- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #43 üzenetére
Én a Nokia 5630 teszt alapján próbáltam következtetéseket levonni, ugyebár az a telefon is QVGA kijelzős (igaz, csak 2.2") és szintén 600 Mhz-es a procija.
"Az akkumulátor 860 mAh-s (BL-4CT), 3G-n elvileg három óra beszélgetési időt garantál, 2G-n viszont hetet. Én 3G-n használtam a masinát, két napja megy, viszont kezd merülgetni, amiben relatív sok telefonálás és némi WiFi-s netezés is volt, zenét viszont nem igazán hallgattam. A két napot tehát valószínűleg zenelejátszással is bírja a gép, szerényebb igénybevétel esetén pedig ennél hosszabb üzemidőre is számíthatunk."
Ezek pedig tuti legalább 1000 mAh-s akksit kapnak.
Viszont X10 mini sajtótájékoztatójában jó nagy hülyeség van.
* Talk time GSM/GPRS: Up to 4 hours
* Standby time: GSM/GPRS: Up to 285hrs* Talk time UMTS: Up to 3.5 hours
* Standby time: UMTS: Up to 360 hrsEgyrészt érdekes, hogy 3G hálózaton csak fél órával kevesebb a beszélgetési idő, de ami még érdekesebb, hogy 3G hálózatokon több a készenléti idő, mint 2G hálózatokon
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #41 üzenetére
Nem hinném hogy 600-as procihoz 1500-as akksi kéne. Meg ebbe bele se férne, vagy 1000-res vagy 1200-as lesz benne, de inkább az előbbi.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #38 üzenetére
Kapacitív, Android szerintem nem is támogatja rezisztívet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- AliExpress tapasztalatok
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged