- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darthforce92
tag
én csak az onlivehoz szeretnék hozzászólni. Miért mobilnetben gondolkodtok mikor wifikből Dunát lehetne rekeszteni.Jobb válaszidő értékkel konkrétan. Olyannal mint egy kábeles net. A jelerősség csökkenésével csak a sávszélessége csökken a válaszideje nem így nagyvárosokban akár az utcán is tudsz játszani ha amerikában élsz hisz eu-ben elérhetetlen egyelőre mivel itt nincsenek szervereik.
-
skajwa
senior tag
Nem látom értelmét miért csak 1 magos proceszor kerül bele, mivel feltehetőleg nem lesz egy olcsó darab....
-
Xaels
félisten
-
keIdor
titán
válasz
Brutális eb #42 üzenetére
Ennyire rohan a technika, kérlek szépen. A Google maga mondta, hogy a 2.x nem való tabletre. Ez tudod mi lesz? Egy 7 colos okostelefon, nem tablet.
-
DasH_001
tag
Kicsit fogalmazzátok át az OnLive-os részt, mert úgy hangzik, mintha a HTC szolgáltatása lenne, pedig legjobb tudomásom szerint távolról sem az.
-
Brutális eb
addikt
Mi ez a sírás? 1.5 -ös proci mamár semmire nem elég?Bakker nem asztali pc.Max a quadrant recska nem hoz 3000 pontot csak 2798-at...
3-4 hónapja sírva könyörgött volna érte pár tech mókus.
Mi a baj a 2.4-el?
Senki nem mondta,hogy ne lehetne használni csak telón...
Uram atyám néhány geek ficsúr túlzottan el van kényeztetve.
Hogyan jelentheted ki,hogy rohadt kevés amikor még egy darab teszt nincs róla... -
gybazsi
senior tag
Lehet h velem van a baj, de engem egyáltalán nem zavar h nem 3.0 van rajta, hanem egy tablethez való felülettel ellátott 2.4. Ezt a felületet még nem látta senki. Lehet h nem lesz jó (bár HTC-nél ez azért nem valószínű), de lehet h simán felveszi a versenyt a 3.0-val.
-
Gengi
senior tag
Nha ez már döfi. Akárki akárhogy sír az onlive renek dolog. Nem értem miért a mobilnethez nezik itt sokan mikor létezik wifi. A normál androidos játékok meg szintén elfutnak. Azért wifin keresztül egy crysist simán ki lehet stteamelni. Nem is beszélve az onlivehoz szükséfes 4 megabites nethez ami szintén nem nagy show. A 100 ping meg megint nem az az igazi kegyetlen vészes dolog. 3.0 meg maradjon akkor meg a nagyobb tábláknak a 7 esek meg még nyugodtan vihetik a mobil os-t.
-
keIdor
titán
Hat meg mindig gyengenek tartom a HTC-t. Desire ota nagyon nem tetszenek nekem.... WP7-ben a leglassabbak, a Desire Z "lotyog" az uj Sense szaggat... most meg kijonnek ilyenekkel.
Miert eroltetik.ezt a "cloud"-ot? 2011-ben ez meg sok lesz... ez a Tab1 klon tablet meg vicc.
-
m@xsys
senior tag
Biztató jó cuccnak tűnik ez, de ha meghibásodik akkor erre is olyan jó lesz a gari, mint a telefonjaikhoz??? Meddig lehet mejd frisíteni?
Estleg egy kis árversenyt nyárra, fiúk?
-
-FreaK-
veterán
Ez nagyon gyenge a HTC-től, ennél sokkal jobbra számítottam
Desire S egy 0 a többi újdonság mellett, Incredible USA only, ezenkívül semmi érdemleges.
A tableteket feleslegesnek tartom, de ugye a piac diktál, viszont azért ennél kicsit több kellett volna hogy felvegyék a versenyt a többi gyártóval.Amúgy hogy-hogy nem esett szó a cikkben az okostelefon újdonságokról (vagy az külön hírben lesz)?
-
-FreaK-
veterán
Ez nagyon gyenge a HTC-től, ennél sokkal jobbra számítottam
Desire S egy 0 a többi újdonság mellett, Incredible USA only, ezenkívül semmi érdemleges.
A tableteket feleslegesnek tartom, de ugye a piac diktál, viszont azért ennél kicsit több kellett volna hogy felvegyék a versenyt a többi gyártóval.Amúgy hogy-hogy nem esett szó a cikkben az okostelefon újdonságokról?
-
Bavid
senior tag
Na most mivan, midneki 10 colos gépet nyomat, erre az HTC hoz egy 7est
Bár szerintem ez a jobb méret.
-
hemaka
nagyúr
nagyon rányomultak a fiúk a tabletekre. iPad sikerén felbuzdulva... bár ez a lufi nem bír annyit, mint a mobilpiac.
-
plus44
veterán
Nem mondom, hogy rossz, de lehet szerencsésebb lett volna a 3.0-ás androidot rádobni, de majd kiderül mit hoztak ki ebből a Sense-sel.
-
Megvárom a Flyer 2-t (várhatóan 10" kijelzővel, Android 3.0-val és HD Ready felbontással).
-
Xaels
félisten
Hát ha ez így marad HTC fronton nem lesz készülék újítás idén... Nagyot csalódtam most. A Salsa meg no comment a dedikált f@szbúk gombbal
A sörétes túl gyors, valami sokkal lassabb és durvább kéne nekik... Ezek után meg pláne nem fogom lenyelni, ha nem kapunk 2.3 - 2.4 -et sima Desire-re...
-
Integra
titán
csak bennem van az az érzés, hogy egyszerűen izzadnak a gyártók hogy milyen szolgáltatást erőszakoljanak ki magukból, hogy egyáltalán a tabletre bárki is ráizguljon??? ott ülnek, vakargatják a fejüket, hogy van egy tablet, kéne vele valamit csinálni, valamire használni. de mire? aztán ez a nyöszörgés a vége..
amúgy meg 2.4 = LOLMUHAHAROTFLMAOetc... amit a htc művel..
-
rudymester
senior tag
Külsőre jó, belsőre jó, szoftverre egy nagy kérdőjel.
Onlive: brutális mobilnet kell hozzá, akkor már inkább letölthető jó játékokra van szükség.
-
D@niel
addikt
Ez nagyon gyenge. Remélem ezek után a hülye is látni fogja, hogy csak smartphone-on, sparttv-n jó.
-
EczkE
veterán
Ennél már ma is láttunk jobbat.
-
G_Gabi
csendes tag
Hát ez így rohadt kevés... 1mag? Android 2.4?
a 7 col még elmegy hiszen nem mindenkinek kell a 10, de ezt egyszerre kihozni a XOOM-mal... egyedül a toll tetszik de azt se most találták ki...
-
PAtr0n
addikt
Tényleg szükség van erre a sok tepsire? Ebben lesz a biznisz?
Nem tudom, lehet én vagyok maradi, de nekem 4.3"-tól felfele nem kell semmilyen kijelző. Csak laptop. Szupernak szuper a cucc, de egy laptophoz képest gyenge és korlátolt.
Csak én látom így ezt a tablet "őrületet"? -
Zirowe
nagyúr
Remek, kijött a 3.0, ami csak a tableteknek készült, erre persze, hogy a mobilos 2.4et rakják fel rá!
Gratula.Kíváncsi vagyok, hogy ez az onlive csak tabletnél lesz elérhető, vagy a htc mobilokra is.
-
hito
nagyúr
És miért kellett az egészet hazavágni egy 1024x600-as panellel?
-
Android 2.x, 7"
-
jlala
csendes tag
http://www.htc.com/www/product/flyer/specification.html
-
Lirion
addikt
Sok értelme van annak az online streamelős játéknak.. Ha lenne hozzá vmiféle kontroller, még megérteném, de egy egyszerű MT kijelzőn két "gomb"-bal mi értelme olyan játéknak, aminek ez a hardver sem elég?
-
r4z
nagyúr
Tetszetős. Arra még kíváncsi lennék, hogy az a Snapdragon hány magos (bár ilyen órajellel az 1 esélyesebb)?
Remélem a telefonokról is jön cikk
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt telefont mutatott be a HTC, de a legnagyobb durranás a Flyer.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest