- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hol szerezted be ennyi pénzért? Mert én sehol nem találom ennyire olcsón...
-
Zalaymate
senior tag
No hát te most rendesen feladtad nekem a leckét....
Már biztos voltam abban, hogy nekem a legtökéletesebb választás egy MSI Wind 6 cellás aksival, mert egyetemre kell a gép, jegyzeteléshez.
De azért mégis ódzkodtam a gyenge teljesítménytől, még ha azt is mondják, hogy elég. Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás) Szóval féltem, hogy csalódás lesz, de jegyzetelni azért tökéletesnek tűnt.
De ez a gép (már régebben is néztem, de akkor még 160K volt) most nagyon komoly alternatívának tűnik. Főleg a DVD meghajtó miatt és a nagyobb képernyő!
Nagyjából mennyi időt bírna csak aksiról, ha max fényerőn menne és mondjuk filmet néznél letöltés mellett?
Mert ha így is 3 óra körül, hát akkor lehet, hogy ilyent kellene szereznem.
Mivel Január végén tervezem megvenni a 2.gépet, így esélyes, hogy addigra 110-120K környékén lesz ennek az ára, és esetleg egy kisebb winyóval (80-120) Talán kicsit gyengébb procival tökéletes lenne számomra.
Valakinek van erre vonatkozó ötlete? Sanszos, hogy lejjebb menjen az ára??
Az írás egyébként nagyon igényes és BIG THX érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest