- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elismerem, ma reggel úgy ébredtem, hogy fáj a szemem és alig látok, de a hírben se látom azt, hogy ebben bármi MT lenne. Csak azt írják, hogy kapacitív képernyőre optimalizált verzió. Az meg nagyon-nagyon nem ugyanaz. (Ld. i8910 HD). Inkább csak az, hogy minden nagyobb, hogy a kapacitív panel pontatlanságát kompenzálja
Szerk.: Ja, azt még tegnap olvastam
Csak nem láttam az összefüggést
-
Te írtad, hogy bétás multitouch felület.
-
erdoke
titán
Valami nagyon bétás multitouch felület WM6.5.x alapon.
-
Integra
titán
-
oalex
senior tag
A Pre webOS kb 1 év alatt fejlesztették ki. ÉS jóval kisebb csapattal mint ami az MS rendelkezésére ál. Nehogy már 2 év keljen a bazi nagy múltú/tapasztalatú és óriási MS csapatnak hogy valami hasonlót produkáljanak.
A másik, amit nagyon viccesnek találtam, mikor a cikkben szereplő kép videóját néztem. Ahogyan ült az MS alkalmazott, keresztbe tett lábbal és háttal a riporter felé. Végig az volt a fejembe, hogy hűen tükrözi az MS hozzáállását ehhez a kérdéshez. Amiéért többek közt itt tartanak a WM fejlesztésben (lemaradásban).
Ügye mindenki emlékszik Steve Ballmer (Microsoft CEO) ominózus kijelentésére (egy interjúban)amikor megjelent eredetileg az iphone
"Nincs esély arra, hogy az Iphone jelentős piaci részesedésre tegyen szert. Semmi esélye."
"There's no chance that the iPhone is going to get any significant market share. No chance."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest