Új hozzászólás Aktív témák
-
Maegoss
tag
Hát nem leszel kisegítve a válaszommal, mert én HTC HD7-et használok (WP7) míg a feleségem iPhone 4-et
Mindkét rendszernek megvannak a kötöttségei, de aki szimplán használni akarja a telefonját, nem vesződni vele annak ideális.
A feleségem például az iPhone 4 előtt a Galaxy S-et használta (nála romlott el egyik napról a másikra a Home gomb, pedig vigyázott rá) és miután átváltott iPhone 4-re boldogan újságolta, hogy mennyivel gyorsabb az iPhone. Ráadásul a feleségemmel többször is előfordult a Galaxy S-t használata során, hogy nem tudta felvenni a bejövő hívást, mert noha csöngött a telefon (lejátszotta a csengőhangot), nem jelentek meg a hívás felvételét/elutasítását lehetővé tevő virtuális gombok (saját szememmel láttam). Mindezt a legfrissebb, gyári szoftvert futtató, újonnan hard-resetelt Galaxy S produkálta úgy, hogy nem is igazán telepítettünk rá alkalmazásokat.
Egyébként ha az iOS/WP7 között vacillálsz akkor szerintem nézd meg mindkettőt közelebbről (haverok, mintabolt, etc.) és választ azt ami Neked jobban tetszik. Szerintem a WP7-nek kicsit jobb a telefonos funkciókkal kapcsolatos felülete (névjegyzék, üzenetek, stb.), míg az iPhone a multimédiában erősebb. Persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest