- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!!
Ajánlatos készülék?Ha nem akkor melyiket ezen árért?
Hivatalosan van hozzá 2.3.4? -
Predator...
tag
Halihó!
Olvasgattam az előző hsz-eket, láttam hogy megy a "vita" memóriát illetően...nos a SGS 2 hivatalos oldaláról idézek "Memory 16GB/32GB MicroSD (up to 32GB)". Akkor most akkor mi van?
Elvileg május elején kerül piacra az ára sztem up to 150k Huf...megnézzük, megfogdossuk, mobilarena teszteli, aztán lehet gyűjtögetniHDMI tényleg nincs benne...de van DLNA ami elvileg kitudja küldeni a FullHD videót is...örüljön akinek tudja a TV-je
-
Kevin's
senior tag
Azért én kíváncsi leszek az árára mennyiért lehet majd beszerezni esetleg vki nem tudja mikor lesz a megjelenése itt nálunk .. ha jól tudom tavasszal fog érkezni !
-
Telomanikus
senior tag
egy nagyon picit Samsun ... Ace beütés... de nagyon tetszik. Nyugodtan megdobhattok egy ilyennel
-
salah
tag
alig várom hogymegvegyem!
-
Sógi
addikt
Tudja valaki, hogy fém vagy műanyag lesz a burkolat?
-
zombinyul
addikt
válasz
Petibácsika #106 üzenetére
Más egy telefon mérete,ha csak az alja fele kell a gombokat nyomogatni,mintha az egész telefont kellene a-tól z-ig tapicskolni.Nincs túlságosan kicsi kezem,de néha a 3.2 collal(Nokia 5230) is meggyűlik a bajom.Pl. lefagyott kézzel,vagy ha csak az egyik kezem szabad,ugyebár.
Képzelem ilyen óriás méreteknél milyen szituációkat hozna ki belőlem a fagy...
tuti repülne egyet kettőt szegény telefon,akarva,akaratlanul is.
A két telefon esete(régi vs. ez a Samsung) merőben eltér egymástól szvsz...
Használtam már 3660-as Nokiát is(130*57*26,nem volt kicsi...) azzal sem volt soha semmi bajom.Pedig papíron nagyobb telefon mint az 5230.
-
zombinyul
addikt
Bitang egy telefon...
Nagyon tör felfele az LG,kíváncsi leszek,mennyire zabálja egy ilyen HW az akkut... Élek a gyanúperrel,hogy hamar nullán lesz az akku.Persze ez nyilván használat függő is.A kijelző felbontására is kíváncsi lennék...
-
HardSanyeee
őstag
Állati jó!
Bár ez a kijelző technológia már túlzás... Mi lesz a következő, sAMOLED Plus Extra?
-
Petibácsika
csendes tag
Ööööö........alig használt iPhone4 eladó, kétsázsezseré.
-
Petibácsika
csendes tag
Hagyjuk már ezt a denagyamérete, (megvettema zájfónnégyet demárszívomafogam) nembíromel (-ki) mert bedőltem pedig nem is kanyarodunk dumát!
Vicc az egész. Gondolom a sok méretproblémás, meg féltéglázós között is akad olyan, akinek -csakúgy mint nekem - volt például Ericsson GH197-ese (147mmx66mmx31mm 330gramm) vagy, ha más nem mondjuk Nokia 2110-ese, (148mmx56mmx25mm 236g) ami az Ericsson után egy kis kompakt telónak tűnt és már küldeni is lehetett vele sms-t, nem csak fogadni.
A fent említett phone-ok térfogatban is és súlyban is 2-3-szorosuk a SGS2-nek. Ezek a - 4.3-at már nem fogja át a szemem - típusú srácok nyilván csak a haverjuk segítségével használták vagy tudták volna használni ezeket a telefonokat, és talicskával tolták volna őket. Ugyanis 15 éve még köztudottan gorilla méretű emberek éltek a bolygón és nekik voltak optimalizálva a telefonok.
De most tényleg! Nem lehetne inkább legközelebb körültekintőbben vásárolni és nem csak a média-hype-nak felülni? Mert ugye, ha az ember előbb kóstol, akkor nem vesz savanyú szőlőt!
U.I.: Csak 4.3?Hol fogok pingpongozni?
-
Pete55555
addikt
Na most értem a végére, látom hogy 16v32 Gb-osak lesznek, akkor a memória rész sztornó^^
,de a hdmi-t nem értem mért nem kelett beletenni... -
Pete55555
addikt
"Touchwiz UI 4.0-ás változatát kapjuk, amelyet a csempés elrendezésű, teljes mértékben testreszabható ...."
Csempééés??????? Jézus isten csak óvjatok meg a wp7 csempéitől...
Ha véletlen lecserélem az sgs-t erre, és win7 szerü csempéi lesznek azonnal durom a fenébe a tácswizt.
4v8Gb memória- Ez meg most miért? SGS1 8v16 Gb. Visszafele lépkedünk ?
Amugy nem lenne rosz a telefon, viszont igy, hogy nincs benne hdmi nekem 100% h marad az sgs1. -
rep3at
őstag
Logikus újitások, kellemes funkciók, bár az anyaghasználatot én jobban figyelembe venném ebben a kategóriában. A ,,lopásgátlós" funkció kifejezetten tetszik.
-
Taybor
tag
Nekem is nagyon bejön mint tudásilag mint kinézetre. Bár elnézve az első hands on videókat néha azért megakad a szoftver, remélem ezen még tudnak javítani, mert mégiscsak egy kétmagos proci van benne szal nem ezt várná az ember. A másik baj hogy már tényleg túl nagy egy kicsit a kijelző, ha legalább nem hagynának akkor üres részt a kijelző alatt és fölött már lehetne nyerni pár mm-t, és itt ez is számítana, nah de majd élőben kiderül mennyire vészes...
-
Pszihonaranc
senior tag
az első oldalon olvasgattam egy kicsit, hát nekem kifejezetten tetszik... szerintem szebb mint az elődje. Amúgy ez a design váltás az iphonera emlékeztet. (3g(s)-->4) ott is a laposságra , szogletességre törekedtek inkább (és valljuk be őszintén, azt a ronda) krómozott szélét is eltüntették hála istennek
amúgy nincs benne HDMInem tudom hogy hogy gondolták...
mindenesetre itt egy kis hands on videó -
Pszihonaranc
senior tag
hát emberek, én nagy htc fanboy vagyok, de ha ez tényleg ilyen ütős lesz mint ahogy le van írva, illetve halandó embernek elfogadható áron kínálják ( nem úgy mint nexus s kollegát)
akkor úgy érzem trónfosztás lesz -
b4zsi-
őstag
Itt van egy videó a S2-ről. Lehet már volt berakva. Az elején mintha akadna egy kicsit az oldalak lapozgatásakor a gépezet vagy az áttűnés nincs jól optimalizálva.
Amúgy külsőre meg belsőre is nagyon jó telefon lett. Nekem már túl erős tudásban is meg árban is gondolom az lesz -
Aeromester
csendes tag
Nagyon szépen fejlődik a technika és kétség kívül lenyűgöző ez a telefon.
Azt is jó látni, hogy végre felismerték a gyártók, hogy a smartphone kategóriában lehet 4"-os és 3.7"-os készüléket is gyártani. Én személy szerint feláldozom azt a fél collt és valószínűleg az új HTC Desire S-re teszem a voksom (iPhone méret, kissé lekerekített unibody vázzal, yeah!). Mivel 2.4-es androidot kap hamarosan és 1Ghz is bőven elég (Főleg az új SD chippel), nekem nem kell más.
Az mondjuk szomorú, hogy az Acer a tepsi formát elkerülvén 4.8"-os hosszított kijelzővel dobta ki az ICONIA SMART-ot.. Én alacsony is vagyok ahhoz, hogy ilyen hosszú készüléket hordjak a zsebemben
)
Szépen mindegyik cég legyártja a különböző hiper-szuper méretű és alakú kijelzőket és rá fognak jönni, hogy ez így nem megy - lehet, hogy új dolgok kellenek. iPhone nano?
Azért arra kíváncsi leszek.
-
skajwa
senior tag
Hihetetlen, hogy ennyire vékony házba ennyi tudást belezsúfoltak!
Számomra a kulcsfontosságú kérdés, az, hogy mínőségre is sikerült javítaniuk?
-
telya
aktív tag
-
Robertoq
őstag
Csak idézni tudom magam!
Nem értem miért kell lovagolni a méreten, ha az ember keze megérezné az a pár mm-et még megérteném...miközben nagyobb a kijelző. Ez kb olyan mintha egy kocsi új modellje pár centivel hosszabb lenne az elődjénél, de közben meg hátul 10cm-el hosszabb lenne az utastér és jönne a panaszkodás, hogy egy parkolóház kellene ha le akarunk vele parkolni. Megértem ha valakinek már az SGS1 is nagy, de én még nem olvastam/hallottam panaszkodást tulajoktól, hogy nem tudom használni a mérete miatt... -
tegeske
csendes tag
válasz
Brown ügynök #86 üzenetére
Hidd el a Desire HD szélesebb´, nagyobb és sokkal nehezebb, mégis belefér a zsebembe!
-
tegeske
csendes tag
ITT nem írják, hogy lenne benne HDMI
De tényleg 16/32 Gb-osak lesznek
-
papi77
addikt
válasz
Brown ügynök #57 üzenetére
Jaja,66mm szélességhez már igen nagy lapát kézre van szükség!
-
GALARDO
addikt
Hát igen de az i4 nem erre a mezőnyre készült hanem a sgs meg ilyenek(amikkel simán felveszi a versenyt)amik 2010-es telók!
Na várd csak meg a júniust jön az i5 aztán már megint az a helyzet hogy inkább veszek szifont mert ismét versenybe kerül és számora közel a legjobb a használhatóság (próbáltam már mindent kivéve wp7) mindent ver az iOS és a videók alapján a wp7 is.
81:Egyetértek!
-
elithun
őstag
Alig várom a megjelenését.
-
Mr. Byu
aktív tag
Hardveresen nyilván jobb, mint az iPhone 4. De erre már jó ideje rá kellett volna ébredni, hogy itt már nem a nyers erő számít, hanem a szoftver.
A dupla maggal meg a rammal kitörölhetem a seggem, ha a felhasználói felület nincs azon az igényességi szinten, mint az iOS, vagy említhetem még a WP7-et, mert abból is árad a minőség az Anroidhoz képest. -
AMD ehog
aktív tag
Én úgy hallottam, HD ready kijelzője lesz (1280 × 720)
-
csabibmx
tag
Érdekes mert itt 16/32gb tárhelyről írnak,ami sokkal "hihetőbb" mint a 4/8 gb az NFC opcionális és azt írják van rajta HDMI port is.Persze nem a kint látottakkal akarok vitatkozni csak érdekes mert a többi adat itt is stimmel így gondolom nem légből kapott info.
-
mrhitoshi
veterán
A kezelőfelület egész pofás lett, a hardver elég jónak ígérkezik
, viszont ez a kinézet és ez a kijelző méret valami iszonyatos. Nálam már egy 3.7"-os kijelzőjű telefon is nagy, nem hogy egy 4.3"-os.
-
rizso
addikt
Korrekt cucc, bár 4,3" már igencsak nagy számomra...Nem emlékszem, de videofelvétel közben van folyamatos AF?
-
legiaap
félisten
-
Nice, ennyit az iPhone4-ről.
iPhone5 mikor várható?
-
adidas4death
aktív tag
Jó kis teló ez, még akár gondolkodnék a megvételén, csak ne lenne ez a fránya tégla formáció, számomra picit kocka alakúra sikeredett.
-
Yeffy
veterán
Na, ez igen. Ez már "méltó" a Samsunghoz, illetve ehhez a kategóriához! Nagyon szimpatikus a készülék! Sokkal normálisabban néz ki, mint az 1.
Kíváncsi vagyok a menüre, az új csempeszerű elrendezésre, valamint a kamerára is! De ez tényleg nayon bejövős! Grat, Samu. -
AS
félisten
16/32 Gb-t tárhelyt írnak
-
b4zsi-
őstag
ez se 150 000 ftról fog indulni....
-
kolosanyi
veterán
Nekem a tegnapi "dú mór vid lessz" szlogen annyira nem jött át a videón kerresztül. De így jobban belegondolva igazuk volt...
Túl nagy kijelző? Én mindig azért idegeskedek, mert az Optimusom 3 colos kijelzőjén nem tudok normálisan gépelni. Egyszerűen túl nagyok az ujjaim a "gombokhoz". Azért egy 4 pluszos kijelzőre már lehet rajzolni kényelmes virtuális billentyűzetet. Nálam pl ez alap méret lenne, ha lenne ennyi pénzem rá. Így marad a numerikus forma. Lassú, de legalább nem gépelem el...
Azért az 1 giga ddr2-es memória az nagyon ütős. Öt éven belül nem is lesz PC. Lesz egy teló, vezeték nélküli billentyűzet + egér meg egy nagy TV és kész a mindeninformatikaihardveregybentenyérben készülék. -
Brown ügynök
senior tag
Tetszik ez a telefon, bár az is igaz lehet, hogy ekkora telefon már kezd kényelmetlenné válni.
-
Integra
titán
jaj, kimaradt, külön megdicsérem a samut, hogy végre az elején nincsen ronda felirat, csak a hátlapon.
ugyanakkor kirakhattak volna az oldalára egy dedikált fotó kioldó gombot..
-
Valentino K.
senior tag
4.3"-os képernyőnél mi a tökömnek hagynak ekkora helyet a képernyő felett\alatt? Ezzel a mérettel szerintem már sok embernek túlságosan kényelmetlen lesz. S ha jól látom, akkor a képernyő inkább hosszabb és vékonyabb is, ami miatt gecihosszú lesz a készülék.
Ezen kívül minden okés, lassan a telefonok jobbak lesznek mint a laptopom -
horathius
csendes tag
a grafikus gyorsító szerintem ugyanaz lesz mint az ngp-ben, és az elég durva darab, talán kicsit lejjebb veszik az órajeleket. ha 2 helyett 4 a9es mag lenne benne akkor meglenne a konkurencia.
-
Saccco
nagyúr
-
zaskar
senior tag
Kíváncsi leszek az anyaghasználatra...Hihetetlen, hogy egy ilyen telefont, ekkora kijelzővel 116 grammból kihoztak...
-
bAtt001
addikt
ezeken a concept képeket nekem tetszik a kialakítás, eddig az összes samsung gagyi volt szerintem de ez most jó
a méretekkel nekem gondom lenne, felesleges ilyen féltéglákat hordani a zsebben, na meg az ára, biztos nem lesz olcsó mulatság és olyan ember aki annyi pénzt (kb 190-re tippelem, de lehet optimista vagyok) nem sajnál egy telefonra nagyon kevés van.
-
twine
veterán
Tényleg személyes és szubjektív vélemény, hogy ezzel a "csak" 2, csak 3 mm-el épp az a baj, hogy nekem személy szerint a 3.7"az igazán baráti és kényelmes! A vékonysága miatt bevállaltam a 4"-t is az SGS-ben! Most akkor "csak" 2mm-el lett szélesebb, az S3 meg jövőre "csak" 3mm-el lesz......ami már "csak" összesen fél centi...etc...etc.....Szóval azért lassan de biztosan növögetünk.....
OMnia1 után az összes 4" környéki készüléket le"tepsiztem",,mert számomra az is...a tudás miatt viszont "belekényszerítettem" magam....
annyira nem fáj azért
de.....nekem ez már sok lesz
egy megoldás van: nincs kávája a telefonnak...az brutális jól nézne ki, és a méretet sem növelné -
Jadro
veterán
Jól hangzik, de nekem az a 4,3 tűnik elsőre kicsit soknak. Majd meglátjuk a tényleges fizikai méretek után hogy mennyi a növekedés a telefon méreteiben. (Másrészt a 4-es kijelzővel is így voltam és most pont jónak érzem.
)
A 4GB-os verziót nem annyira értem. A 8 GB-nak kellene a kisebbnek lennie és 16-nak a nagyobbnak. Bővíthetőség ide vagy oda.
-
Integra
titán
lehet, hogy átsiklottam felette, de hol az NFC chip?
-
Tomy Yayo
senior tag
Akkor most elkezdek rá gyűjteni
Megjelenés után 1-2 évvel talán meg is vehetem
Mondjuk ezt a szörnyű csempés hülyeséget minek kell másolni a WP7ről...
Nem épp elég, hogy ott megverték vele az op.rendszert? Mondjuk legalább ez sokkal szebb.
-
Segal
veterán
Szerintem 4.5-4.8 ig még be fogják vállalni mert ez is simán lehetne picit nagyobb ha kisebb lenne a káva. A Galaxy S-be is nagyobb még tehát én arrra tippelek hogy a jövőre a 3 az legalább 4.5-set kap majd de mivel a káva valószinüleg még kissebb lesz ezért a telefont max 2-3 milit fogja szélbe és hosszba érinteni viszont vastagságba már most boritékolom a 7.99 mili vastagságot és tulajdonképpen azzal hogy egyre több mindent pakolnak bele egyre több hely is kell. Gondoljatok bele a következőbe már minimum egy 1800-as akksi illene, meg ugyis el lesz sütve a 2 kamera....
-
Robertoq
őstag
Csak 3mm hosszabb és 2 mm szélesebb, miközben 7mm nőtt a kijelző átlója és 1,5 mm vékonyabb lett! Szóval igazából akkora mint a SGS1, akinek az megfelelt, ez is jó lesz
És pl I4hez képest is csak 1-1 cm-el hosszabb, szélesebb, de majd annyival keskenyebb is, miközben 2cm-el nagyobb a kijelző!
-
twine
veterán
Nekem tetszik! Bár a SGS 4" kijelzője nállam is már a lélektani,és fizikai határt súrolja! Ez a 4,3" majd akkor derül ki mekkora,amikor a kezembe foghatom fizikailag is! De hogy őszinte legyek az SGS is olyan szinten szolgál ki a sebességét és tudását tekintve, hogy biztosan nem leszek az első vásárlók között....de még a második "rohamban sem".....Szép dolog a technika fejlődése, de ha kiszolgál a mostani vas
Aminek visznot nagyon örülnék....ha Sikerülne portolni a SGS II felhasználói felületét a SGS-re...az nagyon bejövős...(átlátszó menü,,,3d-s szösszenetek itt ott.....eyecandy rulez
)és szerintem a vas is elbírná bőven!
-
erdoke
titán
A sok műanyag és a kis tárhely a kompromisszum a belezsúfolt cuccokért. Valószínűleg a SAMOLED+ felárat fizeted meg így.
BTW, a S-AMOLED Plusról több helyen is azt írták, hogy már nem pentile matrixos, tehát az effektív pixelsűrűség még javult is valamit a Galaxy S-hez képest.
-
domesz
aktív tag
Jól van, haladunk, jó is volt a sima S, hát még ez
-
Gl4diator
tag
Vazz, Jövőre a Galaxy S III már 5" képernyőt, 4 magos procit meg 64 GB memóriát kap? lassan mindenki már egy netbook méretű telóval fog szaladgálni?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
4GB, 2011-ben? Ez furcsa.
-
törölt tag
Ez hogyhogy nem volt még: Metro UI Androidra?
4.3 kijelző már tényleg nagy, max akkor tud ergonomikus maradni, ha a telefon alján van a súlypont és a kijelző nem lesz szélesebb, csak hosszabb - kézzel még át lehet érni keresztbe és nem billen ki a felhasználó kezéből - , SMS írásnál pl több szöveget tud mutatni egyszerre, vagy nagyobb betűkkel, vagy valami.
Persze ennek a megoldásnak is van ésszerű határa, de ha a szélesség is nő a kisebb kezűeknek már kényelmetlen lehet és nem stabil a fogása, vagy ha a méret miatt szorongatni kell, vág - mert ugye közben vékonyodott is..
Arról nem is beszélve, hogy egy péklapát már zsebben hordva kényelmetlen, de ez tudom, hogy csak az én háklim és másnak meg ez jön be -
Nem nagyon... Valahogy úgy tűnik, egyre inkább az iPhone design felé tolódik a mobil trend. Fent és lent kicsit vastagabb káva, egy gomb középre (legalább érintőgombok még vannak) és kész.
Elég megnézni az LG új felhozatalát... 12 egy tucat.
Amúgy az első videók alapján piszok gyorsnak tűnik valóban és a brutál méretű kijelző is nagyon szép. A szoftveres felhozatalból meg látszik, ezekkel a felső kategóriás cuccokkal azért az üzleti vonalat is elég jól célba vették.
-
kovy79
őstag
Brutális a tudása. Asszem' megvan az Omnia I-em utódja.
-
zoo8800
veterán
Sokat nem agyaltak rajta a formatervezők.
-
arn
félisten
válasz
johny dragon #21 üzenetére
a samu meg ugy nez ki, mint a regi iphone
szerintem is az iphone merete az idealis telomeret - ha nagyobb kijelzo elfer rajta, akkor ok. az annal nagyobbakat nem lehet mar kenyelmesen aterni, es feleslegesen zabalja az akkut.
kellene mar nekik vmi designer, aki helyre teszi a dolgokat, mert ahany telefonjuk, mind mashogy nez ki. nulla koncepcio. amugy galaxysem van, meg mielott vki nekemugrana.
-
Djuree
félisten
na ez tényleg durva. lassan erősebb mint a pc-m
érhetetlen hogy miért 4 és 8 gigás van csak. ebből már dukálna a 32 és 16, de legalább a 16 és 8 gigás változat...pzstm: mindegyik telóról van nemegy olyan videó amin akad a mozgás
ebből következtetést levonni felesleges...
Eddie141: hdmi nem tud 5.1-et...
-
Nordic
Közösségépítő
Ez már szebb mint az elődje, tetszik is, de az ára horribilis lesz. Ráadásul annyival nem tud többet, hogy megérja az SGS tulajoknak váltani(bár a nagy része úgyis fog, mint az almásoknál).
-
plus44
veterán
Szép. (pont)
-
pzstm
titán
Dimensions:
125.3X66.1X8.49mmA HDMI kimenet viszont érdekes, ugyanis sehol nem említik
Connectivity
Wi-Fi a/b/g/n
BT v3.0+HS
USB 2.0 OTGConnectors
MicroUSB, 3.5mm Ear JackAmúgy eléggé bejövős a kicsike, még ha az egyik hands-on videón néha mintha akadna is, betudom a kiállított darab "bétájának" illetve a valószínűleg még korántsem végleges Gingerbreadnek.
Megjelenés időpontjáról nyár elejét pletykáltak, árról még semmit nem hallottam. De hátha nálunk szolgáltatónál majd olcsó lesz
-
Bathory Peti
aktív tag
Szerintem elég komoly telefon,és nagyon szép is.Már csak az ára hiányzik,egyre beruháznék.Ez igen.
-
Csepy
őstag
Nekem meg pont a hátlap miatt tetszik igazán.
Végre nem az a csúszós, "ránézek és tiszta karc", vacak fényes plasztiktenger...Regards: Csepy
PS.: A pontos méreteiről nincs véletlenül infó? Azt már lehet tudni, hogy milyen vékony lesz, de a szélesség-magasság érdekelne jobban. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora helyre tudták bepréselni azt a 4.3-as kijelzőt
-
Eddie141
senior tag
Én is pont a HDMI-re lettem volna kíváncsi, de gondolom egyértelműen lesz benne, mert különben minek a 1080p és az 5.1.
Mindenesetre ezekkel a feature-kal kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni.
Külsőre amúgy nekem sem tetszik, főként a hátlap miatt. Meglátjuk majd, ha kiderülnek a részletek, hátha jobban megtetszik majd -
Csepy
őstag
válasz
DeathAdder #14 üzenetére
Az Android 2.3 már nem támogatja az RFS filesystemet (amit a Samu erőltetett az SGS-re), EXT4-re épül, így a lagfix, mint olyan értelmét vesztette innentől.
Mellesleg az SGS-t sem kell rommá-nyomorítani midenféle DOC, meg Darky-s főzött cuccokkal. Renem gyári XWJS5 (ZSJPE modem és JPA wi-fi) szoft van rajta, SpeedMOD kernelell és ennyi. Semmi bajom vele, baromi gyors.
Regards: Csepy
-
DeathAdder
veterán
Ennek is 2 hét múlva már sütni főzni kell a romját,rootolni,lagolni,jm66-odikolni stb..
??
-
marcus14
tag
Durva darab az biztos
-
kbencee
aktív tag
1650-ös akku, 4,3-as kijelző, kétmagos proci, két kamera, mindez 116 grammban. Korrekt
Brutális ez a Samiu, kalapot le előtte. -
törölt tag
Úristen, hogy ennek milyen ára lesz...
Most meginogtam, hogy Xperia Arc legyen-e, vagy ez, ha nyerek a lottón. -
..:Fájtör:..
csendes tag
Ha volna rajta ajtó, még lakhatnál is benne...
Minden esetre: itt megint letettek valamit az asztalra koreaiék... nájsz!
-
Robb202
tag
4 magos grafikus processzor? Hát ez erősebb gép lesz a végén mint a PSP2?
Ez nagyon állatul brutális masina lesz. HDMI van rajta, memória kártya olvasó?
-
joey04
titán
Hát így elsőre inkább egy LG 2X. Kíváncsi leszek élőben erre a kijelzőre. Az Amoled és Samoled után kicsit negatívan állok a dologhoz.
-
RaveForce
veterán
kinézetre kiköpött meizu m9 koppintás..gas
-
bwoay
nagyúr
válasz
tschyllagh #1 üzenetére
annyi előnye van, hogy ennek láttán felfedeztem a szépséget az SGS-ben.
-
callmeakos
veterán
Elég durva darab mit ne mondjak..... XD
-
tschyllagh
tag
Ennél többet az ember nem is kívánhat...ja, de! Lehetne mondjuk szép is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged