- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #82 üzenetére
Akkor kösz az infót, nem gondoltam hogy megnézted. Nem gondoltam hogy ekkora szar, de komolyan...
Instabil emulátorhegyre építenek emuláción alapuló "oprendszert". Hurrá. Kukába vele. Az androidra is ezt mondtam, szép várat építettek a sz@r-ból, de az alap tulajdonságai megmaradtak... multitask az nincs, felesleges és érthetetlen erőforrászabálás viszont van...
Az a bajom, ha egy "rendszernek" már az alapelveivel, felépítésével óriási gondok vannak, akkor hogy gondolják, hogy ez jó lesz? És képesek megoldani, hogy jobb legyen mint a többi(android), egy kivételével (igen iOS-ről beszélek), mert egy jól optimalizált emulátor jobb tud lenni mint egy összehányt natív valami
Attól függetlenül az FF OS-t végig fogja kísérni az életén az állandó erőforráshiány. -
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #77 üzenetére
És akkor hol van benne a dalvik?
Kb annyi köze van hozzá, hogy linux kernelen alapul, de sikerült a baromságot überelni ezzel arendszerrel.
QML felület hamarabb kész lenne, és 600x gyorsabb. GPU nélkül 80MHz-en már smooth a görgetés...
HTML5, java, flash, ez a menő... (flash az S5230 ha valaki nem tudná, meg úgy a zárt rendszeres samsungok. Igen azoknak a felülete adobe flashben fut, miközben a kernel assemblyben íródott...)
(#67) kolosanyi: de a Wave legalább aránylag gyors volt, és linux. Ezt az is bizonyítja hogy nem a játékgyártókon múlt a bukása. Mögé álltak mint a WebOS-nek. Lehetett volna jobb is. -
quailstorm
félisten
Figyelj! Ráírod hogy Samsung, és 20 milliót eladsz. Persze ehhez kell egy 176x220-as 5 colos reziszív érintőpanel, meg egy 0,1 megapixeles kamera is... Értsd ezt sarkítva.
S5230-ból is elment 30 millió, meg használtan és függőn 6-7 ezer HUF a legolcsóbb... Annyiért meg már telefont is kapni, pl SE G502, W810, Nokia 6303i... -
quailstorm
félisten
Lassabb mint azonos hardveren a droid. Mindkettő emulátor, csak az FF OS kevesebbet tud. Szerintem semmi értelme. A videó számottevő részét a betöltés teszi ki, valamint laggokat is lehetett látni. A telefonkönyv dolog meg nekem új, hogy ilyen soká tölt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest