Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
AMD Power #18 üzenetére
Megmondom őszintén Desire tulajként én is eléggé csalódott vagyok.
Én egy új termékpalettát (min. csúcs készüléktől a közép kategóriáig) vártam volna. És itt nem csak proci, mem. terén, hanem kijelzőben is.
Tudom, egyre kevesebben vagyunk akik nem egy kisebb tablet-tel a zsebükbe akarnak rohangálni, de ez már akkor is sok: 4,7". De legalább volna 4" körüli cucc csúcs HW-val!
Olyan viszont nincs! Van egy Legend Reloded (HTC One V) bővíthetőség nélkül 4GB-vel. Normááális??
A csúcs készülék persze eléggé csúcs, de hasonlót (vagy jobbat) már lassan Huawei is tud. Én vártam volna valami újat: docking station-t vagy lapdock-ot (alá Motorola)
A microSD hiány is egy fájó pont (számomra). A ROM főzőcskézésnek ill az ehhez szükséges backup/restore-nak könnyen lehet befellegzett.
Mind1, marad a Desire, és esetleg később egy Atrix 4G. -
slice14
veterán
Hát én a desire után megfogadtam nem veszek htc-t, de ez azért ott van a szeren. Ha az ára is megfelel az elképzelésemnek, akkor ez lesz a következp telóm. Vajon a ics holo felület van rajta, csak rá van dobva egy sense 4.0 téma a screenre? Mintha azt olvastam volna hogy a google meghúzta a változtatások lehetőségét a gyártók részéről. És tetszik a ledes noti viszajelzés.
Hopsz nem válasz akart leni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest