Új hozzászólás Aktív témák
-
Good_boy
kezdő
Ezek egyike sem bizonyítja, hogy lehetséges. A Facebookos rémhírfotón egy ipari PDA látható szerintem, amivel logisztikázni szoktak, sima ipari mobil vonalkódolvasó. Az összes cikkben hivatalosan regisztrált, üzleti terminálokat használtak. Mobiltelefonnal pedig nem minden adatot lehet beolvasni. Nagyon komoly hackernek kell lennie annak, aki ezt össze tudja hozni és azokból nem terem minden fán. Kisstílűek nem értenek ehhez.
Esély mindenre van persze.
-
Good_boy
kezdő
Korábban ezt már levezette itt valaki, hogy nem lehetséges ez az nfc lehúzós dolog a buszon. Mert ahhoz, hogy ez működjön, a terminálnak regisztrálva kell lennie a banki hálózatban. Amennyiben ez nem történik meg, úgy nem működik a terminál. Ha pedig regisztrálva van, akkor pedig tudják, hogy ki a tolvaj.
-
janeszgol
félisten
Na akkor ideje megvennem az első komolyabb okosórám. Eddig ilyen párezer forintos aktivitásmérőim voltak, mondván nekem pár dolog kell: amoled kijelző, óra, értesítés, meg talán zeneléptetés és kamera kezelés (utóbbi kettőt nem szoktam használni).
Na de ha végre működik az órás fizetés, amit én egy következő értelmes dolognak tartok, akkor itt az ideje ennek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest