- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Igen, átjött, hogy mit miért írtál.
Nemtom, nekem az nem okoz gondot, hogy a memkarit takaró gumiajtót, reteszt, vagy egyebet kell elhúznom, vagy netán le kell kapom a komplett hátlapot egyben. Lényegében csak a fizikai méretük különbözik, és mindegyik kikophat, lötyöghet is, ha sokat nyüstöljük... Ez is benne van a pakliban.
Amiért eldobom az agyam, az az, hogy még az akkut is ki kell venni.
Ráadásul itt sem magától az akku kivételének műveletétől, hanem a velejáró procedúrától:
-billzár felold
-telefon kikapcsol
-hátlap le
-akku ki
-kártya ki
-megtömött, vagy új kártya vissza
-akku vissza
-hátlap vissza
-telefon indít (vár)
-pinkód stb beír (vár)
-vár, míg a telefon feláll...Ezzel szemben:
-hátlap le / vagy gumiajtó ki (mindegy, mert mindegyik esetben kell valamit mozgatni)
-kari ki
-új kari be
-a telefon a billzár kioldása után azonnal használható...mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Nem, nem vennék akkor sem
, csupán nem értem miért nem gondolkodnak a tervezők.
A mai zenetelefonok - mert ugye ezt is annak szánja a gyártó - olykor tetemes mennyiségű zenét tárolnak, aminek mozgatása nagyobb adatmennyiség esetében enyhén lassú.
Inkább akkor kártya ki, memkari olvasó, és máris értékelhető sebességű az adatátvitel.
Ám ehhez a művelethez ilyenkor el kell távolítani az akkumulátort, ami nem praktikus dolog.
Nemmellesleg én is egy telefonhoz két kártyát használok. A gyárit, és amit vettem.
Ezek cseréje gyors és egyszerű.Mamuska: Egy pöppet benézted. A SE G705-nél csak a hátlapot, mint burkolatot kell levenni, az akkumulátort nem kell kivenni a készülékből. Hasonlóan, mint a T650i, K550i esetében.
Jelenleg nincs olyan SE modell, ahol a memkari cseréhez el kell távolítani az akkumulátort.mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest