- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Meglivorn #18 üzenetére
Neked is és sheratan-nak is igazat adok. Szó sincs róla hogy ezek használhatatlan eszközök lennének, csupán azzal van bajom hogy rettenetesen behatárolt a felhasználási körük. Mindenből egy csipet, egy kicsit. Amit mutattam, linkeltem, az már valóban a van értelme kategória dobogósa, az iPad-el van nekem elsősorban bajom
-
blueMerle
veterán
By the way, amíg nem lesz rendes oprendszere ezeknek és minimum netbook configjuk addig semmit nem érnek...
Parancsolj: [link]
Ha már mindenképp megbolondulnék, és tabletet vennék, biztos hogy ilyet. Kezdjük azzal hogy ezt lehet is használni valóban értelmes dolgokra a rettenetesen trendi és kúúúl animált húdefasza dolgokon kívül, úgymint: van rajta hagyományos, normális USB port, Ethernet csatlakozó, D-SUB prezentációkhoz vagy nagy monitorra való csatlakozáshoz, és nem utolsósorban olyan oprendszert paszírozok fel rá, amilyet akarok. Ja és bármikor tudok hozzá egy egyszerű filléres klaviatúrát csatlakoztatni otthon, úton, bárhol
Igen, ennek van értelme
Sajnos cserébe nem annyira trendi és kúúúl mint az iPad mert valóban értelmes célokra is használható
-
blueMerle
veterán
Volt a kezemben tablet cucc, ráadásul egy profi eszköz, így van rálátásom a dologra.
Nem értem mit értesz azalatt hogy netezéshez rengeteg billentyüzgtés kell?
Szvsz semmivel sem gyorsabb az ujjal való navigálás, sőt, inkább nevezném pontatlanabbnak, legyen bármilyen panel is amivel dolgozol.
Na netbookon is nagyon remek legépelni egy A4-es oldalt, a kicsi képernyőn a nyomi apró billentyűzettel.
Nyomi billentyűzet? Már ahol
Történetesen a HP netbookokon minden van csak nyomi bill. nincs. Cserébe kapsz egy 95%-os billentyűzetet. Az azért már nem nyomi, ugye?
Az pedig hogy egy internes eszköz nem a gépelésre, szövegbevitelre szolgál hááááttőőő ez olyan mintha azt mondád, hogy az autó nem közlekedésre való, hanem arra hogy csodáld és naponta lemosd 4x. Szeretnélek megkérdezni mi most épp mit csinálunk? Ugye-ugye
Továbbra sem kaptam egyetlen meggyőző érvet sem. Természetesen nem mondom azt, hogy ez a cucc rettenetesen haszontalan, csupán én nem látom semmi értelmét egy korrekt netbook mellett/helyett.
És még egy valamire hadd reagáljak:
Könnyebb mint egy netbook, ha pedig billentyűzgetni akarsz, akkor arra ott lesz egy virtuális érintőképernyős billentyűzet. Jó dolgok ezek.
Ugye nem haragszol meg rám, ha most erre erre azt mondom, ez úgy hangzott mint valami marketinges-rizsa?Integra:
-
blueMerle
veterán
Most komolyan valaki győzzön már meg hogy miért ilyet vegyen az ember és ne egy netbookot? Aminek van valódi billentyűzete, ahol kényelmes a gépelés és a kijelző is védve van csukott állapotban.
Csak gondoljatok bele milyen kényelmes lehet ezen megírni csupán 10 A4-es oldalt...
Szvsz itt arról van szó, hogy kínjukban már nem tudnak mit kitalálni, mert ugye mindig kell valami új, hát fogtak egy netbookot, elhagyták a billentyűzetet kapott a cucc egy érintőpanelt és hello ez az új trend a sok barom manager yuppie és vérpistike meg majd jóóól be is kajálja hogy igen, ez kell nekem, erre van szükségem Le van szarva hogy használni kényelmetlen, de igen, ezaz, ez a jövő...
Erre rátett egy lapáttal az is hogy az Apple is piacra dobott egy ilyet, így most _mindenki_ ezt fogja majmolni, az összes gyártó. Tartok tőle hogy erről fog szólni a 2010-es év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- NBA és kosárlabda topic
- BestBuy topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest