- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #121 üzenetére
Jó a játék, nagyon érzem
A szimulátor se volt rossz (gondolok a Shift 1,2-re), de a nagy kedvenc marad a Most Wanted. A grafika amúgy nem világmegváltó, hiába van ultrán.
A játékmenet nem annyira magával ragadó, hogy ne tudjam abbahagyni az éjszaka közepéig pl. De azért érdemes végigjátszani 1-2x. Azt még nem tudom mennyi idő, mire végig lehet tolni. A játékot le tudtad tölteni, és a telepítés nem megy, vagy utána nem indul?A VGA-val kapcsolatban annyit, hogy jó lenne, ha az 54xx árkategóriájában lenne.
De annál azért többet tud, pl. DDR5. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #119 üzenetére
Ugye milyen szemétség? Azért csak +25% lenne, ha 1333-on ketyegne..
Most megyek, estefelé meg elkezdem tesztelni az NFS-t, majd írok. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #114 üzenetére
Próbáltam, először tegnap este. A játék maga megy full grafikán, de a videók esetében nincs szinkronban a kép és a hang valamiért..
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #113 üzenetére
Full HD, full quality anti-aliasing, full texture filtering, és az összes tesztet lefuttattam.
760MHz-es GPU órajel mellett. Azt nem akarom/merem felhúzni jobban, mert annyit nem ér az a pár pont nekem. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #111 üzenetére
Csak óvatosan, tudod, az élettartam. Max amíg a teszt megy, és turbó ventillátorral.
Közben megoldottam a kérdést, 8410 pont úgy, hogy mindent felraktam maximumra.
Mármint a 3D Mark beállításaiban. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #109 üzenetére
Állítottam volna, de csak az Advanced, vagy a Pro verzióban lehet, az meg pénzes.
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #107 üzenetére
AZT hogy csináltad? Mármint a Full HD-s beállítást.
Itt a link az eredményről (3D Mark 06)
http://3dmark.com/3dm06/16230633?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F16230633%3Fkey%3DY_EmW4WMoo57MW-4WyyF2A -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #104 üzenetére
Nem frissítettem. De kéne, hátha akkor mennének a memóriák 1333-on.
Akkor neked is egy csinos összeg jött ki, mire összeállt a gép.
A 3dMark06 Basicet tudom csak leszedni.. Az nem a legjobb, de megnézem. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #100 üzenetére
Az a max, mert nekem 770-nél már újraindult.
A touch padot meg nem használom, kell egy egér amúgy is a játékhoz, plusz 1-2 gamepad is. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #97 üzenetére
Végülis azért nem megy az SSD maximumon, mert 3Gbps a SATA csatlakozó. Szóval a 280/260-ból hozott ki ennyit. Ahhoz képest sem a legjobb, de nyilván laptopról van szó. Az üzlet szempontjából az a legjobb, ha nem lehet évekig tuningolni . . .
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #95 üzenetére
Persze, próbáltam már játékra.
Azért vettem ilyen gépet. Meg persze azért, hogy tudjam hurcolni is.
Ugye volt GTX 460-as kártyával is, az plusz 40 ezer lett volna, és úgy döntöttem, hogy ez jobban megéri. A 3dMarkot megnézem neked.
Annyit elfelejtettem az előbb, hogy a VGA-t 735MHz-en hajtom, azért kapott 7.3-at. A memória órajele pedig 1040MHz-en megy. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #94 üzenetére
Értem.. Nekem a BIOSban 1067 van feltűntetve, állítani persze sehol nem lehet.
A plusz 4 Giga RAM hatására szinte alig gyorsult a rendszer (összesen 8 Giga van benne most). A játékok hamarabb töltenek be, egy kicsit érezhető, de szinte mindig van 4-5 G szabad memória még a komoly gépigényű játékok esetén is. Nem mondom, hogy felesleges a 8 Giga RAM, de azért bőven elég. És az 1. generációs i7-esek nem is kezelnek 8-nál többet. A 2. generációsok már 32-ig bírják.. Természetesen a foglalatuk eltérő, tehát nem lehet a jövőben újabb/jobb processzorral bővíteni a gépet.
Amit még tuningoltam rajta, az ugye az SSD, ahogy írtad. OCZ Agility 3, elvileg 525MB/500MB olvasás/írás amit tud, ebből az alaplap 210/160-at tud kihozni a CrystalDisk szerint. Mindkét slotban kipróbáltam az SSD-t, ugyanaz volt az eredmény.
A gyári vinyót kivettem, az ugye Seagate Momentus 7200, azt most USB 3.0-ás külső adattárolóként használom, helyette Momentus XT-t raktam a gépbe, ami hibrid, és 32 M cache-sel bír. Egy picit gyorsabb.
Újonnan vettem még júliusban. -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #91 üzenetére
5870-es a kártya. Légyszi nézd meg, mert azért jó lenne 100%-on hajtani a RAMokat, mert szoftveresen nem akarom húzni.
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #88 üzenetére
Azt nem tudod, hogy a RAMok órajelét fel lehet húzni egyáltalán 1066-ról 1333-ra?
Mert a BIOSban biztos nem. Talán valamilyen kapcsoló az alaplapon.. Neked hány MHz-en hajtja? -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #88 üzenetére
-
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #86 üzenetére
Az elég jó, mert 3,46-ig fel tudja bőszíteni magát. Az integrált GPU meg kíméli az akkut is út közben.
Max Memory Size (dependent on memory type) - 8 GB - ez azt jelenti, hogy a proci nem kezeli az ennél nagyobb RAMot, vagyis nem is gyorsítja a rendszert? -
Dead_Code
csendes tag
válasz
LaptopSystem #84 üzenetére
Megtaláltam.. Köszönöm! Már délután megy is bele a plusz 50%.
i7 - 740QM megy benne. Csak kiegyensúlyozott módban érdemes
használni, mert különben 2,5 GHz alatt nem nagyon ketyeg.
Amúgy filmnézés, letöltés, stb műveletek alatt 2 x 931 MHz-et
mutatott a CPU-Z. Ezt mondjuk nem értem, mert elvileg 1,73 GHz
alá nem megy az órajel. De majd megnézem más programmal is. -
Dead_Code
csendes tag
Valaki tudja a választ arra a kérdésre, hogy az i7-tel szerelt konfigban hol található a 3. memória slot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Formula-1
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest