Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Amit várok ettől az egésztől:
Jó lenne egy...
Működő win 6.5 esetleg egy 7.0 bemutató (na jó az utóbbi tényleg álom)
Egy Garmin XT JAVA alapú változata (végre valahára), hogy végre legyen értelme a GPS-nek a nem okosteló-PDA világban is. ( igény van rá! ) És az sem lenne hátrány ha lenne végre S60Touch-ra is működő változat. Nem gányolt, nem hack-kelt, hanem boltban pénzért megvehető legális darab! ( erre talán még nagyobb! )
(Annak meg már most külön örülök, hogy a Nokia mellett egyre többen voksolnak az S60Touch-ra.)
Na jó, egy telefont azért én is várok
, remélem a Nokia házon belül is lesz egy két új model bemutatva a tapogatós és nem tapogatós symbiannal és nem csak az N97 jön. ( mondjuk jó lenne egy fém E series tag S60Touch-val vagy egy 5360 szerűség E vonalon )
Amire meg rohadtul nem vagyok kiváncsi, az a koreai megapixel csata. De ezzel úgy tűnik szintén egyedül vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest