- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saskakas18
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy X10 mini alaplapja belerakható az X10 mini pro-ba?
Mert van egy X10 mini-m aminek a kijelzője betört és van egy X10 mini pro ami szoftver bajos. És arra gondoltam, hogy kicserélném az alaplapot a pro-ba és lenne egy használható telefonom!
nos mit gondoltok? Megoldható ez???
Segítsetek kérlek!
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
Picur1992
tag
Üdv lenne egy kérdésem ma került hozzám egy turbó sim!
egy x10 mini próba gyárilag 70 es de én 30 as kártyával használom és az lenne vele a problémám hogy nem lehet csatlakozni a mobilnetre ez mért lehet??
Már szoftver frisitést is csináltam.
A t-mobilt is felhívtam de nem tudtak beállitást küldeni mert androidos a telo.
Tudtok nekem segiteni??
KösziJó helyében jót várj! Magyarán valamit valamiért:))
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Van már hivatalos megjelenési dátuma az X10 mini pronak? Nagyon izgat már a kicsike, és a SEhonlapon csak annyit látok, hogy 3hónap múlva, de ez már elég régen kint van
Előre is köszi az információt -
LEFTHORSE1
őstag
válasz HardSanyeee #44 üzenetére
Akkor ezeknek a korai adatoknak egyáltalán nem adhatunk hitelt, a végén azon röhögnék ha kiderülne hogy 2,6 nál nagyobb a kijezője mint ahogy ezen a videón is látható hogy milyen elegendően nagy, vagy az a kéz tulajdonosa valami liliputi féhérnép . De szerencsére a Phone Arenának van egy remek készülék méret összehsonlitó szolgáltatása ahol akár egymásra is húzhatók az összehasonlitandó mobilok méretarányos képei
Cseberből vederbe
-
HardSanyeee
őstag
válasz LEFTHORSE1 #43 üzenetére
Én a Nokia 5630 teszt alapján próbáltam következtetéseket levonni, ugyebár az a telefon is QVGA kijelzős (igaz, csak 2.2") és szintén 600 Mhz-es a procija.
"Az akkumulátor 860 mAh-s (BL-4CT), 3G-n elvileg három óra beszélgetési időt garantál, 2G-n viszont hetet. Én 3G-n használtam a masinát, két napja megy, viszont kezd merülgetni, amiben relatív sok telefonálás és némi WiFi-s netezés is volt, zenét viszont nem igazán hallgattam. A két napot tehát valószínűleg zenelejátszással is bírja a gép, szerényebb igénybevétel esetén pedig ennél hosszabb üzemidőre is számíthatunk."
Ezek pedig tuti legalább 1000 mAh-s akksit kapnak.
Viszont X10 mini sajtótájékoztatójában jó nagy hülyeség van.
* Talk time GSM/GPRS: Up to 4 hours
* Standby time: GSM/GPRS: Up to 285hrs* Talk time UMTS: Up to 3.5 hours
* Standby time: UMTS: Up to 360 hrsEgyrészt érdekes, hogy 3G hálózaton csak fél órával kevesebb a beszélgetési idő, de ami még érdekesebb, hogy 3G hálózatokon több a készenléti idő, mint 2G hálózatokon
[ Szerkesztve ]
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz HardSanyeee #42 üzenetére
De akkor nézd meg a specifikációjában azt hogy GPRS-EDGE hálózatokon 4 óra telefonbeszélgetést ígérnek, szerintem ez mindent elárul az üzemidejéről, pedig nagy kár volna érte
Cseberből vederbe
-
HardSanyeee
őstag
válasz LEFTHORSE1 #41 üzenetére
Nem hinném hogy 600-as procihoz 1500-as akksi kéne. Meg ebbe bele se férne, vagy 1000-res vagy 1200-as lesz benne, de inkább az előbbi.
-
LEFTHORSE1
őstag
Nekem is bejön amikor a videòkat nèzem vagy a kèpeket, ott egyszerüen elegendö nagynak låtom a kijelzöt, egyåltalån nem nèznèm ki hogy csak 2,6-os. Valamivel csak el kell rontsåk hisz ez egy SE, gondolok itt a kamera funkciòkra vagy a zenelejåtszòban valami hiånyossågra, vagy az üzemidövel lesznek gondok hisz 600Mhz proci van benne amihez minimum 1500 mAh aksi kell. Ami kimondottan tetszik az a telò aljån levö csatlakozòk ès a jobb alsò sarokban a csuklòpånt akasztò szem
Cseberből vederbe
-
Zugi
aktív tag
Az eddig látottak alapján nekem baromira bejön ez a telefon!
El kell mondjam, megrögzött Nokia-s vagyok, tíz év alatt sosem volt más telefonom, csak Nokia. De most elérkezett az a pont, hogy ezt felülbíráljam. Ennek két oka van. Évek óta nem tetszenek a Nokia készülékei, egyik sem az, amire vágyok. Vagy kivitelben, vagy tudásban nem áll össze a kép. Szemben most ez az X10mini, erre csettintettem egyet, hogy ez az, ilyet kerestem már mióta. Legnagyobb erőssége a kicsisége na és a tudása. Szerintem nagyon jól gondolkodtak a Sony-Ericsonnál, hogy a ma újra közel féltéglává növő telefonokat (arra nekem ott a pda), újra visszavarázsolják kicsire, könnyen zsebre vághatóra, miközben a tudásában mindent tud.
Most csak az árát várom, az lesz még sorsdöntő! -
HardSanyeee
őstag
válasz LEFTHORSE1 #38 üzenetére
Kapacitív, Android szerintem nem is támogatja rezisztívet.
-
LEFTHORSE1
őstag
Vajon lesz rajta kèzìrås felismerès? És vègül rezisztiv vagy kapacitiv a kijelzö?
Cseberből vederbe
-
Lirion
addikt
Egészen jó lett ez a cucc, kár, hogy a menüje ilyen több oldalas, mint a vodás legolcsóbb érintős telóban. Szerintem ettől kissé bóvli hatást kapott a telefon, meg az oldalsó neon zöld gomboktól is.
-
EczkE
veterán
Nagyon tetszik, aranyos. Bár a kijelző télleg lehetne nagyobb
És eléggé sebes. És ha még a qwerty is jó az külön öröm.
Csak ugye az ár...Asszem mindenféleképpen!
-
HardRic
addikt
Nekem kell egy mini pro. Beleszerettem. Következő telefonom 3GS lesz, de közben, vagy utána, mindenképpen kell egy ilyen! Muszáj!
-
GALARDO
addikt
Ronda mind a kettő.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
FRENK1988
veterán
Ugyanaz mint az N97 és az N97 Mini
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Kumite
aktív tag
válasz Quasi_modo #24 üzenetére
Arra ott van az N97, Motorola Droid, több HTC.
De hidd el, hogy legalább annyi nőnek kis kijelző és kis telefon az elvárása, mint a nagy kijelző elvárások (szerintem 70% választana inkább ilyet, mint egy Droidot). -
Ricardo
titán
válasz Quasi_modo #24 üzenetére
A nők méretcentrikusak
-
P00By
nagyúr
Aranyos, de semmi több.
-
AS
félisten
MIni ari, de kijelzöje mar nem
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Quasi_modo
nagyúr
Ez a mini nagyon mini. Túl kicsi ez a kijelző.
valami
-
Straw
senior tag
-
Straw
senior tag
válasz HardSanyeee #7 üzenetére
Az lehet, de az Xperia1 alatt is olyan proci volt amin láttunk már winMo-t suhanni a HTC-től az X1 meg csak egy haldokló teve tempóját hozta.
Szóval szerintem az SE-től igen nagy szó. Bár abban igazad van, hogy kis kijelző ahoz mérten erős proci és ez önmagában ígéretes, de el is ronthatták volna.
Már csak az anyaghasználat jérdés.42
-
Jadro
veterán
Örömteli, hogy még használható is a kicsi billentyűzet. Az ártól félek én is, de egy nem túl magas árral jó kis vétel lesz ez.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rep3at
őstag
Na most megint lehet majd reménykedni, szerintem az ár lesz ismét elnézve nagyon.
Forward thinking. كرر
-
Stiky
senior tag
Az első kontakt: Andy Szabo. he-he
Ez tényleg egy full extrás mp3/mp4 lejátszónak tűnik. Biztos kövér lesz az árcédulája.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
Norbi21
senior tag
Nekem is tetszik a cuccos. Viszont a kijelző nagyon kicsinek tűnik. A másik sarkalatos pont ugye meg a telefon árazása
-
veterán
Ez nagyon jó kis készülék! Csak attól félek, hogy a HSPA, WiFi, GPS triumvirátus nagyon megdobja az árat. Ha csak a WiFi lenne benne, az általam elképzelt célközönséget jobban elérné és olcsóbb lehetne. Mondom ezt úgy, hogy még nem is ismerem az árat...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
AMD Power
titán
Milyen gyorsak voltak?
-
HardSanyeee
őstag
Majdnem 10 perces videó
Nekem nagyon tetszenek az effektek, eddig szimpatikus, viszont a böngészőben nagyon nincs jól kihasználva a hely. -
DaveNo1
veterán
Ez az X10 mini inkább hasonlít egy érintős mp3 lejátszóra mint telefonra...2,5 inches QVGA kijelző nagyon gyenge...lehetett volna kicsivel nagyobb a telefon és 3 inches a kijelző, akkor nem lenne ilyen vastag sem
You are not prepared.
-
Straw
senior tag
Se-hez képest meglepően gyorsnak tűnik a UI sebeeége.
42
-
Dr.Anonymus
addikt
egész megható ez a családi fotó
[ Szerkesztve ]
-
őstag
nem rossz, de egy nagyobb képernyőt elviselne.
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
LEFTHORSE1
őstag
Jó jó, de a méretek? Legalább a kijelző átlóját áruljátok el
Cseberből vederbe
-
atike
nagyúr
Érdekes, hogy ilyen pici, de határozottan tetszik. Hátha sikerülne végre a SE-nek kitörni a mélyvölgyből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest