- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
Macilaci457 #43 üzenetére
Persze, ez tiszta, de mikor lesz mondjuk Real Racing? Vagy hivatalos Facebook, Twitter, Instagram? Pár száz, esetleg pár ezer progi lesz így, de milyen minőségben és mikorra? Félre ne érts, én szurkolok a Jollának és a Sailfish OS-nek, de nem látom hogyan futhatna fel belátható időn belül a szoftverkínálat. Talán ha kínában elterjedne... Addig meg jó, hogy futnak a droidos alkalmazások. Ami a legjobb a Jollában, hogy nem a droid telefonos stackjét kell használni, nem a droidos címjegyzéket, stb.
-
consono
nagyúr
Köszi! Persze, a Play annyira nem létfontosságú, mert apk-t lehet direkt is telepíteni, ahogy láttam
Leginkább talán az az értelme, hogy fent lesznek a Google szolgáltatásaihoz szükséges frameworkök, ergó menni fognak az azokat használó progik is. Gondolom én.
No, majd meglátjuk, nagyon tetszik a Jolla, lehet, hogy előbb vagy utóbb beszerzek egyet...
-
consono
nagyúr
Nincs olyan, de a tracking numberek alapján valahol 8-10000 darabnál járhatnak. Egy béta szoftveres készülékének ez nem is annyira rossz, meglátjuk mi lesz a végleges 1.0 után. Persze nagyon nagy növekedést nem kell várni, a Jolla - szerintem - leginkább a geekeknek meg a developereknek szól még. Be kellene kerülnie valamelyik európai nagy szolgáltató kínálatába ahhoz, hogy nagyságrendekkel több menjen el belőle....
-
consono
nagyúr
Ahogy olvasom kis trükközéssel elérhető a Google Play Store
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest