- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
madstunt
addikt
tudom jól, itt hever a fiókomban egy K850, flickrem még mindig tele van vele készített, szerkesztetlen fotókkal
szerintem a legkirályabb húzásuk(a htcnek) az volt mikor xenon vakus telót adtak ki AF segédfény nélkül, és a cucc random mérte be hogy mekkorát kell villantanina az végkép amatőr és leszarom csak legyen benne mentalitású cucc volt (talán a hTc Mozart)
-
sajnos nem... de erre nem bírnak (akarnak) rájönni.
kollégám 4 éves szoni-erikszon mobilja xenon vakuval olyan képet csinál, hogy elképesztő (ahhoz képest hogy telefon, és dslr-el nyomom hobbiban). Erre itt az átlag honpolgár bő egyhavi (ha nem kettő) fizetésébe kerülő csodamasina, és 8 megapixel, meg kistököm, aztán a képernyőre okád egy agyon-zajszűrt, moslék fost. Hát azért lol... azért mert lusták megvenni bele a normális érzékelőt, ami ilyen tételben nem $3 lenne, hanem $5. vicc komolyan.mod: nem mintha érdekelne milyen érzékelő van benne, csak maga a mentalitás "nem-begyere"
-
rengeteg képjavító eljárás összességét lecserélhetnék egy normális érzékelőre
-
madstunt
addikt
válasz
AMD Power #60 üzenetére
es? engemet is eleg sok minden nem erdekel, megse szoktam ilyen hszekkel teleszemetelni a topikokat. nem baj innentol bejarok minden topikba leirni, hatha hamarabb leszek PH nagyur
enginev3.0 haaaaat, nyilvan honnan nezzuk. hTc mezonyben elkepzelheto, de egy N9 is mar jobb
-
joey04
titán
Most nézem, az appok bezárása nagyon ismerős...
-
madstunt
addikt
A hTc jobban ráfekszik a kamerái minőségére
a hét vicce
2 évvel ezelőtti MWC-n is hallottuk már, azóta meg csak a MyTouch4G slide volt az egyedüli ami erős volt ilyen téren -
Wajk
addikt
válasz
james008bond #54 üzenetére
erről az jöt eszembe, hogy:
itthon már 1994 lehetett mobiltelefonálni, igaz akkorák voltak mint a féltégla... -
enginev3.0
félisten
na igen, mert ugye egy két dolgot nem lehet csak simán szoftveresen megoldani, de nagyrészét igen, reméljük a legjobbakat, minden esetre nyáron szerintem telefon csere lesz, kis Desire HD-t ha tudom cserélem, bár karácsony óta van meg, de ez az ICS dolog Sense 4-el nagyon megmozgatott, főleg, ha addigra értelmes áron lesz egy két szép jó HTC
-
xors
senior tag
Engem mondjuk az inkább érdekel, hogy a régebbi (pl:sensation) HTC -re ebből mit fognak majd rávinni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC három új modellt mutatott be, ám a főszereplő a legújabb Sense felületé volt, a HTC megoldása ugyanis rengeteg új szolgáltatással bővült.
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest