Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zord01

senior tag

Azért a végén külön tetszett, hogy Mr. Hong elgondolkozott rajta a másodperc egy töredékéig, hogy ő mit is akar megköszönni. De jó diplomáciai érzéke van... MINDEEENT :)

• zord01

senior tag

Hát nem tom nekem ez így is elég vakításnak tűnt. Az egyetlen dolog ami őszinte volt, annak beismerése, hogy nincs elég emberük.

Innentől kezdve egy nagy vakítás az egész. Főleg, hogy a Feature Phone-okat (is) okolja a dologért. Jelenleg van kb 4 FP modelljük, míg okostelóból vagy 20-30.
    Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb klasszikus teló ma már közel sem az a csúcstechnika, ami régen volt. (Legnagyobb sajnálatomra, mert én PF rajongó vagyok)
    Kb egyazon hardver van bennük, ugyanaz a gagyi proci, nyák, max az egyikbe raknak egy 2-3 megapixeles gagyikamerát, a másikba még azt sem. Nem hiszem, hogy ez lenne az a hatalmas meló, ami elvonja az erőforrásokat.

Ami meg a munkaerőpiaci kérdést illeti ja hogy nincs elég szakember, mert a konkurencia felszívja? Vegyenek külföldön. Ja hogy az drága? Képezzenek.
    Sztem egy junior gárdát egy év alatt ki lehet képezni házon belül olyan szintra, hogy legalább az aljamunkát meg tudják csinálni, ezzel tehermentesítve a fő kockafejeket.

Sok mindent megértek én, de menedzselni kell a gondokat, nem sírni és azt várni, hogy sajnálják őket, meg hogy az egész világ megálljon miattuk.

Amúgy az interjú jó volt, ezerszer többre értékeltem a csávó stílusát, és korlátozott őszinteségét, mint a Sony-s pasas blőd marketingszövegét. Utálom amikor ennyire levegőnek nézik az embereket, és főleg utálom a Sony mostani üzletpolitikáját.

Még egyszer köszi a riportot srácok!

Új hozzászólás Aktív témák