- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Nem lesz Xiaomi 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
auditore16
csendes tag
én javítanám a hírt, ugyanis én most olvasom, és a 2. félévben ígérik hogy kiadják. Sok helyen ez van, ne higgyétek hogy én ezt kitalálom
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dare2Live #134 üzenetére
Nexus S.
És még kapható is újan. De egyébként az LG Optimus 2X-ben is ez a DAC van, a Wolfson WM8994, viszont érdekes módon ott kicsit más a hangzása. Kevésbé lágy, elvileg a mélyek kicsit feszesebbek és a magasak jobban dominálnak. Egyébként Voodoo sounddal az igazi és az már elkészült az O2X-re is, szóval igen, van ilyen cucc, csak nagyon kevés. Egyébként meglepő lehet, de az alsó kategóriás LG GT540 Optimusban is Wolfson DAC van (nem tudom, hogy pontosan melyik), olyanom volt az előző és tényleg egész jól szól.
Amennyire én tudom egyébként még a Waveben is (az elsőben biztos, a másodikban nem tudom biztosan, de szerintem igen) az van, illetve az első Galaxy Tabban, meg az Asus Transformerben.
Persze ott vannak még olyanok, hogy iPhone 4 (szintén ugyanaz a Wolfson WM8994 amennyire én tudom, a 4S-t nem tudom, de lehet, hogy az is), illetve zárójelesen megjegyzem a Meizu MX-et, bár abban nem ez a DAC van, de Wolfson az is. -
prolad
addikt
Az xl-re kíváncsi leszek.Végre egy ideális kijelzőméret-akksi-processzor párosítás.Már csak az ár a kérdéses.
-
callmeakos
veterán
Nem sz*roznak a sárgák az biztos
-
-
AS
félisten
Tényleg nem viccelnek.....
link
4 magos super tablet:
T
he MediaPad 10 FHD runs on Huawei's proprietary quad-core K3V2 processor, clocked at 1.5 GHz. The amount of RAM is the impressive 2 GB but there are only 8 gigs of on-board storage. Fret not though, as it has a microSD card slot to expand that.The IPS display is a real treat - a FullHD-worthy 1920 x 1200 resolution resulting into a pixel density of around 226 pixels per inch, which is more than what any ultrabook, tablet or netbook out there can match.
Connectivity options are duly covered with HSPA+ speeds plus LTE (we're guessing in separate versions). An 8 MP camera on the back is in charge of imaging.
The MediaPad 10 FHD offers an aluminum unibody construction, it weighs 598 g and is just 8.8 mm thick.
-
kolosanyi
veterán
És ez amit elsoroltál alsó hangon 300 ezer, ami azért valljuk be nem kis pénz. De egyébként nyilván nem várok el igazi audiofil hangzást, azt nem is engedhetem meg magamnak, de azért a kommersz vacak és a high end között van még kategória, ahova be lehet sorolni egy terméket. De a legjobb, ahogy sheratan mondja, leülni és meghallgatni élőben.
-
gabe8719
senior tag
válasz
RaveForce #79 üzenetére
+1
kolosanyi:
Ha jól sejtem, a Digital Audio Chip rövidítése, de ha valaki jobban tudja, majd kijavít.
Egyébként összességében igazad van, de nem csak a Nexus S-ben lévő Wolfson az ász. (egyébként ha már itt tartunk, Wolfson van például az LG Optimus GT540-ben is, csak nem igazán írják sehol..) Azért azok a W szériás cuccok is jól szólnak, pedig ott szó sincs Wolfsonról. -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
DeathAdder #121 üzenetére
342 PPI az Xperia S
-
Aztakurvaaa
Miazistenez?Gondolom, ha ennek Samsung neve lenne akkor mindenkinek messzemenően BestBuy lenne a következő 1 évre!
Nekem is meg kell barátkozni a gondolattal, hogy Huawei, de ha egyszer tényleg ilyen jó..A dupla mikrofon és az Audience earSmart technológiá is nagyon bíztató
Viszont ha ez 330PPI, akkor a Sony Xperia S mennyi?
Ezt most nem igazán értem
Valamint a készülék anyaghasználatára még kíváncsi volnék
-
RaZroX
addikt
Az igen! Úgy tűnik a Huawei büszkélkedhet az egyik legerősebb okostelefonnal
Amúgy nagyon szép telefon! -
hemaka
nagyúr
frankó, de ekkora mobilt hova teszek, hátizsákba?
-
AS
félisten
Gondoltam. Na így viszont együtt jön HTC vel LG vel. (Na és persze többivel ami most nicns bejelentve)
JÓ -
bok92
addikt
Gsmarenán q2-t ír megjelenési dátumnak...
-
ThorsHUN
őstag
Nah majd arra leszek kivancsi, hogy mi ez a microSD kartyaval valo nem bovithetoseg a nagyoknal?
Itt ugye a 8 Gb-os belso tarhely miatt kotelezo lesz a microSD bovithetoseg, de egy rakat keszuleknel nincs ilyenre mod... erdekes:S -
aljuzer45
csendes tag
Hát igen van,tudás,anyag beépités,csak az a baj ezek szuper kütyük,nem átlagos felhasználoknak napi szinten,hisz az ÁRA is magas lészen.Viszont a többi általuk gyártott forgalmazott kaszlikra is figyelni kéne,minöség,OS.OPRendszer optimalizása,s egyebek,Olcsobbaknak sem kellene "SZAR" minöséget tükrözni, ((IdeosX3 U8510)) tip.bukta,igaz ára kicsi,igy tudása,használhatoság szintén!
-
törölt tag
válasz
ThorsHUN #105 üzenetére
nekem is jobban bejön a HTC-nél, azok a srácok eléggé el vannak szállva, és support meg szinte csak az xda-n van érdemben hozzá. meg ez a nyomulás a Beats fülessel elég vicces, bár marketingnek jó, mivel errefelé hatalmas hype van a Beats körül, ezzel meg tudják lovagolni az ázsiai piacot leglaább, ahol nem a minőség a lényeg, hanem a márka, presztizs.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
hallerlaller #110 üzenetére
Szerintem is egy túlértékelt márka, de ez csak a saját szerény véleményem...
-
student
őstag
ezen már elfutna egy win 7/8 rendszer olyan dokkolós megoldásban?
-
ThorsHUN
őstag
válasz
AMD Power #99 üzenetére
Azert azzal a betegsegekkel varjunk. Alsobb kategorias tomegcuccok tekinteteben nincs akkora odafigyeles. Tudjak az olcso tomegcuccok gyartoi is, ha ugyanezt a meghibasodasi aranyt produkaljak a felso kategoriaban is, mint az alsoban, akkor nem is lenne erdemes belekezdeniuk a nagy telok gyartasaba
-
ThorsHUN
őstag
válasz
#16820480 #97 üzenetére
Ha igy van csak jo
Amugy ez speciel meg a HTCnel is jobban tetszik. Az ara meg, ha versenykepes lesz (muszaj annak lennie tekintve, hogy a markanev nem olyan eros, mint a tobbi ilyen meretu telefont gyartoknal) akkor brutalisan nagyot tudnak vele kaszalni...
SzerintemAmugy a sracok irtak a cikkben a q3-q4et
(Az XL varians az ami needes lenne
feketeben oc)
-
raper
senior tag
Nem tétlenkednek ott Kínában. Azért tesztelgetném szívesen még a "kisebb" készüléket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest