- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
Én is így gondolom!
Eddig is megvettem a nokiákat, és igen sokan ugyanígy meg fogják venni. mert multimédiában a legjobbak, és képalkotásban is, a symbian rendszerrel az ég világon semmi bajom, teljesen jól személyre szabható, max kicsit lassan indul el, de nem szoktam kikapcsolni a telefont. Sokat fejlődött a symbian.
Én is imádom amikor az emberek a rendes fényképezőgéppel jönnek, kész vicc, az nincs nála mindig, a telefon viszont igen. Nem azért veszi az ember mert profi fótóművészethez kell, hanem azért mert bármikor képes vele éjjel-nappal a lehető legjobb minőségű képet lőni.
Persze lehet jönni azzal is, hogy elég 5 mp meg stb, de én a lehető legjobb minőséget szeretem és sok ilyen ember van szerintemAndroidos telóból meg még nem láttam olyat ami szép tiszta képet csinálna, mind zajos, egyik rosszabb mint a másik. Kivétel galaxy s2, de az meg egy tégla ami 1 nap alatt megfekszik, vaku nélkül.
N82, N8, meg ez a teló mikor megjelentek a legjobbak voltak szerintem a maguk idejében
-
Zolom89
senior tag
Ez az amit nem tudok, hogy Belle volt-e. Annyi biztos hogy a főképernyőn jobb-bal oldalra való mozgatásnál is szaggatott. Persze menüben nem, de ahogy bementem a fotokhoz ott is előjött és zavaron. És ha pénzt adok egy drága telefonért akkor elvárom hogy az olyan is hogy megfeleljen sok mindennek.
Természetesen szubjektív dolog ez is hogy kinek milyen jön be, mit szeretsz, stb.. -
Zolom89
senior tag
Ez elég vicces, mert amikor egy C7et nyomkodtam akkor egy HTC desire-m volt..szóval pont van összehasonlítási alapom a két rendszer között
És egy forintot nem adnék a C7-ért. Igen elavult alapokon van Symbian! De ez nem jelenti azt hogy rossznak is kell lennie, már pedig nem mondanám jónak sem.
Az én telefonom rendszere 5éves alapon nyugszik és jogosan lehet mondani hogy "elavult' (hisz tudjuk ebben az iparban ami 5 éves az már ős régi) de még is jó, sőt nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest