- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Van egy GX600PX-214HU laptopom, aminek nagyon kerreg a ventilátora.
Kérdezem Tőletek, hogy Budapesten hol és mennyiért kapnék hozzá valót?
Köszi a válaszotokat.
-
Zded
csendes tag
Kedves minnyájan,
úgy érzem eljött az idő, hogy (hirtelen felindulásból) a tárgyman említett típusú 2 éves laptopomtól meváljak, és erőssebre cseréljem.
Amiben teljesen tanácstalan vagyok, hogy mennit illik érte kérni?
Egy reális összeg meghatározásában kérném a segítségeteket.
pontosabb infok:
Pro:
van benne az alapkonfigurációhoz képest még egy giga memória, így összesen 3, meg egy windows XP, az én nevemen van, de legális és működik, frissithető, ha valakit nem zavar viheti,
Contra:
valami komoly probléma lehet a billentyűzettel a felső sorban lévő számok hol működnek hol nem, de végülis a numberikus billentyűkkel pótolható, csak kényelmetlen.Nem hirdetésnek szánom ezt a posztot, mert még gondolkozom a dolgon, de sokat segíttene ha valaki meg tudná mondani mi lehet reális ár ebben az esetben.
Köszi
-
DErDEvIL-001
csendes tag
Hellósztok!!
Lenne nekem is egy MSI GX600PX-es notebookom.
Az lenne a gond vele, hogy felraktam a Windows 7-et a gépre és a webcam nem jó. Olvasgattam róla, hogy Windows XP-nél csak a gombot kell megnyomni és telepíti is a webcam-ot, de Windows 7-nél külön drivert kell leszednem hozzá?? Hol találok hozzá??? Ha netán valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni nekem, akkor ossza meg velem.
Előre is köszönök minden segítséget!!ÜDV!!
-
donrooster26
csendes tag
szia nem érdekelne???? MSI GX600PX-214HU Gamer Notebook
-
Anthony111
csendes tag
Igen de mint mondtam az onnan letöltött driver nem megy fel valamiért.
A hdmi probléma viszont sokkal jobban idegesít -
Kareszovics
addikt
válasz
Anthony111 #143 üzenetére
Az nvidia.com-on elég jól tudod már paraméterezni, hogy milyen VGA driver kell neked, egy jó ideje külön a mobil GPU-kra is
-
Anthony111
csendes tag
Sziasztok, nem tudom figyeli még valaki ezt a topicot, de azért megpróbálkozom.
2 problémám van a notival, egyik a vga driver, XP alatt még sikerült is belőni valamit de most felraktam a Vistát és menni megy a CD-n levő driver, de most felraktam azt amit az msi honlapon találtam (elvileg újabb) és most kiír valami hibaüzenetet: Problem: Video hardware errorTi milyen vga drivert használtok?
A másik gondom (szerintem ez is a driver miatt van), hogy vettem egy LG lcd tv-t, és nem akarja a hdmi porton megtalálni a tv-t. Illetve régebb megtalálta egy kis időre aztán eltűnt.
Ha valakinek van valami ötlete örökre lekötelezne. -
yolan
őstag
Egyébb beépített: Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC hálózati kártya, Realtek HD Audio hangkártya, Agera Systems HDA modem, mikrofon, Aveo USB2.0 kompatibilis 1.3MP webkamera, SD/MMC/MS kártyaolvasó, Bluetooth adapter
Egy kis hiba, elnézést ha már írta valaki, nem olvastam végig a kommenteket.
-
domi007
őstag
Király gép, mostanság olyan 190k körül hozzá lehet jutni, szerintem még mindig megéri az árát, erőteljesen gondolkodom egyen.
Ja, és hozzá kell tennem, hogy hardver frissítése volt ennek a modellnek:
A régi, T7500-as proci pl. lecserélték egy P8100-ra (ami ugye már 45 nanométeres, etc, etc.).DOMy
-
bR3Zo
csendes tag
Nah rájöttem. Nyomtam 1 stabilítást teszted és ha kivan kapcsolva a Speedstep akkor nekem csak 1189 MHz-n megy és a szorzó lemegy 6ra :S. Mitől? Ha meg benyomom a Turbo-t akkor meg felugrik 1476-ra és a szorzó marad 6. Azaz nemsokkal vok elörébb így ha kivan kapcsolva, me ha bevan lőve akkor mikor nem használja a procit akkor 890 Mhz-n megy, de legalább felugrik 2,1 Ghz-re. Vki Help!
Thx -
Bakfark
csendes tag
köszönöm szépen már megoldottam a problémát azzal hogy a legujjab drivert ráraktam igy már nem csak hogy nem akad meg de még hangosabb is lett akinek kell a legujjab driver az innen letudja tölteni innen gyorsabb mint a realtek mirrorról : http://uploaded.to/?id=g8hbli
amugy mi az a speedstep?
-
-
bR3Zo
csendes tag
Hát nekem 214HU gépem van és 2 óránál tovább nem bírja kihúzva...
A videó Kártyával kapcs... Leszedtem az új drivert, és az ini fájlal baszakodtam h benne legyen a MOBILE verziójú nvidia is. Engem még kidobni windowsba nem dobott ki, de kikapcsolni a gép túlmelegedés miatt kapcsolt már ki. De az is az én hülyeségem miatt volt me a lábamtól nem kapott levegőt. Ha löksz 1 mail címet elküldhetem az ini fájlt ami nekem van az új driverhez.
-
Bakfark
csendes tag
Ja és neharagudj hogy nem válaszoltam a kérdéseidre.
Még nemtom hogy mi jobb neki 32 vagy 64 de mindenesetre a 64eshez nagyon kevés a driver és emiatt sokan szenvednek vele.
Attól függ mit értesz teljesen takarékon, mivel hogyha azt szeretnéd hogy mondjuk a torrent menjen de mást nem nagyon akarsz használni a gépen akkor beállítod hogy 1 perc mulva kikapcsolódjon a monitor és így elég sokáig még nem teszteltem de sztem olyan 3-4 óráig kibirja hogyha viszont csak internetezel meg wordbe irogatsz meg ilyesmi akkor kb 2-3 óra
hogyha filmet nézel az kb 2 óra hogyha játszol akkor kb 1 óra...de ezek engem is érdekelnek úgyhogy megnézem mit bír a 6 cellás aksi!Driverek terén én is szenvedek de csak a video driverral a többi az teljesen jól megy mondjuk néha már észrevettem olyat hogy mikor elinditok egy zenét media playerrel néha belehallatszik a vinyó hangja meg néha egy picit berecseg de csak fél mp-ig szal nem igazán észrevehető de engem azért zavar...erre a külső hangkártya lenne a megoldás.
A Wifije kiváló!!! ha 4 fal választ el meg egy kissebb kert még akkor is észreveszi a jelet
lehet hogy ez hülyeség de mondjuk azért is lehet mert a routerünk is msi...nemtom... -
Bakfark
csendes tag
Nem értem miért kell 64es renszer a 4GB ramhoz kérlek fejsd ki bővebben!
A crysis szerintem is rohadt unalmas játék én nem azért raktam fel hogy játszak vele hanem megnézzem hogy viszi a gépem mivel a mai napig tudomásom szerint a crysisnak van a legnagyobb gépigénye.
Amilyen játékokat felsoroltál azok gyönyörűen futnak rajta!
A red alert 3 netes béta verziójával játszottam már, és sokkal kissebb a gépigénye mint CnC 3 nak.
Gondoltam hogy ez lessz az első válasz rá hogy töltsem le a forceware-t elfelejtettem oda irni tegnap hogy már megtettem de mikor elindul a telepítő kiirja hogy nem talál eszközt aminek ez a driver szükséges lenne...ez amugy 32 bites vista alatt irja ki mással még nem próbáltam de ha továbbra se találok megoldást akkor fogom és felrakom az XP-t...
HA VALAKINEK UGYANILYEN PROBLÉMÁJA VAN HOGY KILÉP BIZONYOS JÁTÉKOKBÓL KÉKHALÁLLAL VAGY EGYSZERÜEN CSAK KIDOB WINDOWSBA VIDEOKÁRTYA LEÁLLÁSSAL AZ KÉREM IRJON HOGY HOGYAN OLDOTTA MEG!!!!!!!KÖSZÖNÖM!
-
Hali!
Én megpróbálok segíteni ha nem gond.
Ha 4GB RAM-od van akkor 64bites rendszert kell használnod, szerintem 32bit van a gépeden.
A Crysis abszolút nem optimalizált, engem nem is érdekel, az lesz az egyetlen játék amit tuti nem próbálok ki ezen a notin mert asztali PC-n is halálra untatott. Ha az újabb részére, a Warheadre gondolsz akkor az már optimalizáltaBB de úgy csinálták, hogy butítottak a grafikán.Engem állandó játékként a CS: Source, WoW és Team Fortress 2 érdekel. De szoktam még régebbi játékokkal játszani, pl. Red Alert 2, CnC 3 meg majd újabbak közül a Red Alert 3 ami nagyon-nagyon érdekel. Ezek ha minimum 1024x768-ban jól futnak akkor már örülök.
Szerintem próbáld ki az nvidia.com-ról leszedhető ForceWare drivert, mintha itt a tesztben is azt használták volna..
-
Bakfark
csendes tag
Hali! Kérném a tapasztaltak segtségét!
Nekem egy GX600PX-206-os van a tulajdonomba lassan 1 hónapja igazából sok jót tudnék irni de elöbb kezdem a rosszal. Mikor megkatam a notit telejesen origi csomagolásból kivettem rajta volt a védőfólia szerencse hogy 3 napon belül levettem róla mivel a bal zsnérál volt egy 3 centis hajszálrepedés ami persze nem tragédia de azért ennyi pénzért legyen már tökéletes. Viszavittem az üzletbe helyeseltek leküldték a szakszervízbe fehérvárra röpke 3 hét mulva vissza is kaptam...igazából nem is csak e miatt volt lent hanem azért is mert vettem hozzá egy 2GB kingston ramot hogy az 1GB-set kicseréltessem na ezt meg is tették.
Az első problémám hogy a 4GB helyett még mindig csak 3060megát lát az everest ha viszont a sajátgép/tulajdonságoknál nézem akkor ott 4GB van kiirva!MIÉRT?
A másik dolog egy kicsit súlyosabb és erre a problémára remélem kapok vkitől választ.
Mióta megvan a noti felraktam már egy jópár játékot Mass Effect, Crysis Warhead, Most Wanted, Command and Conquer 3, CS:Source ezek közül a játékok közül a CS és a CnC 3 futott ugy ahogy kell a többi is elindult ment rendesen de mondjuk ott a crysis arra aztmondták hogy opimalizálták hát nemtom én kb közép de inkább rosszabb mint középgrafikán tudtam vele játszani de mégígy is beszagatott néha...DE AMI AZ IGAZÁN NAGY PROBLÉMA HOGY JÁTÉK KÖZBE BE LOOPOL A VIDEO KÁRTYA ÉS JÓESETBEN CSAK A WINDOWSBA DOB KI ROSSZ ESETBE UJRAINDUL ÉS EZT ELÉG SOKSZOR MEGCSINÁÁLJA A CRYSISSAL A MASS EFECTEL DE MÉG A MOST WANTEDDEL IS AMI FULL GRAFIKÁN MAJDENM AKADÁS NÉLKÜL ELMEGY MÉG AZT IS KI DOBJA LOOP MIATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Elvileg frisíteni kéne az Nvidia driveremet de nem találok hozzá uj drivert se a hivatalos oldalon se máshol...
3D Mark06-ban 3800-at ment a gép turbo gombal ez elég gáz?
2,4 es dual
4GB ram
8600m gt 512
window vistanéztem a tesztbe lévő adatokat és a szarabb gamer több pontot kapott az hogy lehet?
amugy nem rossz noti eléggé megkedveltem és a cs fut tökéletesen szal még nincs minden veszve...
kb 1,5-2 hónapja vettem 240,000Ft-ért ha vki tud segíteni a problémám megoldásába akkor sztem megérte ilyen áron
de ilyen egy igazi gamer noti: http://www.pugetsystems.com/certified_sys.php?sys_id=83
-
Sziasztok!
Én is egy ilyen géppel szemezek, egyelőre még nem biztos, de lenne pár kérdésem.
32biz vagy 64bitet használtok Vistaból? Amit én kinéztem az 214HU számú és 3GB RAM + 512-es videokari ugye. Szerintem ennyi memóriát már nem kezel a 32bit,ugye?
Másik kérdésem, hogy abszolút takarékra állítva az op. rendszert mennyi ideig bírja az aksi? Ez a 2 óra elég húzos ha tényleg csak ennyit bír.
Driverek terén mi a helyzet? Frissítgetik még őket? MSI oldalát néztem, ott vannak a legfrissebbek vagy érdemes megnézni nVidia, Realtek stb. oldalát?
WiFi-je milyen? Én arról kapnám a netet a házon belül, sima téglás, vékony falak, földszintes ház, nincs emelet.
Előre is köszi!
-
Vertigo
aktív tag
Szveasztok, nekem is van egy ilyen gx600px-em, es a 8600gt a dedikalt 512Mb melle lefoglal meg a 3 gigabol 1.3gigat maganak...
Hogy a pi...ba tudom ezt letiltani? (BIOS-ba nem lattam erre vonatkozo opciot)
-
XuChi
addikt
válasz
philoxenia #122 üzenetére
Szia.
Ezeket amiket irtál már próbáltam mindet. Nem jártam sikerrel. De most megint megy. Egyszerűen nem értem mi miatt csinálja ezt.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A bluetooth driverét próbáld újratelepíteni esetleg, az eszközkezelőben távolítsd el, aztán újra engedélyezd ha nincs ott eleve, akkor új hardver keresésével próbáld megtalálni, ha megtalálta, a gyári cd-ről a meghajtóját tedd föl.
Nekem volt ilyen problémám a noti hangszórójával egy új billentyűzet csatlakoztatása után /multimédiás/ ha sehogy sem működik, akkor lehet hardveres probléma is. Semmiképp se szedd szét. -
XuChi
addikt
Sziasztok.
Van egy kis gondom a gx600px-034hu notimmal. Pontosabban a Bluetooth-al.
3 napja ezzel a gondal kinlódok. A gépet ugye asztalon akksi nélkül használom tápról. De szerintem mindenki
A géphez egy Microsoft Laser Mouse 8000 Bluetooth egeret használok. A beépitett toshiba bluetooth-al van összepárosítva. Tökéletesen megy is a dolog. A gép az itthoni hálózatra wifi-vel kapcsolódik. Ezzel sincs gond eddig.
A gond: Ha a gépet lehúzom a tápról és akksira rakom át, vagy áramszünet keletkezik mint ma is, akkor ugye elfelejti hogy mi volt bekapcsolva. (Ha csak kikapcsolom a gépet utána bekapcsolom akkor ugyan úgy világoskéken világit a led és jelzi hogy wifi+bt be van kapcsolva és mennek is.)
Azomban ha áramszünet vagy táp kihúz akkor meg utána csak a wifit (zöld led) lehet bekapcsolni. Bluetooth sehol. És nem is jön vissza csak hatalmas ki be kapcsolgatás, huzigatás nyomkodás után. (bár most ez sem jött be ezért egy v100 usb egárrel kinlódok
) Az eszközkezelőben sem találja a gép. Ha a gombjáz kapcsolgatom akkor meg csak a wifit kapcsolgatj ki be mintha fizikálisan eltünne a bluetooth. De már az agyamat a falrakenem mert annyirta bosszant a dolog.
Valami ötlet?? Szedjem szét? De nem merem megbontani mert van ilyen warenty matrica rajta és nem akarom a garit bukni. Pls help. Valakinek volt még ilyen gondja?
Ja és Bios v1.0. Honnan szedjek rá ujjabb verziót??? Msi oldalán csak gx600-012 verzios notihoz láttam bios-t.
THX
-
Digital
addikt
válasz
chriskross #117 üzenetére
Mert 32-es XP van fent, de elfogadta a Vista drivereket is!
-
chriskross
aktív tag
Nem éppen.
Ez azt jelenti, hogy "Neked van egy videofelvevő eszközöd"
Csináld azt amit írtam, semmi baja a kamerádnak...Szerk utáni szerk:
Mert nem Vista32-es driverek vannak a lemezen, hanem 64-esek. Keress hozzá másikat.
Egyébként miért 32-est raktál fel, ha 64-es jobban ki is használja?System Control Manager egyáltalán nem fontos. Nekem sincs fenn...Csak grafikusan megmutatja mit csinálsz a géppel éppen (világítás stb), de egyébként az MSI honlapján fenn van.
Mert nincs fenn a hozzá való driver... -
Digital
addikt
válasz
chriskross #115 üzenetére
AVEO Camera STI a kis ikon.
A hibaüzenet az ablakban: You have video capture device--> gondolom nem látja a kamerát
Ahogy bekapcsolom a kamerát az új hardver varázsló rögtön telepíteni szeretné, de a lemezen nem talál semmit
Ezt a : System Control Manager-t hol találom? A telepítőlemezen rajta van?
A sajátgépben nem látok usb videoeszközt -
chriskross
aktív tag
Akkor nyomd is meg, hogy bekapcsold a kamerát
Nem kell semmit csinálnia...és az óra mellett az nem kamera ikon, hanem System Control Manager ikonja, az figyeli hogy éppen mit kapcsolsz be és mit ki...
Ha bekapcsolod a kamerát, akkor látod a Sajátgépben "USB videoeszköz" néven. Ha rákattintasz kétszer látod magad. Ennyi... -
Digital
addikt
válasz
chriskross #113 üzenetére
A gombot megtaláltam
! Az indításkor bejön egy ablak, de nem csinál semmit
Mindjárt megnézem mit ír ki!
-
Digital
addikt
válasz
chriskross #111 üzenetére
Model Name:GX600PX-214HU
Model No: 9S7-163A15-214
És hol találom azt a bizonyos "rendszerfigyelő" alkalmazást? A gyári telepítőlemezen rajta van? -
Digital
addikt
A webkamerát hogyan lehet aktiválni? Felraktam a lemezen lévő, igaz Vista32-es drivert, az óránál megjelenik egy kis kamera. Viszont az eszközkezelő ismeretlen 2,0-ás usb-s kamerát lát
-
dangerzone
addikt
válasz
chriskross #108 üzenetére
-
chriskross
aktív tag
válasz
dangerzone #107 üzenetére
Hát a 013HU-mat nem cserélném el semmire...
-
dangerzone
addikt
De akkor összességében jó cucc ez a noti, nem ?
-
vampire17
addikt
válasz
chriskross #104 üzenetére
nalam sem recseg, inkabb ugy bemelyed egy kicsit a W A S D kornyeken. a bovitolyely az kipattan vagy hogy?
-
vampire17
addikt
válasz
chriskross #102 üzenetére
es a billentyuzet ? nalad is olyan?meg meg egy kerdes. jobb oldalt a kulso sata kivezetes folott mi az a bemelyedes azt nem tod?
-
vampire17
addikt
na nekem is megvan a cucc. egy 214HU a szerencses
jatekra meg csak a witcher-t probaltam ki az szepen megy. a kulcsinnel a csillogos design nem igazan nyero, vigyazni kell majd ra.... a billentyuzet hat..... elegge erdekes. mintha egy kicsit "lotyogne" a keretben. ami viszont a legzavarobb. a tap kabele nem megy be normalisan a foglalatba. nem tom hogy masnal is ilyen-e. A belso dolgokkal nincs gond (eddig), pixelhiba nincs. normal hasznalatnal szinte alig melegszik, halk is, jatekoknal azert rakapcsol
olyankor nyomja ki hatul a meleget rendesen
olben nem ajanlom tartani jatek kozben mert leeg a labad
ilyen nem indulos dolgot nekem is jatszott mar egyszer, tap ki-be segitett. nem tom amugy miert csinalja.
-
A 800x600 Crysis beállításokat le tudod írni nekem? Gondolom konzolparancs+fájlszerkesztés-el csináltad a testreszabást. Előre is köszi!
-
chriskross
aktív tag
válasz
dangerzone #98 üzenetére
Nekem a legelső verziója (013HU) van, szóval az én infommal nem sokra mész
-
dangerzone
addikt
Esetleg vmi infót még tudtok róla mondani a húzáson kívül?
-
XuChi
addikt
válasz
chriskross #96 üzenetére
Ott a pont
.
-
XuChi
addikt
válasz
chriskross #94 üzenetére
Asztalit eladtam az örökös fejlesztés miatt. Sok volt már a beleölt pénz.
Eddig egy játékban ment fel 80 fok fölé az pedig a crysis volt a többiben 70-73 a proci 80.
Hidd el nem fog kidögleni. Azért gyilkos nem vagyok.
-
chriskross
aktív tag
-
XuChi
addikt
válasz
chriskross #92 üzenetére
Azért hútam mert alapon elég gyengén muzsikál a játékokban. Igy meg megy rendesen. Ha meg megfő akkor gari.
-
chriskross
aktív tag
Karcolódásra: bútorápoló
Melegedésre: Sose értettem minek egy laptopot húzni. Arra ott van az asztali, abba pakolhatsz annyi hűtést, hogy nagyobb lesz a gépednél. Sokáig nem fogja bírni a laposod az tuti, hiába reklámozzák gamer notinak...A legtöbb amit tehetsz a hűtőpad, vagy ha húzva akarod használni fabrikálj alá egy vízhűtést, és rakd fel tecsőre, mert kiváncsi leszek rá -
XuChi
addikt
Szia.
Nekem is gx600am van, és eddig 1x nem akart bekapcsolni a gépem. De tökéletesen megy azóta is. (kihúztam a tápot bedugtam és ment.)
Karcolodnio nekem is karcolódik sajnos.
A melegedéssel kéne ccsinálnom valamit mert húzva használom (650/1350/440 a proci 2400mhz) és a gép játékok közben sajna bizony felmegy 83 fokig is
. Eddig nem volt baja több óra játék után sem csak aggaszt kicsit ez a hőfok.
Több hűtőpadot is kipróbáltam de eggyik sem vált be. Mindeggyik csak 1 fokot hűtőtt vagy annyit sem. (Zalman, Cooler Master, Spire). Erre kéne nekem megoldás.
-
hardkris
csendes tag
Hali!
Én is ezzel a darabbal szemezgetek!Nagyon tetszik az adatlapja, viszont most már az elgondolkoztat h ilyen gyakoriak a pixel hibák (még ha csak be is vannak ragadva) meg hogy a monitor nem kapcsolódik be és lehet szervizbe vinni, és h kiesik a ragasztott elem a helyéről. Arról nem beszélve h nagyon karcolódik kívül-belül. Nekem tanévkezdésre kellene, egyetemre.
Most egy picit elbizonytalanodtam?
Neked mi a véleményed, meg úgy az MSI-ről összességében? Vannak fenntartásaim -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Kinéztem magamnak én is egy ilyen GX600-ast, iiletve hasonlót mert egy újabb. A pontos típus MSI GX600PX-214HU. Az ára pedig 173khuf. Valaki használja ugyanezt a típust?
-
XuChi
addikt
Szia.
Engem apszolúte nem zavar. Már megszoktam régóta. Engem inkább az zavar hogy lakk fekete és minden ujjlenyomat meglátszik, és hiába a szarvas bőr kendő karcosodik a kicsike. Pedig ugy vigyázok rá mint állat. Még a fólia is rajta van kivűl + a billentyűre mindig visszarakom a szivacskát amikor hurcolom vagy lecsukom a kijelzőt. Most az a taktikám: ha valaki megszól hogy mien dzsuvás máán a tiptopd ember, akkor letakaritom. Addigsem karcolom össze
-
klevy
csendes tag
Sziasztok
Szerintem eszméletlen sz.....r, hogy elöl vannak a portok, titeket nem zavar? -
XuChi
addikt
450
nekem 440 mert 445-nél már csíkozza a képet. De a gpu vígan megy nálam 650/1300/440-en. Csak kell alá hűtőpad mert tegnap a Mass Effect alatt a proci 81 a gpu 79 fokos volt
. Hűtőpadról nekem viszont lesujtó véleményem van. Eddig 3 volt nálam (Zalman, Coler Master, Spire) és eggyik sem hűtőtt rajta max 1 fokot. De volt hogy csak melegebb lett.
-
bR3Zo
csendes tag
válasz
Darth_Revan #76 üzenetére
Meddig merted neki felhúzni a kariját??? nekem Biosban 450-re van téve a ramja. A gpu órajele neked mennyit fut(ott)?
-
^Clown
addikt
A VGA tuningot miféle programmal csináltad?
-
bR3Zo
csendes tag
na sikerült a bios frissítés. Win 98 lemez kellett hozzá h bebootlojam a dos-t...
-
bR3Zo
csendes tag
Hy. Én is vettem ilyen Notit, igaz a 214Hu-s Verzió-t. Én az MSi Oldalt csak GX600-08-as verzió van fent és ahoz van bios. Nha most a kérdésem az h h tok biost fríssíteni? Most V 1.0X van rajta, és találtam Z-t. Mert mikor frísíteném DOS-ban akkor kirja h Dosban kell futassam a programot :S. vki Help. THX
Ui.: Ki szokta már meg a billentyűzetkiosztást?? -
Buvana
aktív tag
Így lement azóta az ára, vagy valami félreértés van? [link]
Szerintetek megéri megvennem? Első laptopom lenne! Már 2 hete keresem a jövendőbelimet...
-
Zded
csendes tag
Hola mindenki,
a tagabb ertelembe vett msi-forumon mar feldobtam a kerdest, de gondoltam megkerdezem itt is: van valami haszna valamely GX600PX-re X64-es XP-t tenni, mer egytizessel drágább ám a simánál szal, hosszutavon megeri? -
fagyalsandor
csendes tag
Sziasztok!! Én is vettem egy ilyen nagyon szuper gépet. Nekem is hasonló problémám lett mint itt valamielykötöknek. Nem adot képet bekapcsoláskor!!
De azóta megcsinálta a szervíz. Mikor megkaptam akkor vettem észre csak egy két hétre rá, hogy valami zörög bene mikor mozgatom. Nézegetem neten szétszedet képeket és itt is mondta valaki, hogy neki is mozog az aljában valami. De rájöttem, hogy szerintem a szervízben nem lett viszaragasztva az a gomb szerű valamicsoda. Nem baj, majd egy év múlva megcsinálom én azt. Amúgy szerintem korekt kis gép. Nekem nagyon bejönn!! Olvasgatam leírásokat róla, sok helyen írták, hogy asztali gépeket megszégyenitő teljeseítményel rendelkezik, és ezt teljesen igaz.
Még annyit, hogy nekem nem jött be a gyári tasija. Vetem inkább egy kicsit komolyabbat mert hát nem 100 ezres gépről van szó.
-
Zded
csendes tag
válasz
chriskross #64 üzenetére
köfi, többé kevésbé ezt az álláspontot vártam, de gondoltam megerősíttetem magam mielőtt végkép ítélkeznék
bzal: Astala Vista baby
-
chriskross
aktív tag
Egyszerű: XP Pro, Vista Kontra
Mostmár hogy van normális driver XP-hez is, szerintem jobb az, mint a Vista....Nem hiába váltott kevesebb ember XP-ről Vistára, mint anno 98-ról XP-re...Én próbáltam a Vista-t és tapasztalatból mondom. Nekem az egész Vista-ba annyi a pro-m, hogy az oldalsávján, rögtön ott van a friss árfolyam és a kis cetlik, de minderre van megoldás XP-re is. Szóval semmit nem tudok mondani, ami jobb, mint az XP-ben. Persze nem rossz a Vista, de felesleges. Még mindig nem oldották meg azt, hogy új mappát gyorsbillentyűvel hozz létre, ami alap funkció lenne már kb 13 éve...Szóval én XP párti vagyok. -
Zded
csendes tag
Szevasz,
a cikk kiraly,
par szoban segitteni tudnal az XP versus Vista dilemmámon, mik a pro-k es kontrak?
Köszönöm -
XuChi
addikt
Mért nem tudom húzni a vga-t??? Egyszerüen beállítom atitools-ban a 645\450-et rányomok hogy set clock és visszaáll alapra. Riva Tuner 2.08-ban detto
.
A Forceware meg amit irtatok nem megy fel mert közli hogy nincs kompatibilis hardver a gépben
Na most akkor hogyan tovább?
-
XuChi
addikt
-
XuChi
addikt
válasz
chriskross #56 üzenetére
Igen 034-hu
-
XuChi
addikt
válasz
chriskross #56 üzenetére
Mi a külömbség?
-
XuChi
addikt
válasz
chriskross #54 üzenetére
Nem csak a géptipust véstem el hanem az árat is.
Modding Computer 244k máshol meg 290k.
-
XuChi
addikt
Szia.
Az írás tökéletes
A kérdésem az lenne hogy: Vettem én is egy ilyen notit. PX600GX. Mivel és hogyan tuningoljam a vga-t? Alapon nekem 03-ban csak 10800 pont körül teljesít a kicsike
Nekem ez kevésnek tűnik kicsit.
A vga-t tuningolva mennyi ideig lehet hajtani, azaz mondjuk egy 2 órás stalker-ezét elvisel? Riva tunerre gondoltam, de notit még sosem húztam
. És félek kicsit a 230k-s notimat tuningolgatni.
Az asztali gépemet simán gond nélkül is túlhajtom, de ez egy notebook
.
Válaszod segítséged köszönöm.
Ui: A lakfekete boritás engem is zavar kicsit de mondjuk ln külső részéről nem fogom levenni a fóliát, a billentyűzetre meg mindig visszarakom a szivacsot. Ha meg táskába kerül a kicsike, megy vissza rá a rózsaszín zacsi is
). Aztán lehet hogy mégis karcos lessz de megpróbálok vigyázni rá.
-
gr.bence
aktív tag
válasz
Darth_Revan #50 üzenetére
köszi az infot de ezt hogy lehetne kiderinteni hogy valóban igy van?
tanácstalan vagyok....
-
gr.bence
aktív tag
ja még annyit akarok mondani hogy a ram bővités ha pl 4Gb ramot belepakolok akkot ugy az xp csak 3-3,5Gb fog látni belőle 32bites mivolta miatt de attol még mehetnek duálba nem???
illetve feltétlen muszáj az a dualchannel-hez hogy a két ram modulba 2 azono mennyiségü ramot rakjak??(pl:2x2Gb)
vagy lehet ugy is dual ha pl: 1x2Gb+1x1GB ram van benne??
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #47 üzenetére
sziasztok.
két kérdésem lenne: 1. melyik mostani driver vagy modolt driver a legjobb a gx600-hoz.
2. ramot szeretnék bőviteni benne milyen kéne bele dualba szeretném hogy menjen és lehetőleg 2Gb több legyen....
köszi az infot
-
chriskross
aktív tag
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #45 üzenetére
szia.
felhivtam a szervizet
azt mondták hogy mikor nem akarta a laptopom bekapcsolni a kijezőjét alaplapot cseréltek és ami volt nekik rakin az olyan volt amin nincs ez az antenna kivezetés..
amugy a gyári beépített tv-tuner hez van ........
nekem nem kell mivel gyári tv tuner nincs benne......
pá
-
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #41 üzenetére
szia nekem is volt e-sata mellett antenna kivezetés de most nnézem igazad van szerintem kivették a szervizbe....
de miért??tették volna??
mire is lenne jó pontosan???milyen antenna kivezetése???
pá köszi hogy szoltál...
-
chriskross
aktív tag
Én hurcolom is nem csak az asztalon áll
A karcolások pont a tisztítás miatt vannak
A hozzá adott mikroszálas törlő lósz@rt se ér így mindig az aktuális pulóveremmel tisztítom meg az ujjlenyomatoktól és azért a táska is közrejátszik a karcolásokhoz...
A videón látszik a lényeg...ez a lényeg -
gr.bence
aktív tag
válasz
chriskross #41 üzenetére
igazad van negativumokkal kapcsoltban....
nekem is van antenna kimenet vagy mi a szösz az e-sata mellett.
a "ball" hibát tudom csak lusta voltam kijavítani
nekem nem karcolodik pedig kint van nap mint nap az asztalon szobába ahol azért akarva akaratlanul is van por......
tisztitás valóban nehézkes de megoldható.....
amugy hogy tetszett a videó??
pápá
-
chriskross
aktív tag
Megnéztem a videót, csak ennyit tennék hozzá: "Helyesen írni is"
(ball-->bal)
Csodálkoztam hogy neked az e-sata csatlakozó mellett nincs antenna kivezetés (nekem van).
Annyit raknék még hozzá, hogy nem csak a kijelző (nekem egy pixelhibám van csak) a negatívuma
Körbe agyon karcolódik a tft-től, ahogy ráhajtod a billre. A kijelzőn lévő msi embléma szintén látszik a vízszintes részében
Olyan igazi kínai noti
Pl, ha megnyomom az egérgombok alatti burkolatot, akkor az egyenértékű a kattintással (random jobb vagy bal gomb). Persze, ha lejár a gari, akkor megreszelgetem, de ilyenért biztos nem fogok várni rá 1 hónapot....
És persze a szépre polírozott burkolat nekem tiszta karcos pedig vigyázok minden holmimra.
Jah és szépen össze tudja gyűjteni az elektronokat is.
Egyszer miután kivettem a műszálas táskából (amit hozzáadtak) és leraktam egy crt elé, amit akkor kapcsoltam ki és amikor kinyitottam a notit, egy aranyos 5cm körüli szikra húzott át kettőjük között. Nem hittem a szememnek
A telejesítményével igazán nincs problémám. Ez három évig laptop lesz nekem az biztos...
És még annyit, hogy haverom (olyan mindenes-szervizes) mondta, hogy két msi gépet is bevittek hozzájuk azzal a hibával, hogy kitört a töltőcsatlakozó az alaplapból, amit egy kicsit durvának tartok, de azt is el kell mondanom, hogy az enyém is laza...Ezek után én arra vigyázok a legjobban....Ezt csak azért írtam, hogy ne csak a tömjénezést olvassátok, hanem a negatívumokat is és ezek tudatában vegyetek ilyen laptopot (aki szeretne).
Én 2007.10.31-én vettem (az elsők között) 282-ért okosan és nehezen
Én ezeknek az apró hibáknak az ellenére nem bántam meg. ~300ért hol találtok ilyen teljesítményű laptopot? Sehol. Nem beszélve a csilli-villi turbo gombról -
gr.bence
aktív tag
amugy még mindig van egy két hely ahol 300huf a gép.....
no de mind1..
nekem bejött csak ajánlani tudom....
ez az én oldalam amin a gx600px-ról van video vannak a driverek hozzá stb..katt rá!!!!
véleményeket várok....
-
Darth_Revan
veterán
válasz
venember83 #38 üzenetére
kepfeltoltes.pirateclub.hu-n vannak, az se jó?
-
venember83
nagyúr
Képeket nem ártana ha valahova máshova tennéd fel (imageshack.us, images.netbag.hu) mert a kepfeltoltes.hu külföldi sávszélessége szinte egyenlő a 0-val és többen olvassák a fórumot Angliából, az Egyesült Államokból, Kínából, Szlovákiából, stb. Kösz.
Különben jó kis cikk, szép munka!
-
csabiks
senior tag
Remek kis teszt, acer és emellett gondolkodom, cod4 mennyire játszható? mertha 30fps van akkor az elég ciki, és azt kérdezném még meg hogy hol láttad ezt 300ért? ami neked van? mert kerestem de sehol nem találtam!
köszi
-
gr.bence
aktív tag
ja a képet csak az én engedélyemmel lehet használni bárhol....komoly
-
gr.bence
aktív tag
szia.
zsir a teszt.
nekem is ilyen lapim van asszem majdnem egy napon rendeltük meg és egy napon is jött meg nem?vagy valami ilyesmi.
nekem anniy gondom volt vele hogy egyszer a kijelző nem akart bekapcsolni javitva szfehérváron
meg zörgött benne valami.-szervizbe elmondták illetve mutatták hogy képen is jól látható kis elemet elengedte a ragasztó és az zörgött benne.
amugy a szervizbe nagyon kézségesek voltak....
hibák javitva király a gép nagyon állat
-
Mart01
újonc
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Azt szeretném megkérdezni hogy honnan rendelted vagy vetted ezt a notebook-ot?Köszönöm
-
Mart01
újonc
Azt szeretném megkérdezni hogy hol lehet megvenni ezt a notebook-ot?Köszönöm
-
chriskross
aktív tag
válasz
Darth_Revan #29 üzenetére
Nekem is fura volt, de tuti ez lesz, az, mert Vista alatt simán felmegy a drivere, csak azt nem értem, hogy amikor Vista volt fenn a gépemen, akkor miért nem működött a Hot start gomb?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
chriskross #28 üzenetére
Érdekes,akkor az az ismeretlen eszköz a HOT START lenne? nem is tudtam
-
chriskross
aktív tag
Na találtam egy okosságot:
http://www.microsoft.com/whdc/system/platform/firmware/hotstart.mspx
Az egyik amihez nincs driver, az a HOT START gomb, mert az csak(?) Vistához használható, bár amikor Vista volt fenn, úgyanúgy nem működött, szóval nem értem...
Javítson ki vki, ha tévedek: a hot start gomb megnyomásával, csak a hozzá beprogramozott alkalmazás "bootol be"? Tehát pár mp a boot idő, ha hot start-tal indítanám a Vistát nemdebár? -
chriskross
aktív tag
Sry a dupla postért, de még egy kérdés:
Talált vki ehhez a fajta eSATA csatlakozóhoz kábelt?? Mert akárhol néztem csak a kisebb eSATA csatlakozójút találtam meg. Mert nekem kellene egy eSATA-SATA kábel ehhez a notihoz. -
chriskross
aktív tag
válasz
kabibara27 #25 üzenetére
Nekem is van egy pixelhibám, de szerencsére csak a sarokban (sarokba szorult
). Én már három hónapja (ahogy megjelent, már vettem is meg) próbáltam megoldást találni a pixelhibámra, de sajnos se a masszázs
se egyéb idióta program nem használt neki...meg elvileg azok csak beragadt pixelre vannak kitalálva...csak azt nem értem, hogy az én pixelem is beragadt pixelnek néz ki (világos képernyőnél nem látszik /a piros ég folyamatosan/) és mégse javítható...wlant a turbo gomb melletti gombbal tudod bekapcsolni. Egyszer megnyomva csak WLAN (zöld a jobb oldali led), kétszer megnyomva BT (két a led), háromszor megnyomva WLAN és BT bekapcsolva (világoskék a led). Ha esetleg vki talál ENE CIR és a másik eszközhöz XP-s drivert, legyen szíves és szóljon, mert egy picit idegesít, hogy nincs hozzá. Még anno a videokártyához se adtak normális XP drivert és úgy kellett összehaxolnom hogy jó legyen
A cikk tényleg jó. Nekem már sz@*rá karcolódott és majd meglátod, hogy ahogy lecsukod a kijelzőt majd szépen egy keretben lesznek a karcok rajta (1,5cm-re a szélétől). Jah és még valami: a HOT START gombot, hogy a fenébe kell beprogramozni? Egy fórumon se és a használatijában se találtam rá választ.
-
kabibara27
tag
szia
most vettem egy ilyet. Teljesen megvagyok vele elégedve, leszámítva azt a tüskéket, hogy nekem van egy pixelhibám.
DE A LEGFONTOSABB: hogyan tudom bekapcsolni a WLAN-t????? -
anulu
félisten
korrekt iras
na es akkor most kapd fel szepen a tehened, es gyere vissza raidelni!
-
RI/OS
addikt
válasz
Darth_Revan #21 üzenetére
ja, oké. Ezt nem tudtam
-
t1
veterán
Fuu ez nekem nagyon tetszik!
Grat a teszthez -
RI/OS
addikt
ez a turbó gomb a legnagyobb ökörség... A 80fok picit húzós, a proci szempontjából nem, viszont az aksi meg a vinyó tuti megfekszik töle 2hónap alatt..
-
gyga
senior tag
válasz
Darth_Revan #14 üzenetére
helyes,
-
Ősgyík
tag
Grat!
Jó teszt lett.Sok képpel.
Megkérdezhetem hova valósi vagy?(első post)
-
Scoobyka
addikt
jó kis teszt...szép elemzés.
-
JoeYi
őstag
csak egy tipp: ha nemakarsz egy gamét 1280*800 -ban futtatni akkor is probáld tartani a képarányt. Pl 1024*640, vagy 800*500 (már ha beállítható ilyen)
-
Dany007
veterán
vagy lehet, hogy makro módban kellett volna. De nem számít annyira. A cikk jó, és kellőképpen részletes!
A múltkor láttam ezt reklámozni talán itt a PH!-n , és gondoltam is, hogy kiváncsi lennék mit tud a gép. Erre eltelik pár nap és itt a cikk( most egy rakáás pénzre gondolok....
)
-
gyga
senior tag
nem rossz cikk grat, a noti előtt inkább 1 normális fotogépet kellet volna nenni
-
Dara75
csendes tag
ET:QW-ban alapból fps limittel indul a játék, tehát bármit állíthatsz 30-nál nem lesz több. Egy kis konfig buhera és (seta com_unlockFPS "1") már jön is a plusz fps.
-
balintka
addikt
Nagyon igényes cikk, gratulálok!
-
tomyoy
senior tag
grat ! aprítós lett
-
capafog23
őstag
Jó lett a cikk!
-
webdeejay
aktív tag
Nagyon jó a cikk, a notebook engem is érdekelne ha lenne rá pénzem
. Ráadásul a fegyverarzenálja se kicsi, jó használatot!
-
Darth_Revan
veterán
Köszönöm helyesírással kapcsolatos visszajelzéseket, igyekszem javítani őket
-
HavocS
senior tag
Akkuidő? Legfontosabb egy laptopban
-
Sh4rKy
senior tag
grat a cikkhez, egész jóra sikerült =)
mondjuk ha játékra akarod használni, nemtudom miért nem vettél már inkább egy asztali gépet, de biztos megvolt rá az okod =) -
CSorBA
őstag
Nagyon jó kis cikk, király a teljeskiosztásos bill is, meg az elég erős videokari...
Ment egy privi a helyesírási hibákkal, bár javaslom, legközelebb a szöveget dobd be egy word dokumentumba... -
Darth_Revan
veterán
Ha valaki bármiféle hibát talál legyen az szakmai vagy csak helyesírási,az kérem jelezze !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest