Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egzee

őstag

válasz Lirion #29 üzenetére

sztem tán amcsiban eladható... ott talán vevők rá az emberek...

• Egzee

őstag

Szerintem jó a dolog... 1-2 baki nekem még megfogalmazatlan, bár ők ott fent biztos kitalálták ezt, hogy az a 2GB bizony még kb 2009-ben lesz elég aztán felejtős... Biztos nem él túl egy ilyen Modu 3 telefonos generáció váltást, hisz a processzorok gyorsulnak, nagyobb tárhelyek lesznek stb... :F Ez csak 1-2 dolog a sok közül. Az teljesen ok, hogy például a JBL Jacket saját akkumlátorral rendelkezik, de például már annak a gagyi durung Street Art Jacketnek is szép terebélyes kijelzője volt és vajon, hogy fogja bírni a drága kis Modu csöppnyi kis akkumulátora a nyomogálást egy teljes nap? Tegyük fel egy srác elmegy suliba és egész úton zenét hallgat. Suli után a spancikkal bemegy egy plázába, majd hazamegy, begyűr valami flamót és megy is a dizsibe egy fotós Jackettel amit végig villogtat... Vajon, ha anyuci, apuci érte menne a buli után, mert törődnek a kölökről akkor addig kibírja-e majd az akksi?

Ben11: Tegyük fel downhill bringázás a hobbid, de egy terepjáróval jutsz el a célig, ahonnan lezúgsz majd és az irodádban van egy képkeret... Mit használnál??? GPS bringára+GPS kocsiba+telefon+kihangosító kocsiba+képkeret a munkahelyeden? Vagy egy modut???

Sok ember nem fogja fel, hogy ez lehet, hogy valakinek olyan találmány, hogy meglát egy reklámot és megvilágosodik, hogy úristen, ezt nekem találták ki!

Új hozzászólás Aktív témák