Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Jó lett nagyon az első kép!
-
tschyllagh
tag
ez baromi jóóó lehet, ott akarok lenni
-
sagesz93
addikt
1. kép, azok a fejek, áá
-
GALARDO
addikt
Jó képek!
-
vans?
őstag
Utolso kep kokemeny.
-
válasz
bolondember #13 üzenetére
Jaj! Ne legyél már olyan földhözragadt!
-
bolondember
MODERÁTOR
Akinek kèt anyja van.aaaz- èn ugyab fel nem mennèk,de a kèpek jòòòk....
-
Jadro
veterán
"Gubro bepróbálkozott a sajtóigazolványával"
Egy próbát azért megért.
-
rudymester
senior tag
Ilyen képek nézése és beszámolók olvasása után kicsit mindig fáj a szívem, hogy lassan 30 vagyok és még nem hagytam el kicsiny országunkat egyszer sem...
Őszintén megmondom, nekem az ilyen bejegyzések tetszenek a legjobban az MWC környékén...
-
Nordic
Közösségépítő
Milyen jó nektek! Olyan magasba én is felmentem volna, bizonyítják a képek, hogy megéri. És még a hajómat is sikerült lefényképeznetek(igen, igen az a nagy fehér ott
).
-
LordTech
tag
Ha az utazáshoz a Samsung adott 2 kamerát és 1 notebook-ot, akkor az UTAZÁSUNKAT TÁMOGATTÁK reklámizű sávban a Samsung miért nem jelenik meg ??
-
mumk1
addikt
Ha városi panorámában utaztok, nézzetek fel a Tibidabo-ra.
-
törölt tag
Wow!
Elég régen voltam már arra, én mind2 alkalommal leragadtam a kikötőben lévő Kolumbusz Kristóf szobornál amibe fel lehet(ett) menni, de ebből sokkal brutalitybb a kilátás... -
Enjoy
addikt
Bár nem hiszem, hogy szükségetek van/lesz rá, de az AppStore-ban találtok egy GSMA MWC 2011, ill. egy NAVV MWC nevű progi, hátha jól jön...
Nem nagy eresztések, de ingyenesek. -
Enjoy
addikt
Az első képen azért látszik, hogy már volt bennetek KAS.
Kind meg csak próbálja emészteni az anyagot. -
plus44
veterán
"A komplett vonalon ugyanis összesen két jármű közlekedik, a római I és a római II feliratot viselik, amit én simán 11-nek olvastam, s ez némi aggodalomra adott okot, hogy akkor vajon hol van a korábbi tíz szerkentyű, mert elég egyszerű volt arra következtetni, hogy azok már a tengerfenéken pihennek néhány, korábbi MWC-kre kilátogató sajtósok fényképezőgép-zsinórba csavarodó, oszladozó tetemével együtt." -
-
grc999
tag
Marhajóóóó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged