- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalsandor
csendes tag
Sziasztok!! Én is vettem egy ilyen nagyon szuper gépet. Nekem is hasonló problémám lett mint itt valamielykötöknek. Nem adot képet bekapcsoláskor!!
De azóta megcsinálta a szervíz. Mikor megkaptam akkor vettem észre csak egy két hétre rá, hogy valami zörög bene mikor mozgatom. Nézegetem neten szétszedet képeket és itt is mondta valaki, hogy neki is mozog az aljában valami. De rájöttem, hogy szerintem a szervízben nem lett viszaragasztva az a gomb szerű valamicsoda. Nem baj, majd egy év múlva megcsinálom én azt. Amúgy szerintem korekt kis gép. Nekem nagyon bejönn!! Olvasgatam leírásokat róla, sok helyen írták, hogy asztali gépeket megszégyenitő teljeseítményel rendelkezik, és ezt teljesen igaz.
Még annyit, hogy nekem nem jött be a gyári tasija. Vetem inkább egy kicsit komolyabbat mert hát nem 100 ezres gépről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest