- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #4 üzenetére
Igen sajna most is úgy értelmezem, hogy a havi nem túl vészes 15£ mellé kell egy 35£-os éves díj. Mivel az ember értelemszerűen nincs januártól októberig Grönlandi túrákon, ez effektíve évi egy-két rázósabb alkalomra jelent 50-75 fontot az alapcsomaggal, ami folyamatos trackingre nem is jó. Sima műholdas vészjelző kütyü (plb) már 150£ körül megvan, nem kell semmilyen előfizu hozzá és az akksiélet 7év bármely napján használhatod.
Ha csak a 15£ havidíj lenne, "éves díj" jogcímen lenyúlás nélkül, azzal ki tudnék egyezni
#5:
-
Vajon órákkal, főleg pl régi Instinct-el lehet majd párosítani? Nagyon világvége helyekre gondolkoztam ilyen jeladón, ami akár úgy is működik, ha az ember kajakról a tengerbe pottyan és pl a vállzsebbe applikált műholdas kütyü adja a jeleket. Ilyen szituban még egy vízálló okosteló használata is kb esélytelen (vizes ujjakkal, pláne kesztyűben nemigen fogsz matatni), az óra gombjait viszont bármilyen körülmények közt tudom nyomni.
Az inreach minin régen gondolkodtam, viszont eszméletlen drága az előfizu+a kütyü se 2 fillér, így halasztottam a döntést addig, amíg tényleg nem megyünk vmi bálnavadász helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mobilapp Garmin Messenger, a műholdas kütyü inReach Messenger néven fut.
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest