Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maegoss

tag

válasz pzstm #80 üzenetére

Hát nem leszel kisegítve a válaszommal, mert én HTC HD7-et használok (WP7) míg a feleségem iPhone 4-et :) Mindkét rendszernek megvannak a kötöttségei, de aki szimplán használni akarja a telefonját, nem vesződni vele annak ideális.

A feleségem például az iPhone 4 előtt a Galaxy S-et használta (nála romlott el egyik napról a másikra a Home gomb, pedig vigyázott rá) és miután átváltott iPhone 4-re boldogan újságolta, hogy mennyivel gyorsabb az iPhone. Ráadásul a feleségemmel többször is előfordult a Galaxy S-t használata során, hogy nem tudta felvenni a bejövő hívást, mert noha csöngött a telefon (lejátszotta a csengőhangot), nem jelentek meg a hívás felvételét/elutasítását lehetővé tevő virtuális gombok (saját szememmel láttam). Mindezt a legfrissebb, gyári szoftvert futtató, újonnan hard-resetelt Galaxy S produkálta úgy, hogy nem is igazán telepítettünk rá alkalmazásokat.

Egyébként ha az iOS/WP7 között vacillálsz akkor szerintem nézd meg mindkettőt közelebbről (haverok, mintabolt, etc.) és választ azt ami Neked jobban tetszik. Szerintem a WP7-nek kicsit jobb a telefonos funkciókkal kapcsolatos felülete (névjegyzék, üzenetek, stb.), míg az iPhone a multimédiában erősebb. Persze ez csak az én véleményem.

• Maegoss

tag

válasz opr #60 üzenetére

A HTC-nek és Samsung-nak van rendes support-ja? Meséld be ezt a fiókomban heverő HTC Hero-nak, amire több, mint fél éves késéssel jött csak a 2.1 (1.5-ről), jóval a HTC Legend (2.1) megjelenése után. Vagy inkább beszéld meg az ázsiai Galaxy S-emmel, amire az utolsó hivatalos ROM a 2.3.3, míg az európai verzióra tudtommal már van hivatalos 2.3.6 is. Tehát a Samsung szemében az ázsiai vásárlók alacsonyabb rendűek, mint az európaiak, noha kb. ugyanannyit fizettek a telefonért?

Ezért mondom azt, hogy soha többet Android.

Szerk: ja és a Galaxy S Home gombja természetesen pár hónappal a garancia lejárta után romlott el. Ez már a második Samsung telefon, ami röviddel a garancia lejárta után adta meg magát, míg más készülékekkel nem volt ilyen gondom.

Új hozzászólás Aktív témák