- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz
killerjohn #100 üzenetére
Az nevetséges hogy még mindig nem értik sokan hogy ez egy kezdetleges szoftver rajta és tavasszal már ICS-vel jelenhet meg vagy majd rá pár hónappal frissíthető lesz rá.
-
válasz
killerjohn #107 üzenetére
Nem értek semmit félre a nézőpontoddal kapcsolatban, hanem arról volt szó, hogy a HTC Evo S és ezen Sony telefon közül én inkább a stabil GB-et választanám. Én továbbra is erről beszéltem.
Értem azt is, amiről te beszéltél, általánosítottad a dolgokat, minden új készülékre értelmezve. Ugyanakkor az eredeti felvetésem a két készülék szoftverének összevetéséről szólt, nem általánosságban az összes új készülékről. Erre reagáltál, kiszélesítve a határokat, azaz olyan opciót választva, ami - sajnos - nem létezik. Hiába szeretnéd te is és én is a friss és stabil szoftvert a készülékekre (újakra, régiekre egyaránt), ez még nincs.
Persze, én is szeretném, ha minden készülék mindig friss rommal jönne ki, de nem ez van sajnos, nem is lesz ilyen, míg azt nem csinálja a Google is, mint amit Apple vagy Microsoft csinál e téren.
A kis fejlesztői csapat munkájához kapcsolódva:
Gondolom ismerős a google péntek. Nos, a kis ROM-olós csapatok ezt valósítják meg élőben.Hogy egy kis ON is legyen:
Van valakinek infója arról, hogy ez a Magic White kijelző mennyit fogyaszt a korábbi kijelzőkhöz képest? -
válasz
killerjohn #105 üzenetére
Itt van a különbség a kettőnk nézőpontja között.
Számomra nagyobb baj egy döcögős új szoftver, mint egy stabil régi.Egyébként áthidaló megoldás lehetne a stock ROM, de azt nem akarják bevállalni.
MOD
Még egy kis adalék általánosságban, nem csak nekedVan egy Huawei S7 Slim-em és vettem kíváncsiságból egy Ainol Novo 7-et, hogy megismerjem a 4.0-t. Lapozgattam, nézegettem, de nem találtam benne semmi olyat, amire azt mondanám, hogy nagyon erősen megragadott és hiányzik a 2.2-ből. Persze ,tudom, a motorháztető alatt vannak újítások, módosítások, ismerem ezeket én is, de a mindennapi használatban nem találtam semmi indokot arra magamnak a szoftverben, hogy emiatt lecseréljem az S7 Slim-et pl egy Mediapad-re.
Ez persze megint az eltérő igényekről szól. -
válasz
Ha olvastad az HTC One S leírását, akkor láthattad, hogy az ICS-sel volt a kiállításon, de még rendre megakadt, nem ment. Ettől függetlenül Tajvanon úgy döntöttek, inkább kirakják ilyen döcögősen, aztán majd idővel meg rendben lesz a szoftver is.
Sony-ék meg úgy döntöttek, hogy inkább kirakják régebbi, de nem akadozó szoftverrel, aztán később kihozzák az újjal, amikor kész lesz.
Júniusban mindkettő ugyanolyan jól fog futni ICS-sel a fedélzetén.Ennyi a különbség. Ha ez olyan fájdalmas - biztosan megvan az oka, hogy miért -, akkor ez nem a te készüléked. Nálam van egy HTC Sensation és egy SE Neo. Tudom, hogy mindkettőre lesz ICS, és nem rágódom rajta, hogy miért nincs még rajta, mivel más készülékekre sincs, kivéve a referenciamodellt. Nem a Sony-t védem, hanem aproblémát nehéz megtalálnom. Persze különbözőek vagyunk...
-
n0rbert0
senior tag
válasz
Én sem értem, hogy miért nem ICS-el. Lehet, hogy még nem optimalizálták eléggé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest