- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
valószínűleg ezt a microsoft -al fogjáj leboltolni és nem a készülékgyártókkal fognak mindenféle extra költségeket fizettetgetni...
(#18) lordfreyr: a felületmódosítással kapcsolatban:
a) a Nokia nem nagyon tud bármit is alakítani a telefonon... a lehetősége megvan, csak épp mindennek funkciója van és ha bármibe belenyúl, akkor jó eséllyel ugrik valamilyen funkció/képesség/feautre/egy olyan dolog amire adott esetben a fejlesztők építettek volna...
b) a Nokia úgy "változtathatja meg" az OS kinézetét, hogy együttdolgozva az MS-el lehet adott esetben beleszólásuk a rendszer kinézetébe -> az Ovi szolgáltatásokhoz hasonlóan ezt is mindenki megkapja...az, hogy a Nokia ezáltal egy "egyszerű" (azért annyira nem) hardvergyártóvá "süllyed", az meg lehet hogy be van kalkulálva és így is megéri nekik ez az egész... másrészről viszont tuti, hogy ők fogják készíteni a referencia készülékeket és kiemelt pozícióban lesznek az MS-nél, illetve lehet hogy valamilyen bevételeken is osztoznak az MS-el...
-
Morden24
nagyúr
Hm?
Milyen előny és tudás? Egy alkalmazásbolt úgy működik, hogy fizetnek a benne lévő appokért. Az app nem a "Nokia telefonon" fut, hanem a WP7 OS-en, tehát nem kell készülékhez kötniük magukat.
A Maps-es advertising dolgot meg gondolom nem kell magyarázni, nyilván láttál már Gmaps-et, és tudod, hogy miről van szó. -
Morden24
nagyúr
Nem a gyártóktól fog pénzt kérni érte a Nokia, hanem a felhasználók vásárolnak. A Maps meg csak simán jó, ha terjed, mivel reklámplatformként lehet használni az online és offline térképeket (ahogyan teszi is a Gmaps, a Bing Maps stb.), viszont a Nokiának nincsen ilyen advertising megoldása, ellentétben az MS-el. A többiek meg csak beépítve kapnak új funkciókat, nekik aztán kurva mindegy.
Ugyanez Androiddal nem lett volna megoldható, Maps is mehetett volna a szemétbe, vagy legalábbis limbóba.
szerk.: A mass storage-el egyetértek viszont. Én ugyan alapban Zune-t használok (WP7 nélkül is, úgy értem), mert ezt szeretem, de nagyon meg tudom érteni, ha valaki nem akar felesleges ballasztot telepíteni. Én is így vagyok az iTunes-al meg az összes szarral, amit felrak magával együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged