- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
Hát nem leszel kisegítve a válaszommal, mert én HTC HD7-et használok (WP7) míg a feleségem iPhone 4-et
Mindkét rendszernek megvannak a kötöttségei, de aki szimplán használni akarja a telefonját, nem vesződni vele annak ideális.
A feleségem például az iPhone 4 előtt a Galaxy S-et használta (nála romlott el egyik napról a másikra a Home gomb, pedig vigyázott rá) és miután átváltott iPhone 4-re boldogan újságolta, hogy mennyivel gyorsabb az iPhone. Ráadásul a feleségemmel többször is előfordult a Galaxy S-t használata során, hogy nem tudta felvenni a bejövő hívást, mert noha csöngött a telefon (lejátszotta a csengőhangot), nem jelentek meg a hívás felvételét/elutasítását lehetővé tevő virtuális gombok (saját szememmel láttam). Mindezt a legfrissebb, gyári szoftvert futtató, újonnan hard-resetelt Galaxy S produkálta úgy, hogy nem is igazán telepítettünk rá alkalmazásokat.
Egyébként ha az iOS/WP7 között vacillálsz akkor szerintem nézd meg mindkettőt közelebbről (haverok, mintabolt, etc.) és választ azt ami Neked jobban tetszik. Szerintem a WP7-nek kicsit jobb a telefonos funkciókkal kapcsolatos felülete (névjegyzék, üzenetek, stb.), míg az iPhone a multimédiában erősebb. Persze ez csak az én véleményem.
-
Maegoss
tag
A HTC-nek és Samsung-nak van rendes support-ja? Meséld be ezt a fiókomban heverő HTC Hero-nak, amire több, mint fél éves késéssel jött csak a 2.1 (1.5-ről), jóval a HTC Legend (2.1) megjelenése után. Vagy inkább beszéld meg az ázsiai Galaxy S-emmel, amire az utolsó hivatalos ROM a 2.3.3, míg az európai verzióra tudtommal már van hivatalos 2.3.6 is. Tehát a Samsung szemében az ázsiai vásárlók alacsonyabb rendűek, mint az európaiak, noha kb. ugyanannyit fizettek a telefonért?
Ezért mondom azt, hogy soha többet Android.
Szerk: ja és a Galaxy S Home gombja természetesen pár hónappal a garancia lejárta után romlott el. Ez már a második Samsung telefon, ami röviddel a garancia lejárta után adta meg magát, míg más készülékekkel nem volt ilyen gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest