- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Tényleg személyes és szubjektív vélemény, hogy ezzel a "csak" 2, csak 3 mm-el épp az a baj, hogy nekem személy szerint a 3.7"az igazán baráti és kényelmes! A vékonysága miatt bevállaltam a 4"-t is az SGS-ben! Most akkor "csak" 2mm-el lett szélesebb, az S3 meg jövőre "csak" 3mm-el lesz......ami már "csak" összesen fél centi...etc...etc.....Szóval azért lassan de biztosan növögetünk.....
OMnia1 után az összes 4" környéki készüléket le"tepsiztem",,mert számomra az is...a tudás miatt viszont "belekényszerítettem" magam....
annyira nem fáj azért
de.....nekem ez már sok lesz
egy megoldás van: nincs kávája a telefonnak...az brutális jól nézne ki, és a méretet sem növelné -
twine
veterán
Nekem tetszik! Bár a SGS 4" kijelzője nállam is már a lélektani,és fizikai határt súrolja! Ez a 4,3" majd akkor derül ki mekkora,amikor a kezembe foghatom fizikailag is! De hogy őszinte legyek az SGS is olyan szinten szolgál ki a sebességét és tudását tekintve, hogy biztosan nem leszek az első vásárlók között....de még a második "rohamban sem".....Szép dolog a technika fejlődése, de ha kiszolgál a mostani vas
Aminek visznot nagyon örülnék....ha Sikerülne portolni a SGS II felhasználói felületét a SGS-re...az nagyon bejövős...(átlátszó menü,,,3d-s szösszenetek itt ott.....eyecandy rulez
)és szerintem a vas is elbírná bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest