- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ez így több mint gáz. Az a burkolat meg katasztrófa.
Mindent összevetve egy hatalmas űrt tölt be. Végre van érintős modell amit lehet árulni a kínai piacon , és hozzá kiabálni hogy " Occó occó, cák eze ötszáá" -
TheDragon007
senior tag
igazad van, a delfinnek ismert állatfaj fejalakját tudtam csak kivenni, azt sem első ránézésre. ez is csak egy lapos teló, görbe candybar alakú telefonokból nem sokat látni manapság, pedig én full delfin-fílinget akarok!
(az uszonyok megléte már nem olyan lényeges, de ha jól megoldják szép lehetne)
-
Gubro
senior tag
"még a tesztelő is megjegyezte" ha itt rám gondoltál, akkor köszönöm, de én emlékszem a nicknevedre, megtisztelnél, ha Te is megtennéd, és nem csak sértettségből tesztelőként emlegetnél.
Megint csúsztatsz, az n82 illetve a k850i forgalomban lévő készülékek, míg az általad említett E70 már nincs forgalomban, tehát nem mai készülék, ráadásul a mai világban egy 2,5 éves modellt mainak nevezni nem kicsit furcsa. -
törölt tag
mondjuk én nem használok pin kódot, de persze ettől még nem lesz sokkal kényelmesebb. a hátlap leszedését azért nem tartom teljesen egyenrangúnak, mert van pár telefon, amin kifejezetten kínszenvedés, eleinte nagyon nehezen jön le, aztán meg kikopik és lötyög, vagy még rosszabb: letörik a tartó pöcök.
mondjuk a beépített memóriák feljövetelével kezd kevésbé aktuális probléma lenni ez. -
mrlujoak
veterán
válasz
#16820480 #21 üzenetére
Igen, átjött, hogy mit miért írtál.
Nemtom, nekem az nem okoz gondot, hogy a memkarit takaró gumiajtót, reteszt, vagy egyebet kell elhúznom, vagy netán le kell kapom a komplett hátlapot egyben. Lényegében csak a fizikai méretük különbözik, és mindegyik kikophat, lötyöghet is, ha sokat nyüstöljük... Ez is benne van a pakliban.
Amiért eldobom az agyam, az az, hogy még az akkut is ki kell venni.
Ráadásul itt sem magától az akku kivételének műveletétől, hanem a velejáró procedúrától:
-billzár felold
-telefon kikapcsol
-hátlap le
-akku ki
-kártya ki
-megtömött, vagy új kártya vissza
-akku vissza
-hátlap vissza
-telefon indít (vár)
-pinkód stb beír (vár)
-vár, míg a telefon feláll...Ezzel szemben:
-hátlap le / vagy gumiajtó ki (mindegy, mert mindegyik esetben kell valamit mozgatni)
-kari ki
-új kari be
-a telefon a billzár kioldása után azonnal használható...mrlujoak
-
<NewL>
addikt
válasz
vehement69 #10 üzenetére
erintokijelzos telefont gyozikenek? te nem vagy normalis
delfin...hol?...lol
-
plus44
veterán
delfin??..hát olajfoltos döglött pingvinre emlékeztet. Nem tudom hogy ez pozittívum-e
-
hemaka
nagyúr
szép kínai piacos külseje van
-
zdanee
őstag
Szerintem ha egy telefonon MTK-platform fut, az arat alapbol a 100$-x$ (ahol x egy nemnegativ valos szam) keplet alapjan kene szamolni...
-
mrlujoak
veterán
Nem, nem tévedtem, mert nem azt írtam, hogy legújabb, most kidobott modellek... Ráadásul 2006 közepe, ami "csupán" 2,5 éves modell (ugye a hsz-em januári volt)... Ennek tetejében még a tesztelő is megjegyezte, innentől kezdve én mondtam olyan modellt - legalább egyet - amiről hablatyoltam.
Ha azt vesszük, hogy a K850i is lassan 1,5 éves, az N95 ről nem is beszélve, de az N82 is eléri az egyéves kort, akkor beszélhetek "új telóról"...
Az, hogy neked ez a modell már öregnek számít csak neked probléma. Mint írtam, van is egy olyan modell a közvetlen ismerőseim körében, aki szintén hahotázott a cikken - és az elképzelésen.
Mivel ez nagyon off befejezem, de köszönöm, már két kézzel gépelek, és jelentem mozog a karom-vállam már minden irányban. Persze még fáj, de kit érdekel használni lassan teljesértékűként tudom...Számomra egy hátlap, vagy a memkarit eltakaró gumi/műanyag borítás/ajtó leszedése, levétele nem okoz problémát, a telefon használhatósága szempontjából,
mivel a memkari kivételéhez - mint művelet - egyik esetben sem kell a készüléket kikapcsolnom.
Ez az elsődleges elvárás egy memóriakártya cserénél.Az meg már csak hab a tortán, amikor a telefont úgy elbaltázza a tervező csapat, hogy a cseréhez nem csupán az akkut kell kivenni - a telefon szabályos leállítása után - de még a SIM kártyát is el kell távolítani, mert az alatt lapul a kari...
mrlujoak
-
VD
őstag
válasz
vehement69 #10 üzenetére
Max ha zebrecsíkos is lesz belőle...
Valami hasonlót anno pár éve az alcatel már kiadott. Mármint ilyen tükröződős műanyag felületű borzalmat. De az sem aratott osztatlan sikert.
Viszont ha jól láttam a Nokia 6700 is kijön valami króm szerű színben. De az valamivel igényesebnek tűnt a képek alapján.
-
mrlujoak
veterán
Már, bocs, de a Te tárgyi tévedésed nem kimagyarázandó...
Kérlek ne indíts flame-et, csak azért mert van véleményem.Egyszerű. Az a megoldás sz@r, amihez a készüléket ki kell kapcsolni, és az akkumulátort is ki kell venni.
Ez a modell ilyen, ez nekem nem tetszik.
Dolgozd fel, és ne kötekedj minden hülyeségért.mrlujoak
-
vehement69
senior tag
Én már tudom, mi lesz Győzike következő telefonja!
-
bolondember
MODERÁTOR
tömény giccsparádé..
Drágán... -
mrlujoak
veterán
Nem, nem vennék akkor sem
, csupán nem értem miért nem gondolkodnak a tervezők.
A mai zenetelefonok - mert ugye ezt is annak szánja a gyártó - olykor tetemes mennyiségű zenét tárolnak, aminek mozgatása nagyobb adatmennyiség esetében enyhén lassú.
Inkább akkor kártya ki, memkari olvasó, és máris értékelhető sebességű az adatátvitel.
Ám ehhez a művelethez ilyenkor el kell távolítani az akkumulátort, ami nem praktikus dolog.
Nemmellesleg én is egy telefonhoz két kártyát használok. A gyárit, és amit vettem.
Ezek cseréje gyors és egyszerű.Mamuska: Egy pöppet benézted. A SE G705-nél csak a hátlapot, mint burkolatot kell levenni, az akkumulátort nem kell kivenni a készülékből. Hasonlóan, mint a T650i, K550i esetében.
Jelenleg nincs olyan SE modell, ahol a memkari cseréhez el kell távolítani az akkumulátort.mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
A memóriakártya foglalata az akkumulátor alatt??
Miért?mrlujoak
-
mark75
senior tag
Van baja ennek a telonak,oldalt delfin
lol
-
Morden24
nagyúr
Ha még fémből lenne a hátlap (tudom, nem az a kategória)... de így akár a TV shopban is ajánlgathatják
A fémhatású műanyagot el kéne felejteni végre emberiség ellen elkövetett bűntett vádja ellenében.
-
Depression
veterán
Azta! Helyszínelőknek kötelező darab!
-
Goose-T
veterán
Hú, hát ez nagyon lengyelpiacos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest