- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
kiskaktusz #2 üzenetére
A Magyarországi támogatottsága viszont pocsék.
Bátyám régebben vett egy Jabra Stone-t. Nagyon meg volt vele elégedve, csak egyszer beszart a mikrofonja. Elvitte a boltba ahol vásárolva lett, ott közölték vele, hogy ezt biztosan tűvel piszkálta (igen mert minden vágya volt egy akkor 40e Ft-os fülest a lyukakon keresztül tűvel cseszegetni, ezért is vette biztos). Mondták neki, hogy ők nem vállalják a javítást, ha nagyon akarja vigye el a hivatalos Mo.-i szervízbe. Nagy anyázások közepette távozott, majd elvitte a céghez, akik nem a Jabra cég, hanem egy kis mobilos üzlet elvállalta a Mo.-i szerelést. A következőket mondták:
,,Akkor az lesz, hogy veszel még egy fülest tőlünk, azt mi szétszedjük, kiszedjük belőle a mikrofont és átforrasztjuk a tiedbe. Újat nem adhatjuk oda, mert beszerzési áron adjuk, így nem hivatalos a kiadása, és ha kiderül hogy "eladatlan" cucc van forgalomba, minket megbüntetnek!"
Én csak pislogtam, mikor mesélte nekem, hogy erre számítsak, mert nekem egy Jabra Stone 2-esem van! Egyelőre jól működ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest