- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Blasius0704 #20 üzenetére
A grilleket le kell takarítani, a konyhát fel kell sikálni, a vendégteret ki kell gányolni, fel kell tölteni a hűtőket, stb, tehát gyakorlatban ez is zárás. Az már csak egy csavar, hogy közben ki kell szolgálni a részeg tizenéves csapatot hajnali kettőkor.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Blasius0704 #18 üzenetére
A kedvencem az volt, amikor a 27 éves libát, akinek ez az első munkahelye (!) berakták zárni hozzánk. Tudniillik róla, nem kommunikál munka közben, ami gyorsétteremben megengedhetetlen, ellenben annál naggyobb a hangja, amikor le van cseszve - és előszeretettel szólongat be másoknak és a munkamorálja is a béka segge alatt van. Odaraktuk, hogy mosogasson, azt csak tud egy
érett nőnőnemű valami, de tiszta ideges lettem, amikor én a mosogatás bő harmadát hagytam meg neki és nem végzett vele. Amikor rákérdeztem, hogy hajlandó lenne-e emelni a tempóján, akkor az volt a válasz, hogy "hagyj már a francba, mindjárt végzek". Ránézek az órára: valóban még három percig van (vagyunk) fizetve. Visszafordulok hozzá ördögi vigyorral/vicsorral: "kis csillagom, nem tudom, hogy közölték-e veled, de a zárós addig marad, amíg be nem zárja a kib@szott éttermet, úgyhogy jobb ha nekilátsz mosogatni, mert nincs túlórapénz" - elkerekedett a szeme, hebegett valamit, majd megkérte a managert, hogy hagy szólhasson a pasijának, hogy még várnia kell rá... Másfél órával maradtunk tovább (0:50-kor vette át a manager az éttermet, 23:20-ig voltunk fizetve, 23:00-kor vagy legkésőbb félig végezni szoktunk). -
Mister_X
nagyúr
Gondolom két gyorsétterem párharca és jelenleg Burger Kinges lehetsz, a célpont meg egy McDonald's.
Ha a megállapítás igaz:
1) nyelsz egy nagyot minden műszakkezdés előtt, a tagok egy része negyedévente úgy is cserélődik
2) beszélsz az étteremvezetővel, hogy nagyon nem jó neked a jelenlegi helyzet, de nem is szeretnél kilépni, megkérheted, hogy segítsen elhelyezkedni egy másik étteremben.
+1) remélem nem a munkatársam vagyEbben a szakmában az oktatott munkaerő fontos, így ha nagyon durva a helyzet és ezt látja az étteremvezető is, akkor át tudnak helyezni, mivel itt minden étterem központi és nagy a flexibilitás munkaerő és áru teren is akár. A bér elég jó ahhoz képest is, hogy csak az SZJA-t vonják, én 100 munkaóraval hazaviszek 65k-t nettóban ettől a hónaptól. (Azaz az előzőtől, csak azt most élvezem majd keddtől)
Ha váltanál:
- lehet nem tetszik majd az új közeg, McDonald'sban magasabb az elvárás, a munka monotonabb, esetenként sokkal megterhelőbb
- sokáig fog tartani, mire megint eléred ezt a bérszintet, sőt, írtad, hogy előrelépés sincs (ami vagy baromi furcsa McDonald's terén vagy KFC-ről van szó), tehát többet kell dolgozz
- Mekiben, franchise éttermekben (amit vállalkozó üzemeltet és nem tartozik közvetlen a központhoz) nem kötelesek italfogyasztást és étkeztetést biztosítani, sőt, dolgozói kedvezményt sem. Legalábbis, két évvel ezelőtt, amikor én voltam mekis, ez volt. Ki lehet fogni rendesebb éttermet, de BK-hoz képest semmik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest