Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Mondjuk ezeket a modelleket annyira nem követtem. Sol mondjuk nem rossz hardverben, Desire HD, Desire S, Incredible S szint. Bár szubjektív, SGS és SGS Plus-t is ritka rusnyának tartom, de a Sol még rátesz azokra is lapáttal. De persze mint írtam szubjektív, de elég semmilyen egy külseje van.
Prada 3.0 valóban nem rossz.
-
keIdor
titán
Hát nem tudom, a 4X-en kívül van más csúcsteló? Mert az L7 nem az, maximum a kijelző.
3D Max még talán oké, de szinte ugyanaz, mint a tavalyi, csak magasabb órajelen jár a CPU.
A Samsung azért középkategóriában mindenképpen jobb, Galaxy W, Galaxy S Plus elég bejövős. Az meg mindenképpen pozitív, hogy a küszöbön az SGS2-re az ICS, idén is elég versenyképes telefon marad az. Simán küldeném a HTC One S ellen, vagy a Sony Xperia S és Xperia P ellen. Jó, felbontásban mondjuk elmarad már a három említett telefontól. -
RaveForce
veterán
én csak a tényeket látom...
viszont még jó,h a samsung bejelentette és több helyen is leírták, h külön rendezvényen mutatja be az idei durranásokatide csak néhány dolgot hozott mutatóba, de azok között is ott van pl a projektoros Galaxy Beam, ami a konkurenciánál hiánycikk...
-
kriszpontaz
veterán
Az mondjuk ráférne, de amúgy jelen formájában nekem tökre megfelel. A 480*800 és a majdani ICS miatt sem bántam meg hogy megvettem, ja, meg a 700nit fényerő és IPS kijelző azért nem rossz.
Viszont eddig azt hittem most már ez lesz az alsó kategória, amit eddig leírtam, hát tévedtem, de ennek csak örülök
, nem kidobott pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest