- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
válasz
Keeperv85 #86 üzenetére
Tudom mi az Open Source, azt is láttam amit írtál, hogy egy herélt dalvik nélküli Android van alatta.
Azt nem értem, hogy miért úgy említik az Open Source-t ebben az esetben mintha minimum a mobil piac szent Grálját találták volna meg...
A bullshitbingóba sokan beszálltak.. itt az Indexes cikk: [link]
Belőle egy idézet: Mattheisen szerint a szolgáltató egyik legfontosabb feladata, hogy segítséget adjon az ügyfélnek, de ezt csak akkor tudja megtenni, ha általános elterjed a nyílt forráskód, nyílt szabványok használata. Éppen az az oka annak, hogy hirtelen nagyon népszerű lett a Firefox OS, amit egy Alcatel és egy ZTE készüléken mutattak be a mobilkongresszuson.
-
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #82 üzenetére
Akkor kösz az infót, nem gondoltam hogy megnézted. Nem gondoltam hogy ekkora szar, de komolyan...
Instabil emulátorhegyre építenek emuláción alapuló "oprendszert". Hurrá. Kukába vele. Az androidra is ezt mondtam, szép várat építettek a sz@r-ból, de az alap tulajdonságai megmaradtak... multitask az nincs, felesleges és érthetetlen erőforrászabálás viszont van...
Az a bajom, ha egy "rendszernek" már az alapelveivel, felépítésével óriási gondok vannak, akkor hogy gondolják, hogy ez jó lesz? És képesek megoldani, hogy jobb legyen mint a többi(android), egy kivételével (igen iOS-ről beszélek), mert egy jól optimalizált emulátor jobb tud lenni mint egy összehányt natív valami
Attól függetlenül az FF OS-t végig fogja kísérni az életén az állandó erőforráshiány. -
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #77 üzenetére
És akkor hol van benne a dalvik?
Kb annyi köze van hozzá, hogy linux kernelen alapul, de sikerült a baromságot überelni ezzel arendszerrel.
QML felület hamarabb kész lenne, és 600x gyorsabb. GPU nélkül 80MHz-en már smooth a görgetés...
HTML5, java, flash, ez a menő... (flash az S5230 ha valaki nem tudná, meg úgy a zárt rendszeres samsungok. Igen azoknak a felülete adobe flashben fut, miközben a kernel assemblyben íródott...)
(#67) kolosanyi: de a Wave legalább aránylag gyors volt, és linux. Ezt az is bizonyítja hogy nem a játékgyártókon múlt a bukása. Mögé álltak mint a WebOS-nek. Lehetett volna jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged