- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem normális állásponton vagy, és követendő is lenne ez az álláspont egy normális, korrekt világban.
Más tészta, hogy mivel a világ nem korrekt, sokszor az un. kisember szerintem kihasználhat bizonyos kiskapukat, lehetőségeket a saját érdekében. Vagyis úgy vagyok vele, hogy ha az ember tudja, hogy x esetben úgyis lehúzzák, és nem tehet ez ellen semmit, nyugodtan ragadjon meg időnként bizonyos kínálkozó lehetőségeket, amikkel az életminősége jobb lehet. Jelen esetben pláne, ahogy Te is írod, nem ez viszi majd csődbe a Gúglit...
-
Sokaknak megéri az az 5 perc szerintem, amíg biztonságos helyről leszedik az apk-t, aztán telepítik. (Az XDA-Developers megbízhatósága pedig nálam a legtöbb alkalmazásboltét veri.)
Tök mindegy szerintem, mire találták ki a platformot, a lényeg az, hogy a felhasználó élvezettel tudja -e használni a saját igényei szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest