- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Kicsit finomítottam a bejegyzés stílusán, nehogy valaki a lelkére vegye. A Microsoft egyébként ugye megcsinálta ugyanezt, csak ott nem 150, hanem 1500 újságíró maradt kint az ajtó előtt, úgy, hogy előtte egy órát álltak sorba, és a Microsoft munkatársai nyilván tudták, hogy nem fognak beférni, csak nem akarták elhajtani őket, mert milyen jól néz ki, hogy 1800 újságíró vár a Windows Phone 7 bemutatójára. Mi mondjuk pont befértünk, de akkor is röhej volt, én is felhúztam magam.
-
gabor85
őstag
Jogos ez a hangvétel a jogosnak tűnő felháborodás miatt.
Azért egy ekkora rendezvényen újságírók előtt ekkorákat bakizni... pff -
Depression
veterán
Szégyen. De azt hiszik, hogy megtehetik.
-
GALARDO
addikt
Pff.
-
Norbi21
senior tag
Hát ez a disconnecting people nagyon üt
. Elhiszem h kihozták Bogból az ideget. Azért ez ekkora cégnél elég nonszensz
-
HardSanyeee
őstag
Vannak poénos hozzászólások itt
A Nokia meg gáz
Tényleg semmi új készülék nincs?
-
blueMerle
veterán
Minden tiszteletem a tiétek, nem lehet egyszerü ez a rohangálás.
És szvsz ez a stílus még elfogadható. Így kicsit az olvasó is átérzi/átéli az újságíró helyzetét.
Vigasztaljon hogy én napi szinten megélem ennek a precíz és összehangolt finn cégnek a müködését
-
szerintem lezárhatnánk ezt a vonalat. úgy általában is, meg a te konkrét esetedben is. érzi most már mindenki, hogy valami komoly tragédia ért téged a nokiánál, de egyrészt nincs itt a másik fél, hogy előadja a saját igazát, másrészt meg nem is hiszem, hogy érdekes is ez az egész ennyire.
-
sbazsi
veterán
Nekem volt egy levelezésem a nokiával, ahol olyan válaszokat kaptam, amire még egy általánost sem végzett emberke is csak pislogna a tapló stíluson.
Eleinte azt hittem 1 ember baszakszik velem, de a levelezés elhúzódott kb 1 hónapig.
És miután a levelezés részleteit eljuttattam egy mobilos újságírón keresztül a nokia marketingrészlegére wtf kísérettel, akkor azok megírták, hogy a kolléga helyesen járt el.
Az már más kérdés, hogy emellett eljuttattam pár más emberkének is, akik sírva röhögtek, csak azt nem tudták, hogy kínjukban, vagy bánatukban, de abban mindegyik egyetértett, hogy ezt semmilyen cég semmilyen embere nem engedhetné meg magának sem egy vevővel, sem egy nem vevővel szemben.ezek után mit várjunk a nokiától?
-
honyike
aktív tag
Az OK, hogy ezt el***ták, de engem akkor is érdekel, hogy MIK A NOKIA ÚJDONSÁGOK!
Vagy be se jutottatok, és nics is meg, hogy mi volt bent? Ez nem Rátok vallana...
-
leviske
veterán
Azért azt tisztázzuk, hogy a konferencián való részvételt nem azok igazgatják, akik magát a céget is, vagy azok akik tervezik a telefonokat.
Valószínűleg egy olyan, szerencsétlen ember volt, aki minden valószínűség szerint már mielőtt megírtátok a bejegyzést, már nem dolgozott ott. Felesleges ezért egy komoly hírnévvel rendelkező céget megbélyegezni.
-
Móci
addikt
Ez azért elég nagy kocsogség... Vagy lehet, hogy a Nokia nem akar eladni?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Némiképp finomítottam, de azóta ráraktak egy lapáttal: nem volt elég press kit, nekünk már az sem jutott. De mondta a csajszi, hogy másoljuk át az övéről a notinkra az anyagot, de egyik pendrive sem működött, amit adott. No comment.
-
rep3at
őstag
Ezt nem éppen a Nokiától várta volna az ember
-
kenny123
addikt
Azért valóban, tőlük nem ezt várná az ember...
Lehet hogy én vagyok a hülye, meg a tanulatlan, etc de besírtam a szövegen.
-
<NewL>
addikt
Nokia
Disconnecting peopleazért a végére ezeknek a blogoknak odalökhetnétek ,hogy ki írta a blogot
-
fairi
őstag
mutattak be vmi készüléket,vagy van vmi kint a noklia standon..
kaptunk egy demo videót,meg pár rizsát amit eddig is tudtunk és? -
Dr.Anonymus
addikt
én ebben semmi meglepőt nem látok
a nokiától kb. ezt a szintet várom... -
hans87
tag
"Életemben nem láttam akkora rakás fost, mint a Nokia szervezés" - már nem azért, de a magyar állami hivatalok nagyrészénél ez a szervezés üdvözítő fejlődés lenne.....
Amúgy, öszintén? Gáz. Pont a (még) első helyezettől várna az ember legalább szervezésben minőséget..............
(Én meg itt várom az újdonságaikat.. Ehh.. Ezek a finnek...)
-
Mobi28
tag
Ilyet tényleg nem engedhet meg magának egy gyártó sem. Gondolom most világszerte jópár mobilos portál lehozza kb ugyanezt.
Connecting people...
-
puttputt
őstag
-
Jadro
veterán
Azon röhögök hogy a kulcsszavak közé csak a nokia és a fos került be.
-
vsgaborr11
tag
Nálam a Nokia elásta magát az Intel-szövetkezésükkel,ennél többet már nem várok tőlük.
-
joey04
titán
Azt mondták a srácok, hogy ez a blog szinte minden szakmaiságot nélkülöz, és csak a személyes élmények lesznek itt. ez nem hír. Akkor meg rendben, Bognak egyébként is van több ennél is durvább írása. ez nem hivatalos MWC közvetítés.
A nokia meg valóban csessze meg, ha ilyen pofátlan és beképzelt.
-
-
GrandeP
addikt
Igazi értelmes, igényes jó hejesírással megrajzolt összeszedett trágár szavaktól mentes , ám de értelmező szótárban könnyen fellelhető szavakat tartalmazó Hír?! Ez?!
-
Mr.Csizmás
titán
várom az apples bemutatót
-
Stiky
senior tag
Tudnak ott a Nokiánál...
-
Jadro
veterán
Megérdemelnének egy nagy pofont hogy a fejükhöz kapjanak. Akkor talán helyére kerülnének ott a dolgok.
-
bolondember
MODERÁTOR
az óriások elbizzák magukat?!
magasról lehet nagyot esni..
nem normálisak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest