Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Kezdjük az elején.
Régióban veszünk telefont, tehát azt vegyük figyelembe, hogy a régióban milyen a support. Én itt pont lefosom, hogy az ázsiai készülékekre milyen a support, sorry. Legjobb példa erre a Motorola: európában senkinek nem ajánlanám, de amennyire tudom USA-ban pl. egész tűrhető a supportjuk.HTC support: nekem elég csak annyi erről, hogy a DHD-ra hivatalosan be lett jelentve az ICS. (Ami ha jól tudom, 2010 októberében jött ki, tehát ~ másfél éve. Ez, hogy kap ICS-t kimeríti a 2 év supportot, ennél többet elvárni meg szerintem marhaság még mindig). Azt pedig tudomásul kell venni, hogy a gyártók a csúcskészülékekre fókuszálnak. Aki erre azt mondja, hogy akkor nem kéne kifosni a készülékeket ilyen iramban, azzal maximálisan egyetértek, de a jelenlegi helyzetben a vásárló előtt két út áll:
a) Ha akar jó supportot, akkor felsőkategóriás készüléket vesz, olyan gyártótól, ahol jó a support, cserébe benyeli a magasabb vételárat.
b) Népszerű készüléket vesz, és mókol a főzött romokkal.
Én se örülök neki, de ez van.HTC Hero: De kijött rá. Sőt, ha jól tudom, még a 2.2 is, hivatalosan. És a kiadott szotfver nem hemzsegett a bugoktól, gyors volt és gördülékeny (ez melyik Lg-re igaz perpill?). Szerintem igazán nem panaszkodhatsz...
"míg az európai verzióra tudtommal már van hivatalos 2.3.6 is."
Ennyi, innentől abszolút nem érdekel, itt kap supportot.
Arról nem is beszélve, hogy a 2.3.3 és a 2.3.6 között az eltérés kb. semmi, szóval nem értem a felháborodástGalaxy S home gomb: Fasza. Rengeteg készüléknek meg nem. És? Ezen lovagolni marhaság. A garanciaidő nem véletlenül annyi, amennyi. Legközeleb majd figyelembe veszed vásárlásnál, probléma megoldva. Ha meg nem veszed figyelembe, akkor tudomásul kell venni, hogy a gyártó addig vállalta a készülék működését. Ezzel igazából csak annyit igazoltál, hogy a gyártótechnológia nem teljesen tökéletes, illetve nem tudunk tökéletesen homogén anyagot gyártani. Ez nekem nem új, sose értettem azokat, akik ezen lovagolnak, sorry.
Szóval összességében úgy gondolom, hogy egyik gyártó supportja se tökéletes, mindenkinek bőven lenne hova fejlődni, de a jelenlegi mezőnyben a samsung, a htc és az s(e) (pláne az s(e)) igenis kiemelkedik a mezőnyből.
-
pzstm
titán
köszönöm kimerítő válaszodat! Jelenleg több mint tökéletesen kielégítő számomra a Galaxy S2, viszont év végén/jövő év elején tervezném az IT ökoszisztémám egységesítését. WP8, win8-as tablet-notebook illetve a már meglévő XBOX személyében. Valahogy az egységes ökoszisztéma híve vagyok. WP-t kipróbálnám szívesen, de ahogy pletykálnak mostanság, azalapján öngyiilkosság lenne most felsőkategóriás WP-t vennem. WP8-ra állítólag egy jelenlegi WP7 készülék sem lesz frissíthető (legyen akár Mango, akár Tango)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest