- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
james008bond #54 üzenetére
erről az jöt eszembe, hogy:
itthon már 1994 lehetett mobiltelefonálni, igaz akkorák voltak mint a féltégla... -
Wajk
addikt
hajh, a One S mennyivel kecsesebb...
-
Wajk
addikt
a TVhez a kis box hogyan kapcsolódik? valszeg sima HDMI re nem?
az mondjuk elég sirály lenne...van egy kis késés, de még lehet tweakelhető egy kis 3D gaming Wireless HDMIvel
ez kell nekem.bár jobban örültem volna a max 4.3 wide kijelzőnek, a 4.7, nekem már szerintem a határeseten túl van, na de majd élőben...
-
Wajk
addikt
nem nagyon írnak a hírpotálok a ONE X új fícsöréről a Wireless HDMI-ről, engem speciel ez az egyik ami legjobban izgat, mert a vezetékeket utálom...
mivel kompatibilis, hogyan működik, mennyire stabil, videó nézéshez játékhoz mennyire használható...
alig várom az első teszteket.
Magamban már egy jóideje eldöntöttem csak akkor lesz új telóm ha a vezetékeket mellőzhetem, utálom töltőre dugni a telót és kábelekkel bajlódni!
töltés, fájlküldés, vezetélnélküli irányítás. Vannak pár dologra appok, de a Wireless HDMI és a vezetéknélküli töltés azért kényesebb téma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Formula-1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest