- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó hír.
Küzben kipróbáltam a Z10-en. Eddig csak azt a hibát tapasztaltam, hogy a telefonszámra azt mondta, hogy rossz országkód.
Emiatt a biztonsági kérdést választottam, nem a telefonszámot.
Nem próbáltam még, de ettől függetlenül azért magyar létemre tudok fizetős appokat vásárolni innen?Azért remélem a Jollával közösen létrehoznak egy szorosabb együttműködést, és nekifekszenek az áruház bővítésésében, mert akkor egy igazi, részben platform-, és teljes egészében Google-független áruház lenne, versenyképes kínálattal, ami nekem már elég is lenne.
Ráadásul nekem duplán jó, mert egy fiók lenne a One S-hez, a Z10-hez, és később a Jollámhoz is, nem kéne 600 fiók minden platformra.
Már csak az lenne a jó, ha a WP is belekerülhetne ebbe a körbe. -
consono
nagyúr
Köszi! Persze, a Play annyira nem létfontosságú, mert apk-t lehet direkt is telepíteni, ahogy láttam
Leginkább talán az az értelme, hogy fent lesznek a Google szolgáltatásaihoz szükséges frameworkök, ergó menni fognak az azokat használó progik is. Gondolom én.
No, majd meglátjuk, nagyon tetszik a Jolla, lehet, hogy előbb vagy utóbb beszerzek egyet...
-
consono
nagyúr
Ahogy olvasom kis trükközéssel elérhető a Google Play Store
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged