- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
A gép még mindig kitart...
Az akksinak vége. De ennyi idő után szerintem érthető. -
t-bali3
senior tag
2010 decemberében vettem újonnan, 2016 októberében szállt el a videókártya. Nem tisztítottam és pasztáztam soha, így megértem, hogy kicsit besült.
Szerencsére sikerült javítani, így robog tovább.
-
Eladó lett a Notim ha valakinek kell írjon
-
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #121 üzenetére
Jó a játék, nagyon érzem
A szimulátor se volt rossz (gondolok a Shift 1,2-re), de a nagy kedvenc marad a Most Wanted. A grafika amúgy nem világmegváltó, hiába van ultrán.
A játékmenet nem annyira magával ragadó, hogy ne tudjam abbahagyni az éjszaka közepéig pl. De azért érdemes végigjátszani 1-2x. Azt még nem tudom mennyi idő, mire végig lehet tolni. A játékot le tudtad tölteni, és a telepítés nem megy, vagy utána nem indul?A VGA-val kapcsolatban annyit, hogy jó lenne, ha az 54xx árkategóriájában lenne.
De annál azért többet tud, pl. DDR5. -
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #119 üzenetére
Ugye milyen szemétség? Azért csak +25% lenne, ha 1333-on ketyegne..
Most megyek, estefelé meg elkezdem tesztelni az NFS-t, majd írok. -
megnéztem a Biost nekem is 1066 Mhz-n megy a ram!
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #114 üzenetére
Próbáltam, először tegnap este. A játék maga megy full grafikán, de a videók esetében nincs szinkronban a kép és a hang valamiért..
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #113 üzenetére
Full HD, full quality anti-aliasing, full texture filtering, és az összes tesztet lefuttattam.
760MHz-es GPU órajel mellett. Azt nem akarom/merem felhúzni jobban, mert annyit nem ér az a pár pont nekem. -
-
a mindent az mit takar?
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #111 üzenetére
Csak óvatosan, tudod, az élettartam. Max amíg a teszt megy, és turbó ventillátorral.
Közben megoldottam a kérdést, 8410 pont úgy, hogy mindent felraktam maximumra.
Mármint a 3D Mark beállításaiban. -
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #109 üzenetére
Állítottam volna, de csak az Advanced, vagy a Pro verzióban lehet, az meg pénzes.
-
a Tied is Full hD-s gondolom?
a 3Dmark06-on belül tudod állitani hogy milyen felbontásban csinálja a tesztet!
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #107 üzenetére
AZT hogy csináltad? Mármint a Full HD-s beállítást.
Itt a link az eredményről (3D Mark 06)
http://3dmark.com/3dm06/16230633?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F16230633%3Fkey%3DY_EmW4WMoo57MW-4WyyF2A -
12200 pontot adott Full HD-n
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #104 üzenetére
Nem frissítettem. De kéne, hátha akkor mennének a memóriák 1333-on.
Akkor neked is egy csinos összeg jött ki, mire összeállt a gép.
A 3dMark06 Basicet tudom csak leszedni.. Az nem a legjobb, de megnézem. -
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #100 üzenetére
Az a max, mert nekem 770-nél már újraindult.
A touch padot meg nem használom, kell egy egér amúgy is a játékhoz, plusz 1-2 gamepad is. -
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #97 üzenetére
Végülis azért nem megy az SSD maximumon, mert 3Gbps a SATA csatlakozó. Szóval a 280/260-ból hozott ki ennyit. Ahhoz képest sem a legjobb, de nyilván laptopról van szó. Az üzlet szempontjából az a legjobb, ha nem lehet évekig tuningolni . . .
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #95 üzenetére
Persze, próbáltam már játékra.
Azért vettem ilyen gépet. Meg persze azért, hogy tudjam hurcolni is.
Ugye volt GTX 460-as kártyával is, az plusz 40 ezer lett volna, és úgy döntöttem, hogy ez jobban megéri. A 3dMarkot megnézem neked.
Annyit elfelejtettem az előbb, hogy a VGA-t 735MHz-en hajtom, azért kapott 7.3-at. A memória órajele pedig 1040MHz-en megy. -
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #94 üzenetére
Értem.. Nekem a BIOSban 1067 van feltűntetve, állítani persze sehol nem lehet.
A plusz 4 Giga RAM hatására szinte alig gyorsult a rendszer (összesen 8 Giga van benne most). A játékok hamarabb töltenek be, egy kicsit érezhető, de szinte mindig van 4-5 G szabad memória még a komoly gépigényű játékok esetén is. Nem mondom, hogy felesleges a 8 Giga RAM, de azért bőven elég. És az 1. generációs i7-esek nem is kezelnek 8-nál többet. A 2. generációsok már 32-ig bírják.. Természetesen a foglalatuk eltérő, tehát nem lehet a jövőben újabb/jobb processzorral bővíteni a gépet.
Amit még tuningoltam rajta, az ugye az SSD, ahogy írtad. OCZ Agility 3, elvileg 525MB/500MB olvasás/írás amit tud, ebből az alaplap 210/160-at tud kihozni a CrystalDisk szerint. Mindkét slotban kipróbáltam az SSD-t, ugyanaz volt az eredmény.
A gyári vinyót kivettem, az ugye Seagate Momentus 7200, azt most USB 3.0-ás külső adattárolóként használom, helyette Momentus XT-t raktam a gépbe, ami hibrid, és 32 M cache-sel bír. Egy picit gyorsabb.
Újonnan vettem még júliusban. -
-
-
nekem is 5870-es van de én nem kaptam csak 7,2-ö pontot a windows élmény indexben!
és a ramokra is csak 7.0 kaptam úgyanugy mint a procira nekem 8Gb van benne!
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #91 üzenetére
5870-es a kártya. Légyszi nézd meg, mert azért jó lenne 100%-on hajtani a RAMokat, mert szoftveresen nem akarom húzni.
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #88 üzenetére
Azt nem tudod, hogy a RAMok órajelét fel lehet húzni egyáltalán 1066-ról 1333-ra?
Mert a BIOSban biztos nem. Talán valamilyen kapcsoló az alaplapon.. Neked hány MHz-en hajtja? -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #88 üzenetére
-
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #86 üzenetére
Az elég jó, mert 3,46-ig fel tudja bőszíteni magát. Az integrált GPU meg kíméli az akkut is út közben.
Max Memory Size (dependent on memory type) - 8 GB - ez azt jelenti, hogy a proci nem kezeli az ennél nagyobb RAMot, vagyis nem is gyorsítja a rendszert? -
nekem I7 640 van benne
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #84 üzenetére
Megtaláltam.. Köszönöm! Már délután megy is bele a plusz 50%.
i7 - 740QM megy benne. Csak kiegyensúlyozott módban érdemes
használni, mert különben 2,5 GHz alatt nem nagyon ketyeg.
Amúgy filmnézés, letöltés, stb műveletek alatt 2 x 931 MHz-et
mutatott a CPU-Z. Ezt mondjuk nem értem, mert elvileg 1,73 GHz
alá nem megy az órajel. De majd megnézem más programmal is. -
-
Dead_Code
csendes tag
Valaki tudja a választ arra a kérdésre, hogy az i7-tel szerelt konfigban hol található a 3. memória slot?
-
nagyon király laptop csak ajánlani tudom
-
én újonnan vettem a vebkamera nem müködik legalább is nem tudom elö csalogatni az lenne a kérdésem hogy amit kaptam driver CD-t fel kell raknom hozzá?mivel rendszerrel együtt volt és vannak már rajta Driverek gondoltam ez is rajta lesz
-
sziasztok lenne egy kérdésem van nekem egy MSI GX 660 notebookom azt szeretném kérdezni hogy van benne Exkluzív funkciók
Ez a típus az alábbi exkluzív funkciókkal rendelkezik.
NVIDIA OC eszköz
Ez az eszköz a TDE (Turbo Drive Engine) technológia aktiválását végzi, így további CPU és GPU
OC (túlhajtás) funkciót tesz lehetővé.
1. A TDE túlhajtás funkció használatához kövesse az alábbi lépéseket.
Turbo
Csatlakoztassa az AC hálózati áramforrást és nyomja meg a TURBO
érzékelőt a nagyobb teljesítmény érdekében. A TURBO LED kijelző
világít, ha a funkció BE van kapcsolva, illetve kialszik, ha a funkciót
KIKAPCSOLJÁK.
2. A jobb egérgombbal kattintson az
NVIDIA OC ikonra az eszközsoron.
3. Jelölje ki az “Enable” (Engedélyezés)
vagy “Disable” (Letiltás) elemet a GPU
Over Clock (túlhajtás) funkció
aktiválásához.
a bajom az hogy az eszköztárban nem találom a NVIDIA OC ikont -
sziasztok a melegedéséről tudnátok nekem irni egy két véleményt?
-
borbastomi
csendes tag
Én még január elején vettem egyet. Nekem 280 volt, plusz egy 60-asért eladtam a régi laposom (ami véleményem szerint nem ért annyit, de megadták érte
), így kp-ban 220-ért jó vásár volt.
A hűtés szerintem kifejezetten jó. Ha a turbó hűtés rá van rakva, az először olyan, mintha egy helikopter szállna fel és még vicces is, de 10-15 percen belül zavaró lehet (ha nem fülessel játszol), így én nem szoktam használni, mert amúgy sincs sok értelme.
A szkeptikusok kedvéért: AC2 (ezt kapod hozzá), Sacred2 és Portal2 full HD-ban tökéletesen futott. Várom már, hogy legyen hozzá dx11-es játékom, mert érdekelnek a határai. PS CS5 keményebb dolgoknál kicsit belassítja, de nem grafikus tervezésre van kitalálva a kicsike, úgyh sztem így is kiemelkedően jól teljesít ilyen téren is.
Az én legnagyobb problémáim:
- nem egy könnyű súlyú gép, és a töltő is nagy -> egy átlag notebookhoz képest nehezen hordozható;
- ha ölben tartva játszok akkor a ventilátor alá tényleg kell vmi, hogy ne égessen;
- a touchpad érzékenysége pocsék (szerintem).Szerintem ami jó benne:
- nekem bírta a 3,5 órát doksi szerkesztgetéssel, olvasással, zenehallgatással a vonaton. mivel sokat utazok napi szinten, így én kifejezetten szeretem a súlya ellenére (legalább napi 3-4 km séta alatt van egy kis plusz edzés)
- ha laptopot akarsz, amin mennek a jobb játékok, akkor jó áron kaphatsz elég jó teljesítményt.Az eddig kritizált részek véleményem szerint:
- a monitor felbontása, láthatósága kifejezetten jó, bár több barátom szerint is kicsi a betűméret (szerintem nem, de kérdés, hogy ki mit szokott meg);
- a billentyűzeten keresztüli lélegzés nekem bejött (én használom is a bill.-ét);
- a táskája nekem bejött. beleférnek a jegyzeteim (kb 50-100 oldal), a gép, meg az egész napi kaja is (töltőt nem hordtam, mert az aksi bírta, hogy befelé, egy kicsit bent és hazafelé is használjam). az egér viszont tényleg elég gagyi;
- hardveres problémám nem volt vele. igazából előzőleg is msi-m volt, így vártam, hogy 1-2 hónap után kiabáljon, de 6 hónapnyi napi 7-8 órás használat mellett, folyamatos cipelgetéssel sincs semmi baja. remélem így is marad
- a külső tényleg ízlés kérdése. nekem kifejezetten nem tetszett a csilivili borítás és a led-ek (ezeknek a driverét is leszedtem, mert sok memóriát használt kikapcsolt állapotban is). jobban örültem volna egy visszafogott, matricák nélküli alumínium borításnak. Szerencsére elég masszív, így nem lesz baj, ha párnának használod, rajta jegyzetelsz, vagy véletlenül cipelés közben odakoccan valahova (nagyobb ütés még nem érte, de nem is akarom kipróbálni).Plusz:
- a 7.1 hangrendszer eddig nem került szóba, ha jól láttam. Ha van hozzá 7.1 rendszered, akkor remekül kihasználható, és szerintem kifejezetten jó a hangkártya. Laptopban (de még asztali PC-ben is) ritka azért a 7.1. Persze, ha fülessel használod, akkor tök fölösleges(a két szélső csatlakozót lehet szeteró osztóként használni, így két füles is mehet rá egy időben).
- a régi verzióban volt az alap i7-es proci. Ausztriából rendelve most is kaphatod azzal, akkor kapsz hozzá 3*2 giga RAM-ot, RAID0-ozott 2*500 giga HDD-t (értelem szerűen, így nem bővíthető), és egy fokkal még jobb nvidiás vga-t is pluszba.
- nem érdemes rajta os-t cserélni, mert sok rátelepített driver csak butított verzióban érhető el (a mellékelt DVD-n és a hivatalos honlapon is).Ami nekem hiányzott:
- idén év elején is már egyre jobban elterjedt a multitouch technológia, a touchpad remélhetőleg a következőben ilyen lesz.Ami számomra kérdés maradt:
- a hátlap egyetlen darabban távolítható el, és a csavarok gyönyörűen meg vannak festve, így nem merek belerakni plusz HDD-t, amíg garis, nehogy beszóljanak miatta. ha van aki garancia ügyben járatosabb, annak mi a véleménye erről? -
Hamann2
csendes tag
válasz
fjanszi123 #53 üzenetére
-
Igazság szerint a mostani notebook-ok kezdik utolérni teljesítményben az asztali gépeket. Régebben nem igazán voltak (főleg elérhető áron) olyan notebook-ok amik komolyan használhatók lettek volna játékra. Mindig komoly kompromisszumokat kellett kötni, vagy a processzor vagy a GPU miatt. Manapság (mint a cikkből is kiderül) a gyártók már néha átesnek a ló túl oldalára (Core i7 Quad-ok, SLI-s vagy CF-es VGA-k) és feleslegesen erős gépeket is csinálnak. Én mint előzőleg írtam két gépet váltottam le a GT663R-el, így anyagilag is jobban jöttem ki, és a notebook sokkal értékállóbb mint az asztali gép.
-
Bomc
aktív tag
15,6-ba full HD-t... az az igazi
-
Én több versenyen részt vetem már, nemzetközin és hazain is és nem volt laptop sehol. Q3 és Enemy Teritory., lehet azért rpg, vagy ilyen Starcraft kupákon előfordul.Általában nagyobb bajnokságokon hivatalos támogatók vannak, mint pl az Asus, vagy a Steelseries, Gyga, MSI, Razer,Logi, de van a Crossfire, ők is rendeztek idényjelleggel régen tavaszi, nyári téli kupákat. és ők biztosítják a gépeket valamint a verseny helyszínét, csak az ott lévő programokat és dolgokat használhatod, max külső perifériát vihetsz, füles, egér, bill, de sok helyen ez is biztosított volt.
-
kerelo
aktív tag
okosan összeválogatott lapos ez
a cpu és a gpu jól van párosítva.kár a bill-ért,de hát biztos meglehet szokni
-
Nekem "kétlaki" életem van (persze mint mindenkinek; otthon és melóhely) de mivel a munkám megengedi belefér néha pár óra lazítás. Szeretek a géppel játszani (pedig már 40 felett vagyok). Elég rossz alvó vagyok így esténként is szokott lenni bőven szabadidőm. Persze jó lenne a napközbeni játékot folytatni, aminek a mentését bent felejtettem. Aztán gondoltam egyet eladtam mindkét gépemet és így lett meg a noti.
Szerintem így van létjogosultsága a gamer notiknak. Meg persze lanozni is sokkal kényelmesebb egy hátizsákkal járni. (igaz mióta meg van egyszer sem voltam még)
-
válasz
Day 'n' Nite #16 üzenetére
Ami nincsen a cikkben, hogy ezek az MSI saját matricái fél milliméter vastagok! Azonnal le kell szedni őket, különben gépelés közben maradandó sérüléseket okoznak a sarkai.
-
t-bali3
senior tag
Csatlakozom Blaise hozzászólásához. Mindenki maga dönti el mit akar...nyilván azért vesz valaki ilyet, mert erre van szüksége.
(#58) hemaka:
világítás kikapcsolható, matrica levehető...előtted még nem hallottam olyan emberről, aki egy levehető matrica miatt nem vesz i meg a kiszemelt gépet -
hemaka
nagyúr
matricák, és csiricsáré világítás nélkül kellene
-
Destructo
senior tag
Jó kis gépecske
-
Blaise
veterán
Srácok....baromi unalmas minden ilyen gémer notebookot tesztelő topicban olvasni a beszólásokat, hogy ti milyen frankó asztali gépet hoznátok ki ennek az árnak akár a feléből is.
Akiknek ilyen gépre van szükségük (kollégista, játékmániás sokat utazó üzletember stb.), azok úgyis hajlandóak kompromisszumot kötni, és megfizetni a felárat, cserébe bárhol játszhatnak.
-
stratova
veterán
válasz
fjanszi123 #53 üzenetére
Lám' viszonyítási alap is akad. Ez lassan kisebb tesztnek is elmenne
Tudom nem nyelvhelyességről szól a fórum, de egy apró megjegyzést engedj meg.
***-hoz képest ~= ***-hoz mérten ~= ***-hoz viszonyítva ~= *** után...
*** esetén ~= *** mellett. -
fjanszi123
csendes tag
Üdv mindenkinek!
2010. októbere óta egy hasonló gép tulajdonosa vagyok.
Csak akkor ez a gép gyengébb proccival (Intel Core i5-450M), táska és egér nélkül volt 370k. Most 300k környékén megkapod erősebb proccival, táskával és egérrel. Amikor én vettem akkor is megérte megvenni, ha most veszed főleg BEST vételnek számít. Most még választásod is van vehetsz GT663-t és akkor GTX460-od van 5870 helyett 330k körül.2 éves MSI GX620-t nyugdíjaztam GX660-nal.Először furcsa volt milyen vastag GX620-hoz képest, és a touchpad számomra nagy csalódás volt a GX620-hoz képest. Számomra a GX620-é pontosabb és gyorsabb volt. És a tápegységről na az nem kicsi a GX620-hoz képest kb 4x akkora
Amúgy mindkét notebook ugyanazt tudja csak más időben. A legjobb, legolcsóbb, legjobb ár/érték aránnyal rendelkező notebookok a maguk idejében, amivel nem csak flash játékok mennek.
Billentyűzettel semmi gondom, mert nem használom
Nem vinne rá a lélek hogy lekoptassam a WASD-ről a piros színt
Logitech Ultra Falt billentyűzet tökéletesen elfér a GX620-as vastagon párnázott táskájában a GX660 előtt.
A billentyűzet alatti hűtés a WASD-n izzadó tenyér legjobb barátja
WOW, DIRT2, Call of Duty Modern Warfare, Black Ops, Mafia II, Need for Speed Shift II
mind olyan játék ami 1920X1080 minimum high beállítások esetén is szaggatás mentesen játszható. Metro 2033-t nem próbáltam. Tört Crysis2 1920X1080-ban gamer beállításon szemmel láthatóan folyamatos volt.Az extra hűtés bekapcsolás esetén olyan mintha melletted porszívóznának, de nem zavaró
Szóval, ha sokat utazol (2,5 óra film nézés garantált), és a munkahelyen tudsz játszani neked egy MSI GX660 kell.
-
ynsane
csendes tag
aki versenyszruen játszik az NEM LAPTOPON teszi, hanem asztalin!!
bocs h beleugatok de ez már fájt
-
Gergello
addikt
Az a matrica erdő...
Ha megvenném, azzal kezdeném, hogy nekiállok lekapargatni. -
misx
senior tag
Hasonló tudású asztali fele ennyiből kijön, sokkal nagyobb monitorral, kontrollerrel, amit csak akarsz.
Méghogy 5700-as kaliberű VGA, ilyet vettem 30 rugóért nemrég. De ti tudjátok...
(Egy célközönség azért van: a játékbuzi világjárók)
-
Findzs
addikt
szerintem kicsi a 15,6 -os kijelző a full hd felbontáshoz, na meg úgy általában játékhoz
jobb lenne egy 17" képernyővel
-
CyDoN
senior tag
üdv,
jó kis cikk! Szerencsém volt meghallgatni, és nekem nagyon bejött a hangzása! Végre odafigyelnek erre is a notesz gyártók!...az hogy ki játszik noteszen azt nem tudom, és nem vagyok egy nagy gamer! Azt tudom, hogy az MSI felkért 1 Európai és 1 Amerikai top klánt akik tesztelték a MSI gamer notikat, és ezek a klánok segítették a kifejlesztést!!!
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok!
Tetszett a teszt én már régóta gondolkodom egy ilyen gépen csak sajna ahogy több helyen is olvastam a külföldi teszteken elég hangosnak írták (bár ott mindehol i7-es volt benne!!)
Kivülről tetszik bár az oldasló villogó helyett lehetne egy bill világítás.
Nem tudom mennyire zavaró ez a bill gépelésnél mert nem csak állandóan játszanék rajta??A legnagyobb dilemmám az hogy vegyem meg ezt most vagy várjak a SANDY-s utódra a GT780-ra???
Láttam róla pár videót nagyon nagyon jól néz ki!!!! -
Jester01
veterán
Reklám helye: repülőszimulátor ügyben próbáld ki a FlightGeart ... ingyenes és elmegy a te gépeden is biztos
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Korrekt gép lenne, de ha lehánynám meg sem látszana rajta, annyira csicsás...
-
hardline
senior tag
"Szerenécsre az MSI GX660 esetében erről nincs szó."
Azaz szerencsére?
(Rögtön az első bekezdés) -
Georgie1224
tag
"Kijelző 15,6"-os, 192x1080 pixeles TN+film panel
LED háttérvilágítással, AUO B156HW01"A felbontás nem stimmel!
-
VS461
tag
Üdv!
Hát, nekem egy UL80Vt-m van. Gondoltam, elviszi a régi kedvenc játékaimat, ha nagyon muszáj, meg már úgy is kinőttem a játékból; és az akkuideje, ugye... Pár hónapja vagyok távol az otthontól, és azt hiszem, bánom döntésemet. Nagyon nem viszi a kedvenceimet, pedig nagyon muszáj volna néha, hogy a HL1-nél, IGI1-nél komolyabb játék fusson rajta, esetleg valami repcsis szimulátor... Többet vagyok itt egy helyhez kötve, nem lényeges annyira a hordozhatóság és az akkudő, viszont kéne valami játékra is alkalmas vas. Tudom, a CULV feletti (még nem gamer) teljesítményszint is esetleg elegendő lenne, de... egy kevésbé céllövöldés kinézetű (bocs, akinek tetszik
) gamer lapit el tudnék itt képzelni
-
csurdongulos
tag
Érdekes, hogy terhelés alatt is halknak mondjátok. Nincs lehetőség egy videót csinálni (vagy csak egy hangfelvételt) idle-ben, terhelés alatt, illetve turbó hűtéssel?
Olvastam pár cikket erről a gépről és mindenhol nagyon hangosnak ítélték meg. Az Asus G53-ast meg sokkal halkabbnak. Azt nem akarjátok tesztelni? -
Paul119
addikt
nem kapsz!
doggie: én pl nagyon hasznosnak tartom mivel sokszor utazok és az esetek 80%ában olyan vonaton ahova be lehet dugni a laptopot és nem 2 órás az út hane 5 óra akkor kellemesen el lehet bohóckodnivagy sokszor vagyunk lan partyn gondolom nem kell mondani mennyivel kényelmesebb csak vinni egy notit fel rakni az egeret aztán had szoljon,mint el cipelni külön a monitort gépet billentyűt egeret
-
doggie
aktív tag
Semmi gond, de akkor kiknek gyártják ezeket a laptopokat? Weben levő pl. flashes game-ekhez túl erős, komolyabb hw-t igénylő játékokhoz még ha belül esetleg teljesítik is az erőforrásigényeket nem tudom elképzelni, hogy kényelmes és szaggatásmentes velük a játék. Valaki avasson be aki ilyenen játszik komolyabban.
-
lujó55
addikt
Egyből a hőadatokig lapoztam és érdemesnek találtam, hogy elolvassam a cikket. Ütős cucc, meggyőző teljesítménnyel és még jól is néz ki.
De azért egy év távlatából lenne jó visszatekinteni rá, miután ismertté válnak a szervízadatok is. Mégiscsak MSI
-
r4z
nagyúr
"és a 720p, vagyis 1366x720 pixeles felbontásban másodpercenként 30 képkockás felvételre képes webkamera"
A 720p nem 1280x720 véletlenül?
-
doggie
aktív tag
Itt is felteszem ezt a kérdést, hátha itt reagálnak rá páran.
Én komolyan szeretném megkérdezni, mert sajnos nem adatik meg, hogy tudjam rá a választ, hogy aki tényleg komolyan nyomja a játékokat, ne adjisten pénzt keres vele, de egye fene csak bajnokságokon játszik, azok közül valóban sokan nyomják laptopon? -
Paca2
senior tag
mekkora hülyeség már, h nem jó ez a hátizsák, közel 1 éve ebben hordom az elődjét(17"), és kiválóan funkcionál!
-
hunmyke
aktív tag
Képek alapján elég búcsús. Hány pálcikát kell eltalálni hozzá?
-
t-bali3
senior tag
Mindenben egyetértek a teszttel, én már 3 hónapja nyúzom és a gyenge billentyűzeten kívül nem lehet belekötni...
életben sokkal jobban néz ki, mint a képeken. (Úgy nekem sem tetszett anno)
-
CsendesMark
aktív tag
Próbáltam ezt a masinát!
Masszív és gyors!
Nagyon útős
330 000 Ft ért nem is rossz -
LGLuke
őstag
Nekem az a bajom ezekkel a "gamer" notebookokkal, hogy ebből az árból veszel egy komoly asztali játék pc-t és mellé egy Brazos netbookot hurcolászni, és kb kijön a 320k-ból, de 350-ből biztosan.
-
Ninja760
csendes tag
Termék megnevezésénél van egy kis elírás kijelző 192 x1080 pixeles 0 lemaradt
nice noti elfogadnám -
Az MSI elkezdett fejlödni,és ez a noti is mutatja,hogy az elsö lépés sikeres,de azért gyerümk tovább és javítsuk ki azokat a fránya hibákat,és akkor remek alternatíva minden gamernak
-
audi100td
nagyúr
igenytelen...
-
- = Zk = -
félisten
ó, bárcsak HP lenne.. hm
-
Day 'n' Nite
tag
Jó gépnek tűnik.
Egyébként elhiszem, hogy az összes létező matricát rá kell erőltetni a tapipad két oldalán lévő szabad helyekre, de ez már túlzás... -
boxos01
csendes tag
Szerintem eléggé korrekt gép
nem is annyira csúnya ízlés kérdése -
Paul119
addikt
Nekem is tetszik, a billre meg tojok,úgy is rá dugom az usb csodámat +monitor meg egér a gépet meg be rakom a sarokba
, kutya nem nézi a billentyűt
-
haly
őstag
Szerintem jó kis lapos ez, és nem is a cumók leptek meg, hanem az, hogy bővíthető.
Azért maradok a PC-nél -
darkarthur
senior tag
Nekem tetszik.
-
rizso
addikt
Dupla...
-
rizso
addikt
Köszönet a tesztért! Nekem tetszik a gép, belső is elég komoly, 300k alatti árcédula meg abszolút korrekt érte. Ami nagyon nem jön be, az a billentyűzetkiosztás
-
Zodicus
senior tag
Az dícséretes, hogy nem vmi alap vid.karit dobtak bele.
-
Donvit078
tag
majd 300ezer forintért....
-
Boxi88
őstag
válasz
LackoMester #4 üzenetére
Én sem rúgnám ki! Bár ez a formavilág annyira nem jön be, de nem a külső számít...
-
Petya597
tag
Nem dobnám vissza ha megdobnának vele.
-
LackoMester
addikt
Nekem tetszik, elfogadnám, befogadnám a szobámba.
-
Solten
őstag
Ja, nem rossz, a bena billentyuzet meg mar MSI-vedjegy...
(Felül, a máodik SATA állás fölött látható a kis mélynyomó.)
-
toldy
őstag
Nem, rossz gép, de ez a design.
Attól hogy gamer gép, miért kell ilyen szörnyű megjelenést csinálni neki?
-
Fücsök007
őstag
Korrekt gép.
(Bár én inkább Core i7 640M procit raknék hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest