- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Rickazoid #63 üzenetére
Ha hoztál volna legalább egy példát, amiben bemutatod, mi az, amit kiragadtam, de te máshogy gondoltad, talán elgondolkodna valaki, hogy igazad lehet.
Én akárhogy nézem, vagy teljes mondatot idéztem, vagy több mondatrészt együtt. Persze ha tolmács kell az írásaidhoz, akkor szerzek, csak mondd meg, milyen nyelvűt... -
erdoke
titán
válasz
Rickazoid #18 üzenetére
"A gyártóknak meg drágább lesz a WP7, ami drágább telefonokat eredményez."
Ütögesd még a hasad, vagy szívogasd a kisujjad, olyan izgalmas olvasni.
A WP7 vs. Android készülékek árazása is teljes mértékben téged igazol. Vagy mégse? Khm..."Innentől egy idő után a vásárló szempontjából talán már mindegy, hogy Nokiát vagy mást vesz."
Ezt a következtetést melyik Nokia és melyik nem Nokia WP7 készülékek összehasonlítása alapján vontad le?
"tehát a Nokiának csak annyi marad, hogy tehet egy másik felületet a WP7-re"
Nem csak ennyi van, de már megszoktuk az "ópenszósz" kupecektől, hogy elegánsan siklanak el a frissen olvasottak fölött is. Egyébként pont a felületet nem akarják jelentősen átdolgozni..."cserébe pénzt kap a Microsoft-tól, magyarul a MS hardvergyártó cégévé vált"
Nem kap pénzt, valamit félreértettél. Fejlesztői erőforrást és reklámozási lehetőséget kap milliárd dolláros értékben. A platform alakításában viszont beleszólási joga lesz, ebben az összes OEM fölött fog állni, akik max. javasolhatnak valamit, csakúgy, mint a szolgáltatók.BTW, éppen a szolgáltatók "javasolták" a Nokiának, hogy hagyja a fenébe a nekik bemutatott MeeGo-t, mert a kutyának se kell majd.
(#22) Karma
Az az Intel tabletes MeeGo-jának alapja, érdemi UI nélkül. A Nokia külön fejlesztette a telefonos UI-t. -
Morden24
nagyúr
válasz
Rickazoid #18 üzenetére
Amúgy miért kéne a Google zsebét tömni? Androidba nem kellett volna semmit integrálnia.
Mert a saját térképes alkalmazását, alkalmazásboltját, fizetési rendszerét kidobhatta volna a kukába. Nem arról van szó, hogy nem KELLETT volna, hanem nem is tudtak volna. Hidd el, ők nagyon örülnek, hogy integrálhatnak, mert ebből pénzt látnak azon felül, hogy a készülékeket is eladják.
Egyébként már a "sokkal jobb platform"-nál rájöttem, hogy tényleg nem értem, amit akarsz mondani. Melyik platform a jobb? Ami meg sem jelent, vagy ami nem elég versenyképes, és az Android jelenleg vegyeskörettel nyeli le?
Nem. Próbálta közületek egyáltalán bárki a MeeGo valamelyik verzióját? Én igen, még mielőtt bárki kérdezné.
Nem, nem próbáltam, de itt nem a MeeGo-ról van szó, hanem WP7 vs. Android témáról. Mitől lenne jobb a MeeGo helyzete, ha most a Google simogatná a Nokia tarkóját?
WP7 és így a Microsoft magába szív most mindent, ami Nokia
Te így értelmezed. Ők meg valószínűleg úgy, hogy a saját hardverjükön kívülre terjeszkednek.
A gyártóknak meg drágább lesz a WP7, ami drágább telefonokat eredményez.
Mert én, mint végfelhasználó mit is látok abból, hogy elvileg egy Android olcsóbb a gyártóknak? Lófüttyöt. Semmivel nem olcsóbb egy kategóriaazonos robotos telefon, mint egy WP7-es.
Másrészről meg egy dolog, hogy mennyi a licenc miatti költség, de erre még rájönnek azok a plusz bevételi források, amiket pont az adott OS használata generál. Feltételezem nem kockával dobták ki a Nokiánál, hogy kivel bújnak ágyba... mert nagyon úgy tűnik, itt mindenki ezt hiszi.az Ovi Store és az Ovi Maps innentől a MS kezében van
Nem, a Nokia kezében van, és MEGJELENIK MÉG EGY OS-EN. Ez történik.
-
válasz
Rickazoid #18 üzenetére
Milyen MeeGo-t probaltal? Csakmert ez a video eleg meggyozo a valodi allasrol: szanalmas, sehogy se allnak, es csak kilapatoltak rettenetes mennyisegu penzt ennek a fostalicskanak a tolasaval. Lassu, ures, bena es ronda. Errol nem a Microsoft vagy Elop tehet, ez a Nokia kemeny RnD euroinak es az elmult evek kemeny munkajanak gyumolcse.
De mondd, ha rosszul latom, es igazabol a szupertitkos foldalatti laboratoriumban egy olyan MeeGo is letezik, aminek semmi koze a birka nep ele kitett torzszulotthoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged