- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
No hát te most rendesen feladtad nekem a leckét....
Már biztos voltam abban, hogy nekem a legtökéletesebb választás egy MSI Wind 6 cellás aksival, mert egyetemre kell a gép, jegyzeteléshez.
De azért mégis ódzkodtam a gyenge teljesítménytől, még ha azt is mondják, hogy elég. Az én gépem (adataimnál) elég izmos szerintem, de még így is néha néha azért érzek némi lomhaságot, ha több dolgot csinálok egyszerre. (Net 5-6 lappal, Zene media player-rel, uTorrent, MSN, sajátgépben turkálás) Szóval féltem, hogy csalódás lesz, de jegyzetelni azért tökéletesnek tűnt.
De ez a gép (már régebben is néztem, de akkor még 160K volt) most nagyon komoly alternatívának tűnik. Főleg a DVD meghajtó miatt és a nagyobb képernyő!
Nagyjából mennyi időt bírna csak aksiról, ha max fényerőn menne és mondjuk filmet néznél letöltés mellett?
Mert ha így is 3 óra körül, hát akkor lehet, hogy ilyent kellene szereznem.
Mivel Január végén tervezem megvenni a 2.gépet, így esélyes, hogy addigra 110-120K környékén lesz ennek az ára, és esetleg egy kisebb winyóval (80-120) Talán kicsit gyengébb procival tökéletes lenne számomra.
Valakinek van erre vonatkozó ötlete? Sanszos, hogy lejjebb menjen az ára??
Az írás egyébként nagyon igényes és BIG THX érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Half-Life 2
- Androidos tablet topic
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest