- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Volt a kezemben tablet cucc, ráadásul egy profi eszköz, így van rálátásom a dologra.
Nem értem mit értesz azalatt hogy netezéshez rengeteg billentyüzgtés kell?
Szvsz semmivel sem gyorsabb az ujjal való navigálás, sőt, inkább nevezném pontatlanabbnak, legyen bármilyen panel is amivel dolgozol.
Na netbookon is nagyon remek legépelni egy A4-es oldalt, a kicsi képernyőn a nyomi apró billentyűzettel.
Nyomi billentyűzet? Már ahol
Történetesen a HP netbookokon minden van csak nyomi bill. nincs. Cserébe kapsz egy 95%-os billentyűzetet. Az azért már nem nyomi, ugye?
Az pedig hogy egy internes eszköz nem a gépelésre, szövegbevitelre szolgál hááááttőőő ez olyan mintha azt mondád, hogy az autó nem közlekedésre való, hanem arra hogy csodáld és naponta lemosd 4x. Szeretnélek megkérdezni mi most épp mit csinálunk? Ugye-ugye
Továbbra sem kaptam egyetlen meggyőző érvet sem. Természetesen nem mondom azt, hogy ez a cucc rettenetesen haszontalan, csupán én nem látom semmi értelmét egy korrekt netbook mellett/helyett.
És még egy valamire hadd reagáljak:
Könnyebb mint egy netbook, ha pedig billentyűzgetni akarsz, akkor arra ott lesz egy virtuális érintőképernyős billentyűzet. Jó dolgok ezek.
Ugye nem haragszol meg rám, ha most erre erre azt mondom, ez úgy hangzott mint valami marketinges-rizsa?Integra:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest