- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #4 üzenetére
Igen sajna most is úgy értelmezem, hogy a havi nem túl vészes 15£ mellé kell egy 35£-os éves díj. Mivel az ember értelemszerűen nincs januártól októberig Grönlandi túrákon, ez effektíve évi egy-két rázósabb alkalomra jelent 50-75 fontot az alapcsomaggal, ami folyamatos trackingre nem is jó. Sima műholdas vészjelző kütyü (plb) már 150£ körül megvan, nem kell semmilyen előfizu hozzá és az akksiélet 7év bármely napján használhatod.
Ha csak a 15£ havidíj lenne, "éves díj" jogcímen lenyúlás nélkül, azzal ki tudnék egyezni
#5:
-
Somatom
veterán
Egyszer, még ifjú titán koromban kerültem ilyen helyzetbe. Az egy egész dragon -tól volt. Később kiderült, hogy rajtam kívül mindenki tudta, hogy hol vagyok. Az én elveszettségemen viszont nem segített volna egy ilyen vészjelző. Azóta is gyűlölöm a hallucinogén cuccokat.
-
-
Vajon órákkal, főleg pl régi Instinct-el lehet majd párosítani? Nagyon világvége helyekre gondolkoztam ilyen jeladón, ami akár úgy is működik, ha az ember kajakról a tengerbe pottyan és pl a vállzsebbe applikált műholdas kütyü adja a jeleket. Ilyen szituban még egy vízálló okosteló használata is kb esélytelen (vizes ujjakkal, pláne kesztyűben nemigen fogsz matatni), az óra gombjait viszont bármilyen körülmények közt tudom nyomni.
Az inreach minin régen gondolkodtam, viszont eszméletlen drága az előfizu+a kütyü se 2 fillér, így halasztottam a döntést addig, amíg tényleg nem megyünk vmi bálnavadász helyre.
-
icezozo
addikt
Felraktam! Aktív Garmin felhasználó vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mobilapp Garmin Messenger, a műholdas kütyü inReach Messenger néven fut.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest