Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Blasius0704 #20 üzenetére
A grilleket le kell takarítani, a konyhát fel kell sikálni, a vendégteret ki kell gányolni, fel kell tölteni a hűtőket, stb, tehát gyakorlatban ez is zárás. Az már csak egy csavar, hogy közben ki kell szolgálni a részeg tizenéves csapatot hajnali kettőkor.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Blasius0704 #18 üzenetére
A kedvencem az volt, amikor a 27 éves libát, akinek ez az első munkahelye (!) berakták zárni hozzánk. Tudniillik róla, nem kommunikál munka közben, ami gyorsétteremben megengedhetetlen, ellenben annál naggyobb a hangja, amikor le van cseszve - és előszeretettel szólongat be másoknak és a munkamorálja is a béka segge alatt van. Odaraktuk, hogy mosogasson, azt csak tud egy
érett nőnőnemű valami, de tiszta ideges lettem, amikor én a mosogatás bő harmadát hagytam meg neki és nem végzett vele. Amikor rákérdeztem, hogy hajlandó lenne-e emelni a tempóján, akkor az volt a válasz, hogy "hagyj már a francba, mindjárt végzek". Ránézek az órára: valóban még három percig van (vagyunk) fizetve. Visszafordulok hozzá ördögi vigyorral/vicsorral: "kis csillagom, nem tudom, hogy közölték-e veled, de a zárós addig marad, amíg be nem zárja a kib@szott éttermet, úgyhogy jobb ha nekilátsz mosogatni, mert nincs túlórapénz" - elkerekedett a szeme, hebegett valamit, majd megkérte a managert, hogy hagy szólhasson a pasijának, hogy még várnia kell rá... Másfél órával maradtunk tovább (0:50-kor vette át a manager az éttermet, 23:20-ig voltunk fizetve, 23:00-kor vagy legkésőbb félig végezni szoktunk). -
Regonelix
csendes tag
válasz
Blasius0704 #4 üzenetére
Milyen 10 - 12 órát?
A diákoknál nagy ritkán van ilyen, ott inkább 6 - 8 óra szokott lenni (és van úgy, hogy annyi sem, mert ha sokan vannak, akkor hamarabb elküldik őket). -
Met
nagyúr
válasz
Blasius0704 #10 üzenetére
Jól teszed
-
mqm
senior tag
válasz
Blasius0704 #8 üzenetére
Küzdj! Ha persze nem akarsz váltani.. Engem is szét szívattak az elején és végül sikerült a ló másik felére kerülnöm!
De ha persze ez már régóta fent áll és nem látsz lehetőséget a körülmények változására akkor Menj. Szóval ez tényleg csak rajtad áll! Hajrá!
-
válasz
Blasius0704 #3 üzenetére
Beszéltem az étteremvezettővel, azt mondta ne menjek el, mert szerinte jó munkaerő vagyok.
Akkor kapj a lehetosegen es kerd meg, hogy rendezzetek a problemakat. Ervelj azzal, hogy te szeretnel ottmaradni, de bizonyos dolgok megis abba az iranyba terelnek, hogy elmenj mashova. Nekik pedig erdekuk megtartani egy jo munkaerot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest