- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
Most csak rákerestem és tesztek bizonyítják, hogy lehet:
[link]
[link]
Itt pedig nem a közvetlen pénzlopásról, hanem a kártyaadatok (kártya klónozásáról) írnak: [link]
[link]Igen, ezek elméleti lehetősgek, de tesztek alapján a gyakorlatban is működhetnek.
Nagy esély van rá hogy csapolják meg az egyenleged? NEM
Előfordulhat? IGEN -
hedgehog
senior tag
Nem fog működni az NFC ha kivágod az antennájából.
A Revolut gyakorlatilag egy bankszámla, bár "ráutalni" annyival komplikáltabb, hogy jelenleg egy központi számlaszámra kell utalni, a te refkódod megadásával. (kösz brexit, remélhetőleg visszaáll a régi rendszer nemsokára). A Wise az ad neked rendelt bankszámlaszámot, és az ő kártyájukkal is megy a GPay.
Más: A Vodafone Wallethez azért nem kellett kinyitni a telót, mert más technológia volt, dedikált chipen tárolta a teló a kártyaadatokat (lásd secure element). Mondjuk azóta bejött a PSD2, vagyis ez tuti változott volna, ha még működne a szolgáltatás.
-
-
-
Dodeszh
tag
Használj Revolutot. Olyan, mint egy prepaid SIM, csak annyi pénz van rajta, amennyit rátöltesz. A feltöltés kártyás vásárlás, tehát ingyenes és 1 perc. Költsége csak a fizikai kártya küldésének van, talán 2700 Ft volt egy éve. Revolut-Revolut viszonylatban azonnali és szintén ingyenes a pénzküldés.
-
Neerpelt
tag
Mármint a Curve-re gondolsz? Mert igen, az gyűjtőkártya. Elvileg lehet utalni, de arra sose használtam. Emiatt nem tudom hogy az utalás hogy megy, hogy a csatolt számlára teszi, vagy cashbackre. De erről ha lehet egy másik topicban kérdezz embereket, mert ide elsősorban a GPay technikai megoldásai miatt jönnek emberek tájékozódni, amibe talán belefér hogy hogy lehet használni ezekkel (Curve, Revolut, stb.) ha a bankod még a GPayt nem támogatja, de hogy ezek miért jók és mire, az Finetech topikba illő téma.
-
tisvol
aktív tag
Óóóó....azok régi szép idők....Vodafone Wallet. Én is valahol az elején szálltam be a buliba....volt az elején nagy nézés és hitetlenkedés, amikor odatartottam a mobilt...és csippant....a pénztáros kislány dülledt szemekkel ellenőrizte a tranzakciót de amikor kijött a blokk megnyugodott. És tényleg, ott nem kellett szarozni ilyen kódokkal, meg feloldással. Előkaptad, csak úgy sötét képernyő mellett is ment a dolog.
Mondjuk még az elején az OTP-nél volt először PayPass kártya....emlékszek a Sparban használtam először. Direkt este mentem, amikor kisebb volt a forgalom, hátha gigszer van, ne tartsak fel senkit...mondtam a kislánynak, ott a logo a terminálon, próbáljuk meg csak hozzáérinteni....akkor még kiszedték a kártyát a kezedből...nem nagyon akart ráállni, hagyjam az ilyenekkel...aztán mégiscsak odatette...és csippant...és jött a blokk is...emlékszek kihívta az üzletvezetőt is, hogy ő még ilyet nem látott. Az üzletvezető sem, de ő azért hamarabb "megtért"Szóval az "őskorban" voltak még humoros történetek ezzel kapcsolatban. Ma már az a ritka, ha valaki készpénzzel fizet.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Az évente 15 300 Plusz a többi. De hát a kocka élet sose volt olcsó. Amúgy Revolutra ingyen utal a csomagod?
A Revolut az kártyás vásárlásnak számít, tök free. Ebben az éves díjban benne van az utasbiztosítás, covidmentes időszakban ez nekem évi 10+ alkalom külföldön, körülbelül a második útnál megtérül.
Simple jeggyel és bérlettel mi a gond? Szerintem jól működik, ráadásul olcsóbb is az akció keretében, mint a papír. Legalábbis pár hónapja még volt akció.
Napi/hetijegy van csak, simán olyan nincs, hogy random felszállok egy viszonylatra és az ajtó mellett csippantok valamit a kártyámmal/telefonommal/órámmal. -
Bog
HÁZIGAZDA
Hát nemtom, azért vannak olyan csomagok, ahol ez kedvezőbb, nekem 1275 HUF a havi költségem ebben kártyadíjjal és éves utasbiztosítással együtt MC Gold kártyával, meg hát amúgy is Revolutra tolom át a mindennapi tranzakciókhoz szükséges összeget pont a mobilfizetés miatt.
-
Schuler888
senior tag
Te meg a cikket probalhatnad vegig olvasni..
"Jelenleg ez K&H, Revolut és Curve kártyákkal működik"Reszemrol sose lesz az ora fizetoeszkoz, eletidegen amikor a kirendeltsegen is az emberek kitekerik a csuklojukat a teminalhoz, mig masok es en is sok eve az amugyis folyamatosan kezugyben levo telot csak kinyujtjak es elveszik, persze a legtobb indok a strandon valo fizetesre jott, hat ott se nehez megoldani, nekem ez gimmick marad, talan ha majd egy gyuruben lesz benne, az tenyleg hasznos lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged