- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
Nokia N86 8MP
N86=N85 Update -
papi77
addikt
Azért a HTC kicsit leegyszerűsítette, az új PDA-khoz a névválasztást! [link]
-
papi77
addikt
Azért a HTC kicsit leegyszerűsítette, az új PDA-khoz a névválasztást!
-
Thom!
veterán
N86 néven fut...gusztustalan csúnya, LED villanóval
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #66 üzenetére
Egy másik HTC ben lesz WM 6.5 csak az baj később jönnek ....
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
a BGR-en azt írják, hogy átdolgozott TF3D lesz rajta, ami kicsit a Pre-re hajaz, és egybefogja az összes kommunikációs csatornát. én inkább erre leszek kíváncsi, hogy ezt hogy oldották meg, mert amúgy még midnig csak wimo6.1 van rajta
-
AS
félisten
-
AS
félisten
DJ Samsung készülék
link -
Magnum_
nagyúr
válasz
RandomGosu #52 üzenetére
mondjuk jó lenne egy fém E series tag S60Touch-val
hát még én mennyire szeretnék olyat.
-
AS
félisten
Samsung Sajtó, csak 1 órakor hogy fogom én azt kibírni
?
Bár igaz nagyjából tudom mit hoznak, de 12 megapixels és android készülékről nincs infó, biztos vitrinben lesznek. -
AS
félisten
Csak mondom hogy LG kb 5.6 érintős készüléket hozz Samsung is 5.6 db ot de lehet többet
OMNIA HD jobb oldalt.
-
VD
őstag
Amit várok ettől az egésztől:
Jó lenne egy...
Működő win 6.5 esetleg egy 7.0 bemutató (na jó az utóbbi tényleg álom)
Egy Garmin XT JAVA alapú változata (végre valahára), hogy végre legyen értelme a GPS-nek a nem okosteló-PDA világban is. ( igény van rá! ) És az sem lenne hátrány ha lenne végre S60Touch-ra is működő változat. Nem gányolt, nem hack-kelt, hanem boltban pénzért megvehető legális darab! ( erre talán még nagyobb! )
(Annak meg már most külön örülök, hogy a Nokia mellett egyre többen voksolnak az S60Touch-ra.)
Na jó, egy telefont azért én is várok
, remélem a Nokia házon belül is lesz egy két új model bemutatva a tapogatós és nem tapogatós symbiannal és nem csak az N97 jön. ( mondjuk jó lenne egy fém E series tag S60Touch-val vagy egy 5360 szerűség E vonalon )
Amire meg rohadtul nem vagyok kiváncsi, az a koreai megapixel csata. De ezzel úgy tűnik szintén egyedül vagyok.
-
Otisz
őstag
Jó utat!
Én már kíváncsian várom a híreket, beszámolókat és persze a képeket -
bepe79
addikt
Sziasztok! Aki kint van a mobilarena-tól és netán olvassa ezt a topicot, attól szeretném kérni, hogy ahogy a múltkor tették az M110-el kapcsolatban, úgy az idén is check-olja legyen szíves a Samsung standot, és azon belül is a B2100-at!
Ez a strapa-teló az egyetlen teló, ami az újak közül érdekel, és nagyon-nagyon megköszönném! Ha a Samsung pedig ad egy példányt nektek szétzúzásra, akkor kérjetek nekem is egyet..
-
papi77
addikt
ez sem rossz...
-
Binyi01
aktív tag
válasz
nokia párti #1 üzenetére
Vicces vagy
Vagy inkább szánalmas. -
mrlujoak
veterán
válasz
RandomGosu #40 üzenetére
mondjuk egy ilyet?
mrlujoak
-
papi77
addikt
válasz
RandomGosu #40 üzenetére
Mindjárt kiderül!
-
RandomGosu
senior tag
SE a x1-esen kivül már igazán hozhatna valami csúcs mobilt...
-
Jadro
veterán
Jó utat! Várjuk a hostess nénikről a válogatást.
-
AMD Power
titán
Jó utat! Vigyázzatok magatokra!
-
Egzee
őstag
kíváncsi vok mit hoz a modu
Franklin: Nekem is folyton a házmester jut eszembe a Préről XD
-
AS
félisten
válasz
nokia párti #1 üzenetére
Samsung Omnia HD lazán elveri a N97 et...
-
N-vidi-A
őstag
Aztan jo sokat fenykepezzetek, es hasonlo jo cikkeket irjatok!
Jo utat! -
AS
félisten
Samsung Omnia HD
linkNem Windows hanem S60 Touch.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
Jó utat! Várjuk az újdonságokról szóló beszámolókat!
Ezt is érdemes megnézni: a Samsung egy napenergiával működő modellel (Blue Earth) érkezik, egy 10 perces napoztatással 3 percnyi beszédidőt lehet varázsolni.
-
^Clown
addikt
A SE tényleg ekkora szarban van, hogy már temetni kell?
-
ALI_G
veterán
hajrá skaccok!!! olvasni fogunk!
-
joey04
titán
kérdéses számomra hogy a nokia az s60 touch megalkotása után hátradőlhet-e ha azt nézem hogy azon a platformon is bekeményített a samu...
se az nagyon béna ha a hikaru az összes tudásuk.
moto meg már rég halott
htc-re leszek nagyon kiváncsi még a pre érdekel. várom a beszámolókat, hajrá srácok és köszi -
tween
őstag
Profi csapat megy ez a lényeg!
Esküszöm szexuális vonzalmat érzek a Palm Pré iránt(szívesen nyomkodnám) -
DarkByte
addikt
De jó, megint lesz mit olvasni/nézni.
Ezt várom a legjobban évente, jók ezek a tudósítások a szokásos stílusban az egyes íróktól.
(lehetne sűrűbben
) Hajrá!
-
AMD ehog
aktív tag
Egyre profibbak vagytok!
Remélem nagy Nokia bejelentések lesznek -
LonGleY
veterán
Nokia: "talán idén ráérednek arra, hogy a legolcsóbb modellek között nem lehet megélni pusztán a névből"
-
plus44
veterán
Kitűnő írás, nagyaon fel lettem spanolva tőle. ( az a Nokia 5630...áhhh
)
-
Bog
HÁZIGAZDA
Fellőttük a szerkesztőségi blogot is!
-
se4ever2
aktív tag
Nahát ez biztosan érdekes lesz
Nah de mindenesetre jó utat a stábnak!
-
Gubro
senior tag
Ez nem ilyen egyszerű.
Vannak sajtótájékoztatók, vannak előadások, és vannak a külön leszervezett interjúk.Nyilván előre nem feltétlenül tudjuk, hogy mit fognak bejelenteni. Mindezek reggeltől estig mennek folyamatosan, több helyszínen (például a Microsoft-é nem is a kongresszus területén lesz).
Vannak olyan előadások, ahol tudjuk a témát, az előadókat, azt, hogy mettől meddig tart.
Az írás első oldalán találod a linket a hivatalos oldalra. A sajótájékoztatók listáját viszont csak sajtósok láthatják. Ez egy szakmai konferencia.
-
copin
őstag
Lesznek szabadon választható előadások? Meddig tart az amelyikre biztosan mentek és miről szól majd?
-
dawid92
tag
válasz
vsgaborr11 #7 üzenetére
Én mondjuk még nem hallottam erről a vezeték nélküli töltés dologról. De szerintem megoldható változó elektromágneses tér által indukált árammal is. Csak azt hiszem, az nagyon energiaveszteséges.
Vagy hülyeséget beszélek? Szóljatok... -
dawid92
tag
"Kast, rioját már Barcelonában kell beszerezni." - mi az a kas és rioja?
-
vsgaborr11
tag
Akkor ez a Palm Pré mikrohullámon fogja magát tölteni,igaz?Csak mert ezt mondták a National Geographicon,hogy bizony ezt még csak mikrohullámmal tudják megoldani.
-
hemaka
nagyúr
Kíváncsian várom miket vonultatnak fel a nagyobb és kisebb gyártók, már csak azért is érdekes, mert most senki nem áll olyan jól anyagilag, mint pl. tavaly. De remélhetőleg ezt nem fogjuk észrevenni az új termékpalettákon.
-
papi77
addikt
Húzzatok bele fiúk
-
Stiky
senior tag
Én még az Acer -re leszek kíváncsi, mivel rukkolnak elő.
Palm pedig meglépi a vezeték nélküli töltést?! Hajrá nekik
És hajrá nektek, hogy bírjátok az iramot.
-
Magnum_
nagyúr
-
Na, várjuk a tudósításokat.
Az N97-re nagyon kíváncsi leszek, ígéretes darab. Az a 600-as prockó is felettébb szimpatikus, remélem minél több gépben láthatjuk majd..
"Szeretnénk 5 megapixelnél nagyobb felbontású kamerákat a mobilokba." - Ahj, de minek..? (Oké, ez nem az a topik.)
A Palm-nak szurkolok nagyon, hogy talpraálljon, és a Moto-ért is kár lenne.
-
nokia párti
őstag
Első!
De jól néz ki ez az 5630!Nem is tudtam,hogy 600as proci lesz bene!Nem tudom,minek 5megapixelnél,nagyobb érzékelő,ez csak a nyomtatási és a kép méretét adja meg.Már elég volt,a 3megapixel is. :
Kimaradt!Az n97 majd,jól elveri az összes Samsungot!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest