- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onnen
csendes tag
Eltelt 3,5 év mióta megvettem a PR210-es laptopom. Ez idő alatt egyetlen hiba lépett fel: a webcam/mikrofon csatlakozása valószínűleg kontaktos, emiatt csak bizonyos képernyő állásszög mellett működnek. A javítás valószínűleg kevesebb, mint 5000 HUF, de még nem szántam rá magam (nem égető).
Másik kellemetlenség a borzasztó melegedés. Terhelés alatt simán 90°C fölé kúszott a proci hőmérséklete egy átlagosan fűtött szobában is. Ezt megelégeltem, ezért ma szétkaptam a gépet és lebontottam a hűtőrendszerét. Hővezető paszta helyett valami megkeményedett gyurmát találtam, amit azon nyomban leoldottam alkohollal. Ezután felkentem az új, Arctic MX-4 pasztát, amivel 20 perces 100%-os izzasztás után is csak 78°C-ot mutatott a proci hőmérője. De azon túl, hogy kb. 15°C-kal csökkent a teljes terhelés melletti hőmérséklet, sokkal jobb lett a hűtés dinamikája: rövid terhelés után pillanatok alatt visszahűl, és a ventilátor zaja is alábbhagy.
Akik még aktívan használják a gépüket, gondolom hasonló cipőben járnak. Mindenképpen ajánlom ezt a ~2000 forintos beruházást, mert egy kis szereléssel megszüntethető a laptop egyetlen kellemetlen tulajdonsága.
-
Segnior_Barthez
senior tag
ezek szerint mindenki jól választott.
-
Segnior_Barthez
senior tag
No akkor uppoljuk egy kicsit ezt a remek notit
Fél éve használom. Nagyon rendes kis jószág, teszi a dolgát! Hdmi-vel van összekötve a 40"-os lcd, és az 1080p-s filmek 60-70% cpu mellett (tl60) mennek. Bár néha elveszti a jelet 1secig...
Rendben van a wifije is. 20GB-os anyagot rendben lekapja a netről egy éjszaka.
Az RMClock.exe-t használom proci menedzselésre, és így nem lesz főtt tojás az ölembe.
A bill. enter előtti területe nagyon beszakad a gépeléseknél, ez gagyi. Az aksi gumitalpjai leszakadtak, és egy picit mozog az aksi. Karc nincs rajta, a kijelző remekül skálázható. A hangszóró, meg olyan amilyen...
Ennyi jut eszembe
Vincsit kellene nagyobbra cserélni. Van ötlet? Vmi 500GB-os kellene, de még nem néztem utána melliket. Cserélt benne vki? Na üdv, és kellemes 7végét. -
_ak_
addikt
Nekem elkezdett nyikorogni a dvd írós oldal amikor gépelek. Elég ideg zabáló.
-
tl-x
addikt
Tetszik a gép! Én is msi windet akartam de ez most nagyon bejön! Láttam egy képet aholkilóg az aksi! Ez most alapból ilyen vagy ez nagyobb aksi? [link]
-
-
veresp
tag
Sziasztok
Nekem egy MSI PR200-as notim van. Már kb 10 hónapja használom, és eddig teljesen jól működik, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Viszont eddig nem foglalkoztam az ujjlenyomat olvasóval, és szeretném beüzemelni. Mit kell ehhez tennem? A driver-e fel van telepítve.
Azt szeretném, hogy a bejelentkezést el lehessen intézni vele.Köszi a válaszokat!
Üdv,
Peti -
Imibácsi
aktív tag
az új biostól nem melegszik annyira
-
_ak_
addikt
160as toshiba van az enyémbe és nem kell driver.
-
ko1122
tag
Hello! Neked is 160GB WD márkájú Sata hdd van benne? És ha igen akkor melyik windowsos driver kell hozzá?
-
_ak_
addikt
Új biosok jelentek meg a notihoz.
-
_ak_
addikt
A megoldást sajnos még mindig nem találtam meg, de rájöttem, h a hot sart gombok sem működnek rendesen, hiába rakom újra a cd-ről.
-
_ak_
addikt
Nem tudom, h h sikerült elérnem, de nem tudom külön kapcsolnia a wifit és a bt-t. Vagy mindkettő on, vagy mindkettő off. Kerestem frissebb scm drivert, de a helyzet ugyan az, ill most már nem is mutatja a kijelzőn azt, h ki-be kapcsolnám (persze a fény és a hangerő működik rendesen). Vmi ötlet erre?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
sine_morbo #71 üzenetére
Nem dokkolhatóak.
-
Imibácsi
aktív tag
Újabb modellek jöttek:
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
sine_morbo #68 üzenetére
Esetleg egy usb vagy express card TV tuner/digitalizáló jöhet szóba.
-
Brett apó
tag
válasz
sine_morbo #66 üzenetére
Nem tévedsz,de az a komolyabb átkódoló 20e fölött indul
-
fureder
csendes tag
válasz
sine_morbo #57 üzenetére
Van SPDIF kimenete! Jack dugó csatlakoztatásánál felugró ablakban lehet engedélyezni...egy 350 forint körüli átalakítóval pedig a Jack csatlakozóból szabványos Toslink csatlakozóvá alakíthatod a kimenetet.Ebbe pedig már bedugható az Optikai kábel is!(Világít...Kipróbáltam
)
Üdv.
-
_ak_
addikt
Valaki próbálta már, h menyi idő alatt csomagol ki egy felszeletelt dvd-t? Nálam egy 94 dbos fájlt a TC kb 16 percig csomagolt ki, igaz a proci használat 24-26%-os volt. Nem kellene ennek többek lennie?
A másik, valaki esetleg nem tudja, h setup cd-n melyik exe installálja a hot start funkciókat?
-
ZP67
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan boltot Pesten, ahol ki van állítva a kicsike?
A tesztben szereplő fénykép hol készült?Anyucinak kellene a gép, ő meg nem vásárollátatlanban...
Köszi előre is!
Üdv,
ZP -
Dyre
csendes tag
Szia!
Nagyon jó lett a teszt! Igencsak elgondolkodtam egy ilyen gép vásárlásán, hála neked.
Ha nemgond feltennék egy hülye kérdést. Tudom, hogy nem gamer noti, és próbáltam utánanézni a dolgoknak ( bár nem találtam túl sok hasznos infót ).Szval a gép menyire bírja a kép, és videószerkesztő programokat?(photoshop, after effects) Illetve a WoW-ot elbírja szerinted akadásmentesen?Előre is köszi a választ.
Üdv
Gábor -
sine_morbo
csendes tag
Az a helyzet, hogy ez valóban egy nagyon szimpatikus kis gép. Viszont nekem nagyon hiányzik belőle a SPDIF digi.hangkimenet és egy SVideo csatlakozás a TVhez. Mit ajánlanátok inkább, emellé a gép mellé venni átalakítót/hangkártyát, vagy tudtok ehhez hasonló gépet, amiben még SVideo és SPDIF is van?
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #54 üzenetére
Nem hinném, hogy le fogom cserélni. Az albacompot azért cseréltem mert utáltam a VIA chipsetet benne. Ezzel a kis subnotivan tökéletesen elégedett vagyok. Még talán sok is. Minden feladatot ellát nekem. Persze 2-3 éven belül tuti le kell majd cserélnem, ugye az új oprendszerek és egyre erőforrásigényesebb programok végett. Mellesleg az utódja annyival nem tud többet, amennyit erre rá kéne fizetnem, hogy megkapjam. Ellenben annak az alkatrészei kompatibilisek lesznek a pr210-zel, szóval akksit majd tudok hozzá venni, ha esetleg ez leélődne
-
xedos
addikt
válasz
sine_morbo #48 üzenetére
A tesztek alapján minimum órajelen az Intel, maxon az AMD fogyaszt kevesebbet.
Ezért lehet az, hogy minimális használaton az intelnek kicsit jobb az akksiideje.Noti winyó:
Egy ismerős vett 320Gbyteos 7200rpm-es noti winyót....
Ez majdnem olyan gyors, mint egy asztali winyó!!!! -
Imibácsi
aktív tag
válasz
Napfénysüti #52 üzenetére
1 év múlva is szívesen írok neked cikket, de addigra sanszos hogy kifut a modell
-
Onnen
csendes tag
Tudom, itt van előttem
Végülis ilyen notit vettem, mikor még 137 volt iponban.
Nekem pont jó a táskában hurcoláshoz, más nem is kéne.Máskülönben a gép is nagyon tetszik! 1000H-val összevetve (ami ami a másik versenyző volt) ég és föld a különbség. És itt most a minőség(érzet)re gondolok.
Imibácsi teszt(ek)nek hála jól választottam -
Imibácsi
aktív tag
válasz
cousin333 #47 üzenetére
A pr210-ben 5400rpm Toshiba HDD van. Semmi lassúságot nem vettem észre rajta.
sine_morbo: Fogyasztásra kb. ugyanannyi. Az AMD-ben kevesebb az L2, mint az intelben. Összehasonlítva mondjuk az 1,66GHz Core Duoval egyenértékű ez a proci. De ha úgyérzed hogy neked kevés ez az AMD, akkor megveheted a PR200-at is, ami inteles, és 180K HUF-tól indul
-
sine_morbo
csendes tag
Összehasonlítva ezeket az AMD-s MSI-ket az Core 2-s testvéreikkel, mennyivel jobb/rosszabb a teljesítmény és az üzemidő?
-
cousin333
addikt
"Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás)"
Ez nagy valószínűséggel a merevlemez miatt van. A notebookban pedig ha van valami, ami lassú, akkor az a HDD...
-
Solten
őstag
Tökjó. Mindig a szívemnek kedves egy AMD-rendszer...
-
BiP
nagyúr
Én múlt héten vettem, akkor még 136e-ért, most már feljebb ment az ára-szerencsém volt.
Én is egy MSI Windben gondolkodtam először, de az árkülönbséget és a használhatóságot figyelembe véve döntöttem emellett. Eddig nem bántam meg.
Még nem tesztelgettem ki, mennyit lehet kihozni az akksiból, de a 3-4 órákat simán hozza, gond nélkül, film és wlan mellett is.
Képernyő első ránézésre picinek tűnt, de mivel a kívánt pixelmennyiség rajta van, nem érdekel, meg sosem zavart a kis pixelméret. Úgyis előtte ülök.
Ujjlenyomatolvasó nagyon ász, tetszik. Webcamera + mikrofon is van, így adott esetben azzal sem kell majd görcsölni.
Szóval szerintem megérte az árát. Aki meg minden áron centrinot akar, ott a 201-es széria -
GD
őstag
érdekelne mennyi hardvert ismer és használ teljes értékkel egy friss linux disztro, pl ubuntu :-)
ha esetleg bootolnál egy live cd-vel.. -
Seirus
tag
Én is hosszabb ideje (kb fél éve) figyelemmel kísérem ezen noti árának alakulását.
Sajnos még mindíg megvannak ugyanazon hibái amik miatt eredetileg is kiesett:
- s-video (mert hát nem mindenkinek van keret új TV-re)
- nagyobb akksi hiánya (persze igen szép az a 4 óra üzemidő de én heti 3 nap 8 órákat töltök iskolában szal ott már nem elégséges)Ha mégis tud róla valaki hogy kapható hosszá nagyobb akksi az szóljon
Mindezek ellenére nekem az a vélemyényem hogy az egyik legjobb vétel mostanság...
-
_ak_
addikt
Gondoltam kipróbálom az évek óta csak tárolt Broken Sword: The Angel of Death-t, deúgy tűnik benéztem.
Bár az ajánlottnál erősebb a hardver, mégis épp kellemetlenül szaggat a játék. Mint utólagosan kiderült problémája van az integrált atikkal,de az 1.1es patchhez, meg nincs semmi "fix".
Pedig lett volna kedvem vmi jó kis kalandjátékhoz.
-
Siera
senior tag
Szia Imibácsi!
jó ötlet volt ez a teszt.Te meg el akartad nekem adni a notidat...
én is gondolkodtam ilyesmi gépeken,de én még szeretek néha játszani és arra nem a legmegfelelőbb választás...
nemtom most mit kéne vennem.valami hordozhatót,de azért mennyenek a játékok is rajta viszonylag.
de nem akarok rá sokat szánni
igazából pspn gondolkodtam.az már volt nekem régebben is,de ráuntam mert elég gyatra a játékkínálat.ipod touchon is gondolkszom,de arra is elég gyatra játékok vannak.meg autóban nem valami élvezhetőek a "fordíts a touchon és akkor jobbra kanyarodik" játékok
a 3. alternatíva az eeepc,vmi 20 gigás ssdvel,de az is olyan hogy azzal max diablo 2-ni lehet.meg az elég érdekes,ha gimibe unom az énekórát és előkapom a hátsó padban játszani.ilyen szempontból jobb lenne a táccs...hát nemtom...az jó meg kicsi,de szarok a játékok.a pspn sokkal jobbak a játékok de az meg elég bufi cucc...hmm
már ezen rágódok 1 csomó ideje
a legjobb a táccsba meg a pspbe hogy mind2 50k alatt van ^^ -
Brett apó
tag
Ti milyen táskát ajánlanátok a géphez?? Én ezt néztem ki [link] pont 12" -hoz való.
-
^Clown
addikt
Imibácsi köszi a tesztet! Kiváló gép lehet, én is gondolkodom ám rajta, hogy lecserélem egy ilyenre a mostani 15,4"-os notimat.
-
Brett apó
tag
Én is csak ritkán játszanék rajta,de annak örülök,hogy az NFS megy rajta
akkor gondolom a warcraft3 sem lesz akadály
-
Imibácsi
aktív tag
Mindenkinek köszi a hsz-t
A súlyt javítottam. elnézést az elírásért, de egy weblapról másoltam és nem figyeltem oda. Ettől még nagyon jól hordozható. A Farcry-t szerintem nem kellene eröltetni ezen a kis x1270-es videón, viszont az tény hogy a GMA950-et alaposan helyben hagyja. NFS: Most Wantedon összehasonlítottam. Nekem szépen fut, haver GMA950-es FuSi-ján szaggat.
Szerk: azt azért ne felejtsük el, hogy ez nem játékra szánt gép.
-
xedos
addikt
A súlya gyanús volt... nem 1.5kg hanem 1.8kg
[link]
Sokat rágódtam milyen és mekkora noti kell nekem.
Végül kikötöttem a mostani használt régi SONY-nál.
Ez 13.3"-os, ugyanakkor a mérete akkora mint a 12"-os MSI-é...
Sőt az utódai súlyban is megverik...SONY SZ és Z series... csak az árúk :-(
Szóval érdemes a méreteket is megnézni...Bocsi, túl sokat néztem meg -így átfogobb lett a lista! Mindig vannak olyan notik amelyek alig nagyobbak az egy mérettel feljebbinél. 12-13.3" stb egy kategórián belül is lehetnek 1-2 centiméteres eltérések.
ASUS 701 225 x 164 x 21.5~35 mm, <1 kg
ASUS 901 226 x 176 x 31-40 mm 1.14kg
ASUS 1000H 266 x 191 x 29 mm / 1.45kg
MSI WIND 260 x 180 x 19-31,5 mm / 1 kg
ACER ASPIRE ONE 249 x 195 x 36 mm / 1.26kg winyós 6cellás akksival
MSI PR210 303 x 231.5 x 16-29.5 mm / 1.8KG 12"
ACER A2920 304 x 223 x 32-42 mm /1.9kg 12"
HP 2710 290 x 212 x 28 / 1.6kg 12"
SONY S5HP 313x 225 x 35 mm /1.9kg 13.3"
SONY Z 314 x 210 x 24.5-33 mm / 1.5kg (13.1")
BENQ S32 334 x 227.5 x 27.9-30 mm /1.8kg akksi nélkül (13.3")
DELL XPS 1330 318 x 238 x 22.1-33.8 mm /1.8kg 13.3"
Macbook 325 x 227 x 27.5 mm 2.27kg 13.3"
Toshiba U400 314 x 229 x 27,5-35 mm /1,9kg 13.3"
IBM T61 312,5 x 255 x 27,6mm / 2,33kg 14.1"
ACER T4520 331 x 248 x 29,7-41,08 mm / 2.33kg 14.1"
Toshiba M100 343 x 242 x 38 mm / 2,46kg 14.1"
HP 6910p 330 x 239 x 29 mm / 2kg 14.1"
MSI 1029 355 x 255 x 31 mm /2.8kg 15.4" -os régi notim
ACER T5320 360 x 267 x 30,3/43 mm /2.88kg 15.4"
Dell Vostro500 357 x 256 x 24.1-37.5 mm /2.7kg 15.4"
Macbook PRO 357 x 243 x 26 mm /2.45kg 15.4"
Macbook PRO 392 x 265 x 26 mm / 3.08kg 17" !!!!!!
ACER A7720z 404 x 298 x 38-43 mm / 3.36kg 17"
Toshiba S P300 398 x 288 x 34,6-39mm / 3.35kg 17"
HP 8710p 393 x 275 x 33mm / 3.4kg 17" -
Segnior_Barthez
senior tag
Egy weboldalt a gombokkal lehet nagyítani? pl: ctrl+scroll gomb
A billentyűről fényerő állítás? pl Fn+ right
thx -
Segnior_Barthez
senior tag
Grat az íráshoz. Kis notiban gondolkodom én is.
Vagy egy HP TX1000
[link]
vagy egy Dell1330 -bár drágább
[link]
vagy ez. A HP nagyon innovatív a forgatható/kihajtható kijelző és kézírás felismerés miatt. A Dellnél is hasznos az újjlenyomat olvasó. De ez igen jó árban van.
Elgondolkodtattál.
ps. nem az MSI értékesítési osztályán dolgozol? -
hétalvó
addikt
Nekem is feladta Imibácsi a leckét.
Ha az 5 óra igaz, de legyen 4 akár és tényleg nem kopik, mint az előző msi-m akkor elgondolkodtató, mivel szeretnék egy netbook-ot és egy htpc-t is.
Nekem mondjuk a Puma-s 211-es jön be, de az csak még ennél is egy kicsit jobb lehet.
Kösz az írást, sokan el fognak gondolkozni ezen a notin.
üdv.7.
-
Aprósólyom
addikt
Nagyon köszi, hogy megosztottad tapasztalataidat. Vajon akcióban volt ennyiért, vagy akció nélkül is hozzá lehet jutni egy ilyenhez ilyen árban?
-
.mf
veterán
[I]"Videó:
A Radeon X1270 integrált videókártyánktól ne várjunk csodákat. Játékok tesztelésénél nekem a Settlers 4 és a Fallout Tactics tökéletesen elfutott, "[/I]
Ugyan már, FO Tactics min nem fut el?
Valami Source-motorossal (HL2, CS:S) vagy Far Cry eredmény érdekesebb lett volna. A tesztek szerint a sima 1250 is alázza a 945G, 965G és G35-ös lapokat, ez pedig még erősebb, mert ha jól tudom, ennek van külön memóriája is (amit 780G-nél sideportnak hívnak).
Amúgy jó írás, és tényleg jó, hogy x idő használat után újra írsz róla.
-
Gabor970
addikt
30 dekát elcsaltál :-) 1,8 kg az MSI honpalján.
-
Mr. Teddy
őstag
Nagyon tuti, hogy viszi rendesen az 1080p-t is. Hát akkor ezt lehet megveszem valamikor novembertájt. Tök frankón lehet akkor HD videókat szállítani, és nézni nagy tv-n
És én még gondoltam rá, hogy egy HTPC-t összerakok a nappaliba a plazma tv mellé, amikor ez enyhén szólva jobban megéri az árát -
Imibácsi
aktív tag
-
Mr. Teddy
őstag
Jó írás lett! Több cuccról is lehetne ilyen tartóstesztet írni, hogy az idővel mennyit amortizálódnak, stb.
Már egy jó ideje kinéztem én is ezt a kis laptopot, bár igaz az inteles változatára csorgattam a nyálam, majd láttam, hogy van olcsóbban is, amdben, szóval most ez az etalon. MSI Wind-ben szintén gondolkozom, kettő között vacilálok, de ez a teszt most a nagyobb noti felé dönti a mérleget
Tényleg többmindenre használható, mint a kis Wind.
Egy kérdés, ami nagyon érdekelne. Ez a gép egy 720p, netán 1080i, vagy 1080p-s bluray rip-et elvinne szaggatás nélkül? Mert az nagyon jó lenne, ha legalább a 720p-s videókat rá lehetne hdmi-n kötni a tv-re és nézni rendesen
.
Illetve látom, kijött már a gyártó holnapján valszeg ennek a modellnek az utódja: [link]
Remélem árban hasonló lesz ehhez. -
Magnum_
nagyúr
jo kis teszt!!!
ugye én is sokig gondolkodtam ezen a gépen, de kicsivel olcsobban hozzájutottam egy HP 6910p-hez, igaz 14" de 2kg-os lélektani határon belül van, és ennek az akksija is kihuzza 4-5órát a 3,5 órát durva használat mellett is hozza.. bár jobb lenne ha 12" lenne
jok ezek a kissebb notik, szó se rola.
-
Brett apó
tag
Köszi az újabb tesztet, a régit már szarrá olvastam
Megerősített a vásárlásban,novemberben én is veszek egyet,remélem addig még kapható lessz.
Más:ha este leveszem az órajelet 800Mhz mint ahogy te is írtad akkor csak néha pörög föl a venti vagy állandóan pörög?
-
Imibácsi
aktív tag
Szervusz!
Először is köszönöm a hsz-t
Max fényerőn, filmnézéssel is tudja a 3 órát. Hogy lejjebb megy-e még az ára azt nem hinném. Ez a gép kb. 220 volt megjelenésekor. Subnotit nagyon ritkán kapni 200 alatt. Ráadásul elég sok cég kivette a terméklistából, tehát sanszos hogy jönnek a pumával szerelt modellek. A windnél mindenesetre 2-3x jobban teljesít.
Ja, és neked pedig BIG THX az MSI Wind topicért
-
Zalaymate
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy hol szerezted be ennyi pénzért? Mert én sehol nem találom ennyire olcsón...
-
Zalaymate
senior tag
No hát te most rendesen feladtad nekem a leckét....
Már biztos voltam abban, hogy nekem a legtökéletesebb választás egy MSI Wind 6 cellás aksival, mert egyetemre kell a gép, jegyzeteléshez.
De azért mégis ódzkodtam a gyenge teljesítménytől, még ha azt is mondják, hogy elég. Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás) Szóval féltem, hogy csalódás lesz, de jegyzetelni azért tökéletesnek tűnt.
De ez a gép (már régebben is néztem, de akkor még 160K volt) most nagyon komoly alternatívának tűnik. Főleg a DVD meghajtó miatt és a nagyobb képernyő!
Nagyjából mennyi időt bírna csak aksiról, ha max fényerőn menne és mondjuk filmet néznél letöltés mellett?
Mert ha így is 3 óra körül, hát akkor lehet, hogy ilyent kellene szereznem.
Mivel Január végén tervezem megvenni a 2.gépet, így esélyes, hogy addigra 110-120K környékén lesz ennek az ára, és esetleg egy kisebb winyóval (80-120) Talán kicsit gyengébb procival tökéletes lenne számomra.
Valakinek van erre vonatkozó ötlete? Sanszos, hogy lejjebb menjen az ára??
Az írás egyébként nagyon igényes és BIG THX érte!
-
JoeYi
őstag
én is elégedett voltam turion x2-vel... ...amíg ki nem próbáltam egy centrinós gépet
-
Imibácsi
aktív tag
Üdv!
Várom a hozzászólásokat mindenkitől! Különösen örülnék, ha néhány tulajdonos is megosztaná hosszútávú tapaszalatait velünk. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest