- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazság szerint a mostani notebook-ok kezdik utolérni teljesítményben az asztali gépeket. Régebben nem igazán voltak (főleg elérhető áron) olyan notebook-ok amik komolyan használhatók lettek volna játékra. Mindig komoly kompromisszumokat kellett kötni, vagy a processzor vagy a GPU miatt. Manapság (mint a cikkből is kiderül) a gyártók már néha átesnek a ló túl oldalára (Core i7 Quad-ok, SLI-s vagy CF-es VGA-k) és feleslegesen erős gépeket is csinálnak. Én mint előzőleg írtam két gépet váltottam le a GT663R-el, így anyagilag is jobban jöttem ki, és a notebook sokkal értékállóbb mint az asztali gép.
-
Nekem "kétlaki" életem van (persze mint mindenkinek; otthon és melóhely) de mivel a munkám megengedi belefér néha pár óra lazítás. Szeretek a géppel játszani (pedig már 40 felett vagyok). Elég rossz alvó vagyok így esténként is szokott lenni bőven szabadidőm. Persze jó lenne a napközbeni játékot folytatni, aminek a mentését bent felejtettem. Aztán gondoltam egyet eladtam mindkét gépemet és így lett meg a noti.
Szerintem így van létjogosultsága a gamer notiknak. Meg persze lanozni is sokkal kényelmesebb egy hátizsákkal járni. (igaz mióta meg van egyszer sem voltam még)
-
válasz
Day 'n' Nite #16 üzenetére
Ami nincsen a cikkben, hogy ezek az MSI saját matricái fél milliméter vastagok! Azonnal le kell szedni őket, különben gépelés közben maradandó sérüléseket okoznak a sarkai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- BestBuy topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest