- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siera
senior tag
Szia Imibácsi!
jó ötlet volt ez a teszt.Te meg el akartad nekem adni a notidat...
én is gondolkodtam ilyesmi gépeken,de én még szeretek néha játszani és arra nem a legmegfelelőbb választás...
nemtom most mit kéne vennem.valami hordozhatót,de azért mennyenek a játékok is rajta viszonylag.
de nem akarok rá sokat szánni
igazából pspn gondolkodtam.az már volt nekem régebben is,de ráuntam mert elég gyatra a játékkínálat.ipod touchon is gondolkszom,de arra is elég gyatra játékok vannak.meg autóban nem valami élvezhetőek a "fordíts a touchon és akkor jobbra kanyarodik" játékok
a 3. alternatíva az eeepc,vmi 20 gigás ssdvel,de az is olyan hogy azzal max diablo 2-ni lehet.meg az elég érdekes,ha gimibe unom az énekórát és előkapom a hátsó padban játszani.ilyen szempontból jobb lenne a táccs...hát nemtom...az jó meg kicsi,de szarok a játékok.a pspn sokkal jobbak a játékok de az meg elég bufi cucc...hmm
már ezen rágódok 1 csomó ideje
a legjobb a táccsba meg a pspbe hogy mind2 50k alatt van ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Debian GNU/Linux
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Le Mans Ultimate
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen egeret válasszak?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest