Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz smkb #6 üzenetére

Volt a kezemben tablet cucc, ráadásul egy profi eszköz, így van rálátásom a dologra.

Nem értem mit értesz azalatt hogy netezéshez rengeteg billentyüzgtés kell? :F Szvsz semmivel sem gyorsabb az ujjal való navigálás, sőt, inkább nevezném pontatlanabbnak, legyen bármilyen panel is amivel dolgozol.

Na netbookon is nagyon remek legépelni egy A4-es oldalt, a kicsi képernyőn a nyomi apró billentyűzettel.

Nyomi billentyűzet? Már ahol :U Történetesen a HP netbookokon minden van csak nyomi bill. nincs. Cserébe kapsz egy 95%-os billentyűzetet. Az azért már nem nyomi, ugye? :)

Az pedig hogy egy internes eszköz nem a gépelésre, szövegbevitelre szolgál hááááttőőő ez olyan mintha azt mondád, hogy az autó nem közlekedésre való, hanem arra hogy csodáld és naponta lemosd 4x. Szeretnélek megkérdezni mi most épp mit csinálunk? Ugye-ugye :))

Továbbra sem kaptam egyetlen meggyőző érvet sem. Természetesen nem mondom azt, hogy ez a cucc rettenetesen haszontalan, csupán én nem látom semmi értelmét egy korrekt netbook mellett/helyett.

És még egy valamire hadd reagáljak:
    Könnyebb mint egy netbook, ha pedig billentyűzgetni akarsz, akkor arra ott lesz egy virtuális érintőképernyős billentyűzet. Jó dolgok ezek.
    Ugye nem haragszol meg rám, ha most erre erre azt mondom, ez úgy hangzott mint valami marketinges-rizsa? :U

Integra: :K

Új hozzászólás Aktív témák