Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
-
AS
félisten
-
AS
félisten
6.5 x mikor jön vagy ez hivatalos egyáltalán?
Ez mi lesz windwos phone ex? -
Elismerem, ma reggel úgy ébredtem, hogy fáj a szemem és alig látok, de a hírben se látom azt, hogy ebben bármi MT lenne. Csak azt írják, hogy kapacitív képernyőre optimalizált verzió. Az meg nagyon-nagyon nem ugyanaz. (Ld. i8910 HD). Inkább csak az, hogy minden nagyobb, hogy a kapacitív panel pontatlanságát kompenzálja
Szerk.: Ja, azt még tegnap olvastam
Csak nem láttam az összefüggést
-
erdoke
titán
Így van, erről szól a hír, különösen ha kiegészíted az előző megerősítéssel, ami állítólag MS-közeli forrás. Tehát lesz egy MT-képes 6.5 változat (6.5.x), és felbukkant egy erősen bétás, módosított 6.5 felület, amiben az újítások pont ebbe az irányba mutatnak. Remélem, így már világos.
-
Te írtad, hogy bétás multitouch felület.
-
erdoke
titán
Valami nagyon bétás multitouch felület WM6.5.x alapon.
-
erdoke
titán
Úgy tűnik, nem csak a WM7, hanem a WM6.5.x is (első két sor releváns).
-
Dyingsoul
veterán
jaja, bár sajnálattal láttam, hogy még mindig vannak olyan menük, melyeknek elfordatására nem képes, lehet hogy szarul nézne ki másfajta pozícióban, de ha már egy alap helyzetben kezeli az ember a telót és utáni forgatni kell, mert bizonyos menüket nem tud normálisan elrendezni, kicsit kényelmetlen szerintem.
-
erdoke
titán
Ez itt a WM6.5 gyors bemutatása volt egy Touch Diamond 2-n, ami ugye hardveresen a leggyengébbek közé fog tartozni 2009 év végén (már most is oda tartozik). A WM7-ről eddig nem láttunk UI képeket, de a 6.5-ből és az új Zune UI-ból sokan arra következtetnek, hogy az utóbbira fog hajazni erősen.
-
Integra
titán
-
oalex
senior tag
válasz
FoxiestFox #36 üzenetére
Mint WM fan mondom, hogy sajnos ott a pont.
Amúgy is, az inkább 3 év mint 2 (mivel már tavaly Január óta dolgoznak rajta és jövő év második fele a valószínűbb. Plusz a többiek tényleg nulláról kezdték az MS meg csak úgy elvileg a nulláról.
ÉS akkor is még fél év, hogy portolodjanak a 3rd parti progik az új rendszerre, amik nélkül most kuka lenne a WM OS. -
"...mely nagy valószínűséggel képes lesz felvenni a versenyt a webOS, Android és iPhone OS rendszerekkel kényelem és szolgáltatások terén is."
Elég nagy baj, hogy évekkel az iPhone után csak nagy valószínűséggel tud majd felmutatni valamit.. -
erdoke
titán
-
Dyingsoul
veterán
Amúgy a videót, ahonnan való a kép linkelje már be vki pls, mert én nem találom.
-
Dyingsoul
veterán
Asszem megtaláltam a videót .
AS:Ha jól értettem az elején a Zune-ról is kérdezik Ballmer-t, szóval még lehet a végén teló is lesz ebből.
Szerintem a WM7 lesz a mobilok windows XP-je vagy windows 7-e (kinek mi jön be jobban)
Jól mondta Dare2live egyik hozzászólásában egy másik topicban: megéri megvárni...
Egyébként a multitouch hardverfüggő is vagy csak szoftver?
-
AS
félisten
Még ZUNE HD videó!
link
Nvidia tegra és AMOLED kijelző van benne, Microsoftnak egy csöppnyi esze van csinálna eböl telot -
erdoke
titán
Így hirtelen nem nagyon tudok más pozitúrát elképzelni, amikor egy hirtelen jött bemutatót le tudnának videózni. Szemből nem lehet, mert akkor a muksó nem látja, amit csinál.
Egyébként a PalmOS nekem annyira nem is ütős, és ha ők mondják az 1 évet, az akár mentegetőzés is lehet...
-
oalex
senior tag
A Pre webOS kb 1 év alatt fejlesztették ki. ÉS jóval kisebb csapattal mint ami az MS rendelkezésére ál. Nehogy már 2 év keljen a bazi nagy múltú/tapasztalatú és óriási MS csapatnak hogy valami hasonlót produkáljanak.
A másik, amit nagyon viccesnek találtam, mikor a cikkben szereplő kép videóját néztem. Ahogyan ült az MS alkalmazott, keresztbe tett lábbal és háttal a riporter felé. Végig az volt a fejembe, hogy hűen tükrözi az MS hozzáállását ehhez a kérdéshez. Amiéért többek közt itt tartanak a WM fejlesztésben (lemaradásban).
Ügye mindenki emlékszik Steve Ballmer (Microsoft CEO) ominózus kijelentésére (egy interjúban)amikor megjelent eredetileg az iphone
"Nincs esély arra, hogy az Iphone jelentős piaci részesedésre tegyen szert. Semmi esélye."
"There's no chance that the iPhone is going to get any significant market share. No chance."
-
Simms
csendes tag
Hmm tényleg nagy siker lenne, küllemre is tetszetős darab szerintem, a sebességét nem igen lehet kifogásolni... 15ös kommenthez kapcsolódik írásom
-
erdoke
titán
válasz
cousin333 #12 üzenetére
Az iPhone-hoz képest óriási különbség, hogy többféle hardveren kellene jól teljesítenie, tehát olyan szempontokat is figyelembe kell venni fejlesztéskor, amit az Apple-nek nem (pl. skálázódás, esetleg bizonyos GUI elemek, fícsörök letiltása vagy egyszerűbbre cserélése gyengébb gépen). Elvileg hosszabb távon a 6.5 lesz az olcsóbb (= kevésbé combos) gépekre, a 7 pedig a prémium szegmenst célozza meg.
Másrészt ha a 7-est tényleg az alapoktól újraírják, akkor az időbe kerül. Ki tudja, az Apple mikor kezdte a szifon OS fejlesztését. Annyit látunk csak, hogy bő 2 év alatt honnan hová jutottak. Ami nem nagy ugrás, ha őszintén megvalljuk. -
eami
veterán
Na most mondjatok nekem egy windows mobilt futtató "tömegterméket"...
-
AS
félisten
Ha ilyen lenne a Windows mobile 7 már jó lenne.
Ez nem telo de Microsoft csinálta : ZUNE HD
Igen gyors iphone szintű gyorsaság. Ha ezzel lehetne telefonálni nagy siker lenne szerintem.
ZUNE HD ban Nvidia tegra vanVélemény?
-
Csabee.
nagyúr
Én remélem jó lesz a wm7..
bár én már a 6-ossal is nagyrészt elégedett vagyok, mert testreszabtam rendesen a kütyümet!: )
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
Napfénysüti #4 üzenetére
Az biztos, meg lesz mit átdolgozniuk rendesen...
-
plus44
veterán
"...mely nagy valószínűséggel képes lesz felvenni a versenyt a webOS, Android és iPhone OS rendszerekkel kényelem és szolgáltatások terén is."
Majd meglátjuk.
-
erdoke
titán
Ha végig is nézitek a videót, amiből a képkivágás származik, ott elmagyarázza a MS-os ürge, hogy nem lesz WIndows Mobile 6.5, és így természetesen Windows Mobile 7 sem.
Mégpedig azért, mert már a 6.5-ös is Windows Phone néven fog megjelenni, a 7-es pedig egy ideig párhuzamosan, a 6.5 mellett-fölött mint prémium termék lesz jelen (nevet nem mondott, addig használhatjuk a Windows Phone Premiumot, amíg nincs hivatalos info). -
infectedmann
őstag
Az tök jó, hogy multitouch, de mi van az OS sebességével? Fognak -e rajta, valami lényeges optimalizációt végezni amitől lesz olyan gyorsab mint a WebOS, Android, iPhone OS.
-
salival
aktív tag
ezt már régóta tudni lehetett csak nem hivatalosan
-
vottokar
senior tag
csak attól félek, hogy mire mindez korrekten szerepelni fog a winmobile-ben az ellenfelek már továbbléptek..
-
Napfénysüti
nagyúr
Várjuk reménykedve. Csak sajnos még odébb van mire ezt kiadják.
-
AS
félisten
Már várom, de sajnos pont lényeg fog elveszni a sok sok program , de remélem legalább annyira testre szabható lesz mint a 6.1 6.5
Várom.Samsung Omnia 3 mat már ezzel képzelem el.
-
Zsír, és mikor is lesz WM7?
-
veninger.b
tag
Végre a WinMo is eljutott idáig, és a fejesek rájöttek, hogy ez kell a népnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kezdetben csak csúcskategóriás eszközökben lesz elérhető a multitouch képességekkel is felvértezett Windows Mobile 7 platform.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mikrotik routerek
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Tippmix
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest